Prima werkende hoogwerker gehuurd. Functioneerde goed. Probleempje werd snel opgelost.
Goed dat belde. Wij hebben onze monteur langs u gestuurd om het probleempje, wat gelukkig niet belemmerend werkte voor uw werkzaamheden, op te lossen. Fijn dat u ons mede daardoor zo'n mooie beoordeling geeft. Mvgr, EH
2 kruiwagens gehuurd voor een klus.
Wederom zo'n hele mooie beoordeling, fijn! Mvgr, EH
Vriendelijke, correcte en behulpzame telefonische ondersteuning. Er wordt bij de uitgifte uitdrukkelijk geverifieerd (praktische instructie) dat de machine succesvol gebruikt gaat worden. Top!
Als nieuwe klant heeft u diverse machine gehuurd voor de tuin. Wat een fantastische beoordeling die u ook hele mooi beschrijft! Mvgr, EH
Vlot geholpen, vriendelijk, vakkundig en goede apparatuur.
U huurt al langer bij ons en dan is het zeker mooi dat u ons zo;n top beoordeling geeft ! Mvgr, EH
Een verhuislift gehuurd. 2,5 uur bezig geweest om de machine aan de gang te krijgen. Mogelijk verkeerde hydrauliekolie in de machine. Eerst 3 kwartier laten draaien om de olie wat op temperatuur te krijgen want deed niets. Toen zeker 30-40 keer de lift omhoog en omlaag gedaan om nog meer warmte in de olie te krijgen. Uitschuiven ging met stapjes van 2 cm. Al met al 3 uur bezig met aan de gang helpen en een uurtje gebruikt voor het daadwerkelijke werk. Helaas toch de volle prijs moeten betalen, enige coulance was op zijn plaatst geweest. Wel schappelijke prijzen ten opzichte van de grote verhuurpartijen.
Wij waarderen het altijd als iemand de moeite neemt om een review te plaatsen. Uiteraard vinden wij het jammer dat u ons met een onvoldoende beoordeelt. U bracht de verhuislift al heel vlot terug en gaf toen wel aan dat de verhuislift eerst met stappen omhoogging maar dat het uiteindelijk wel gelukt was. Op basis hiervan hebben wij nooit de indruk gehad dat uw ongenoegen, naar wat nu blijkt, zo groot was. Wij zijn, zoals ook vermeld op onze site, 24/7 bereikbaar voor storingen. Gezien de nu door u beschreven klachten kan er alleen sprake geweest zijn van onderspanning wat verschillende oorzaken kan hebben maar wat, met wat advies van onze kant, telefonisch op te lossen was geweest. Wij hopen dat u begrijpt dat wij de gang van zaken zeker erg vervelend vinden maar dat wij hier graag meer bij betrokken waren geweest. Mvgr, EH
Machinens en personeel is helemaal top. Voor een aannemer of bedrijf is de open gaan om half 8 wel wat laat.
Wij waardereen uw mooie beoordeling. Graag geven wij u een toelichting op uw opmerking over onze openingstijden. Zakleijke klanten, die op rekening huren, bieden wij extra opties i.v.m. het ophalen of terugbrengen van gehuurde goederen: - Goederen kunnen gratis de dag van tevoren opgehaald worden tussen 15.00 en 17.00 uur - Er kan gebruikt gemaakt worden van de nachtkluis buiten onze openingstijden Wij hopen dat u met deze aanvullende informatie een beter beeld heeft van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden over de beperking die u ervaart i.v.m. onze openingstijden. Wij hebben u ook nog een separate mail hierover gestuurd. Mvgr, EH
U had als nieuwe klant een diamantboormachine gehuurd met 2 boren. Mooie bondige beoordeling! Mvgr, EH
Al ruim 6 jaar bent u een zakelijke klant van ons. Nu had u een trilnaald gehuurd. Wij waarderen het dat ook u de moeite heeft genomen ons een positieve beoordeling te geven! Mvgr, EH
Arma verhuurt erg veel en goede spullen.
Jullie berdijf huurt al een aantal jaren spullen bij ons. Nu kwamen jullie voor een recipro-schrobzaag. Wij vinden uw beschrijving over ons bedrijf mooi en zijn we trost op! Mvgr, EH
Er was door u een pannenlift gehuurd. Uw waardering is kort en bondig en super mooi! Mvgr, EH
Goed en snelle levering
Vanuit Duiven had u steigerschragen gehuurd. Heel mooi dat ons zo top beoordeelt ! Mvgr, EH
Zeer goed geholpen en netjes behandeld.
U huurde als nieuwe klant bij ons een tegelzaagtafel voor het zagen keramische tegels. Wij vonden het ook fijn dat wij een rol konden en mochten spelen bij de verkoop van dezelfde nieuwe machine aan u. Mooi dat u ons voor dit alles zo positief beoordeelt! Mvgr, EH
Ik ben.n zeer tevreden
Via de webshop had u een steiger met, voor het vervoer van ervan gebruik gemaakt van de gratis aanhanger, gehuurd. Wat een fantastische beoordeling geeft u ons! Mvgr, EH
Het apparaat stond klaar, men hielp even met inladen. De administratieve afwikkeling was zo geregeld. en het apparaat werkte top.
Voor het weekend had u een kloofmachine gehuurd. Voor het weekend berekenen wij slechts 1 huurdag. U benoemt diverse punten van ons waar u erg tevreden over bent. Fijn om dit zo te horen! Mvgr, EH
Ik heb als particulier een rolsteiger gehuurd. Nu zou je zeggen, daar hoort een fatsoenlijke aanhanger bij. De aanhanger was niet voor een rolsteiger bedoeld. Dit was een 'normale' aanhanger.. De steiger was 270 lang en de schoren nog een stuk langer. Het geheel was veel te groot voor de aanhanger en stak zowel voor als achter uit. Zelf vastbinden, dus als er iets af valt is het eigen risico. De aanhanger moest ook direct weer terug. Wat natuurlijk niet handig is. Daarbij was zowel bij het halen als terugbrengen van de steiger, de verlichting niet in orde. Dit lag duidelijk niet aan de twee auto's die we er voor hebben gehad..
Voor de gratis aanhanger zijn we, zoals ook aangegeven, mede afhankelijk van de beschikbaarheid hiervan. Ook de door u meegekregen aanhanger is geschikt om een steiger te vervoeren. Wij helpen voor het juist laden van de steiger u ook mee. Deze aanhanger is later zonder problemen met de verlichting ook meegegaan met andere klanten. Het kan dus niet anders dat dit toch gelegen heeft aan de auto’s waarmee u kwam. Wij zijn van mening dat wij onze klanten een mooie mogelijkheid bieden om, voor het vervoer van de steiger uiteraard binnen bepaalde voorwaarden, GRATIS gebruik te maken van een aanhanger! Helaas wordt deze optie niet door iedereen op waarde geschat. Mvgr, EH
Goed in contact, altijd bereid mee te denken. Prima machines die goed onderhouden zijn en nooit problemen geven.
Wat een mooie waardering ! U had een diamantboormachine met boor bij ons gehuurd. Mvgr, EH
Had een trilplaat en stenenkruiwagen nodig. Via de mail snel geregeld en wat ik heel fijn vond dat ik het materieel 's avonds in de nachtkluis kon zetten, zodat het gelijk weer op zijn plek was. Ook werd een goede uitleg gegeven van de werking van de trilplaat Terugbetaling van het restant van de waarborgsom ging eveneens razendsnel
Wij zijn ook blij dat wij onze klanten de mogelijk kunnen bieden om buiten onze openingstijden veel van onze materialen terug kunnen brengen. Fijn dat u o.a. dit waardeert met een top beoordeling !! Mvgr, EH
Gekregen waar ik om gevraagd hebt, en een prima service na storing machine.
U had als zakelijke vaste klant een storing aan een heater. Dit is voor ons natuurlijk altijd vervelend maar ook deze hebben wij geprobeerd zo snel mogelijk op te lossen. Fijn dat u dit ook gewaardeerd heeft! Mvgr, EH
vlug en vaardig geholpen. goede uitleg
Voor het weekend had u een ladderlift met een aanhanger gehuurd. Wij zijn blij dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat de uitleg hiervan ook duidelijk was. Met uw positieve waardering hiervoor zijn wij heel blij! Mvgr, EH
Via de webshop had u een diesel grondfraise gehuurd. Wij waarderen het dat u de prijs-kwaliteit verhouding zo waardeert! Mvgr, EH
snel geregeld en werkte uitstekend
U heeft voor het eerst bij ons gehuurd. Huurde een mechanische grondboor en super fijn dat u ons zo'n fantastische beoordeling geeft! Mvgr, EH
Sinds langere tijd weer eens iets gehuurd voor 2 weken. 3 bouwstempels. Aardige mensen en prima service…
Wat een top waardering ! Mvgr, EH
Prima materiaal, vriendelijk geholpen. De site geeft aan dat de dag er voor ophalen geen probleem is, maar wat er niet bij staat is dat je dat natuurlijk wel betaalt. Jammer dat, wanneer je beoordeelt, je direct mail krijgt met het verzoek de waardering aan te passen. Gedaan, halve ster er af.
Jammer dat u een extra toelichting op uw opmerking "afstraft" in plaats van waardeert. Het herzienigsverzoek was zoals aangegeven geheel vrijblijvend. Mvgr, EH Toelichting: Wij willen een toelichting geven op uw opmerking over "de dag van te voren halen" : Waar dit op onze site staat, kunt u doorklikken waarbij u de toelichting krijgt voor wie het gratis is en voor wie slecht 25% extra hoeft te betalen. Wij doen erg ons best om op voorhand juist transparant te communiceren. Mvgr, EH
Originele beoordeling
Wij waarderen het dat u de moeite neemt om op ons verzoek een review te plaatsen en dat u ons positief beoordeelt. Wij willen een toelichting geven op uw opmerking over "de dag van te voren halen" : Waar dit op onze site staat, kunt u doorklikken waarbij u de toelichting krijgt voor wie het gratis is en voor wie slecht 25% extra hoeft te betalen. Wij doen erg ons best om op voorhand juist transparant te communiceren. Mvgr, EH
werd netjes afgestemd wat ik nodig had en goed en op tijd geleverd
Voor uw wintersportvakantie had u dagdragers en een skibox nodig. Voor de dakdragers luistert het nauw welke de juiste zijn en deze hadden wij niet op voorraad maar konden wij, Mede door uw tijdige reservering, nog wel voor u bestellen bij onze leverancier. Het is super dat u dit ook zo mooi waardeert! Mvgr, EH
Medewerkers van Arma Marchine Verhuur reageren snel op mail of ander contact.
Via de site had u de boomstronkenfraise gereserveerd en u twijfelde of u tijdens het gebruik of de bijgeleverde extra brandstof toereikend was en had dat later nog voor de zekerheid nog bijgehaald. In uw prachtige beoordeling wijst u op onze snelle communicatie waar wij uiteraard trots op zijn dat u dit zo mooi benoemd! Mvgr, EH
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.