Meedenkend, Service gericht, klant vriendelijk.

Zeer slecht

Wij hebben een verhuislift gehuurd. Met technische mensen (in opleiding) uren bezig geweest om de lift in elkaar te zetten. Is uiteindelijk alsnog niet gelukt. Niet bepaald wenselijk op een hectische verhuisdag!

• Kennis & Vakmanschap

Goede service, goede kwaliteit.

Al meerdere keren een materieel gehuurd. Altijd goede kwaliteit enaltijd goede service.

Best service

Al jaren klant en altijd super tevreden, ze hebben van alles en de beste prijzen .

Service was goed geregeld

Huur liep erg soepel. Trapsteiger voelde alleen wat wankel.

Snel,correct en service

Snelle levering van toilet. Dagelijks schoongemaakt. Afhaal volgens afspraak. Correcte financiële afhandeling.

• Snelheid/ Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Goede service en prima spullen

Super hoed

• Kennis & Vakmanschap

Goede service met bestellen , ophalen en terug brengen

Service is prima.

Ik had een aanhanger gehuurd voor de zaterdag. Ivm sluitingstijd kreeg ik de aanhanger er dus zondag bij cadeau. Vervolgens staat deze dus 2 dagen voor het huis. Wie is er verantwoordelijk bij diefstal? Een disselslot zou in dit geval welkom zijn geweest.

• Kennis & Vakmanschap

Ondanks dat ik eerder was bij het ophalen en wegbrengen, stond het klaar en was dit geen probleem.

No nonsense verhuurbedrijf

Sommige apparaten zijn cosmetisch in mindere staat, maar qua functie werkt alles perfect, en daar gaat het om! Aardig personeel, scherpe prijzen!

Goed bedrijf

Professionele producten Veel keus Vriendelijk personeel

Goede en complete dienstverlening

Elektrische houtkloofmachine gehuurd, prima machine, prima begeleiding, informatie en afhandeling.

Super geregeld

Wij hebben een plafondlift voor gipsplaten gehuurd bij Arma. Vooral het meedenken was heel fijn en daarnaast het soepel omgaan met weekendtarieven. Wij vonden de service super!

• Kennis & Vakmanschap

Goed contact en veel ervaring.

Al jaren klant bij arma-verhuur. Met veel tevredenheid al jaren klant !

Super geholpen

Heel veel te huur. Duidelijke uitleg over hoe de machine te gebruiken.

Vriendelijk medewerkers, goed materiaal

Goed materiaal, vriendelijk geholpen. Denken mee

• Kennis & Vakmanschap

Apparatuur stond klaar. Goede uitleg over de werking. Zowel hulp bij het aan- en afkoppelen.

• Kennis & Vakmanschap

Makkelijk, vriendelijke service en goede bagagewagen

Bagagewagen voor een langweekend gehuurd. Makkelijk geboekt en vriendelijke en behulpzame service bij halen en brengen.

Snel en betrouwbaar

Goede verhuur materialen Zonder problemen afspraken kunnen maken Snelle realisatie

goed gereedschap

De schaaf die ik huurde om een nieuwe deur op maat te schaven was scherp. Klusje fluitje van een cent, goed gereedschap is het halve werk.

oud materiaal

ik geef een voldoende echter de gehuurde pannenlift van 1994 is gewoon oud, Arma werk met betere en nieuwere spullen en doe oude troep weg.

• Kennis & Vakmanschap

Fijn geholpen met uitleg en ruilen schijven betonschuurmachine

Voor een week een betonschuurmachine gehuurd. Uitleg over hoe met de machine om te gaan. Heeft bij ons niet geholpen kregen de machine niet schurend met 1 man aan het stuur. Wel met z’n tweeen het werk kunnen doen. Tussentijds schijven moeten ruilen en op mijn verzoek nieuwe schijven geplaatst. Service is goed en kosten netjes afgehandeld. Fijn bedrijf waar wanneer nodig ik weer gebruik van zal maken.

Nijverheidslaan 95

3903AN Veenendaal

Over Arma Machine Verhuur

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.