Fijne gasten
Uw bedrijf komt al vele jaren bij ons. Niet heel regelmatig maar wij zijn blij dat wij u,op de momenten dat het nodig is, toch weer van dienst kunnen zijn. Ook nu bij het huren van een diamantboormachine. Wij stelllen uw positieve beoordeling erg op prijs. Mvgr, EH
Prima snelle afhandeling
U heeft als nieuwe klant een waterbeddenpomp bij ons gehuurd. Goed om te zien dat u ons zo hoog beoordeelt. Mvgr, EH
Wat is afgesproken is ook nagekomen, in feite heel gewoon, maar heden heel bijzonder.
U had namens de Verenging van Eigenaren een bouwtoilet gehuurd en wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de gemaakte- en nagekomen afspraken! Mvgr, EH
Wij vinden het altijd fijn als wij klanten met een bepaalde regelmaat terug zien en dan is het zeker fijn dat u ook de moeite neemt ons mooi te te beoordelen! Mvgr, EH
goede service en alles goed geregeld.
Je krijgt online te zien wat het je kost en later komen er verschillende kosten bij waar ze niks over zeggen. Erg slecht
Omdat wij graag een toelichting wilde op uw opmerlking en uw negatieve beroordeling hebben wij telefonisch contact met u opgenomen. Het bleek dat u de factuur niet gezien had en wat voorbarig was met uw conclusie. U heeft ons verzocht om u een verzoek tot aanpassing van de review te sturen. Helaa heeft u aan uw verzoek nog geen vervolg gegeven. Mvgr, EH
Vlot en behulpzaam geholpen. Ook als particulier kun je hier in corona tijd prima terecht.
Wij doen inderdaad ons best om binnen de beperktere mogelijkheden ook onze particiuliere klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat u dit waardeert! Mvgr, EH
Mooie bondige beoordeling! Mvgr, EH
Voor het maken van een sleuf in een pre-fab betonnen muur afgelopen vrijdag 2 apparaten gehuurd (muursleuvenzaag en diamantdozenboor). Uiteindelijk besloten om het werk niet uit te voeren. De risico's in mijn ogen te groot en mijn ervaring te beperkt. Vrijdagavond direct een mail gestuurd dat ik de apparaten niet ging gebruiken. Op maandag de apparaten teruggebracht. De huurkosten werden door ARMA gehalveerd. Erg netjes, zeker omdat het mijn keuze en risico was. Dit levert een zeer goede ervaring op. Ik ga zeker terugkomen als ik weer machines nodig heb.
Mede door uw snelle en eerlijke mail vonden wij een tegemoetkoming niet meer dan reel. Fijn dat u dit ook waardeert in uw beoordeling. Mvgr, EH
Afstandelijk gevoel bij binnenkomst, Bij afrekenen andere prijs dan verwacht, niemand had ooit iets gezegd/laten weten van de extra slijpkosten, die in mijn geval ook echt niet van toepassing waren.
Wij zijn altijd blij als iemand de moeite neemt om een review in te vullen. Uiteraard vinden wij het jammer dat u ons zo negatief beoordeelt. Ik heb toen u de lamellenfrees kwam halen niet gemerkt dat mijn beide collega’s, waarvan 1 ook de herkenning van de door u gereserveerde machine hadden, afstandelijk naar u waren. Wij vinden het wel vervelend dat u dat wel zo ervaren heeft. Er zijn 4 manieren geweest waarbij wij het berekenen van de slijpkosten vooraf aan u kenbaar hebben gemaakt: - Op site waar u op keek tijdens de reservering - Tekstueel in onze bevestigingsmail - Op uw bevestiging - Op de door u getekende huurovereenkomst Wij hopen dat u met deze extra toelichting wat genuanceerder kunt kijken naar de aan u berekende slijpkosten van 11,00 Euro. Mvgr, EH
Het huren en terugbrengen ging vlot. De industriële ladders waren van uitstekende kwaliteit.
Wat een top beoordeling! Mvgr, EH
We kwamen om een steiger op te halen we gingen weg met een Eenmans- masthoogwerker. Dat was goed meegedacht en dat heeft ons veel tijd en moeite bespaard.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vonden het ook fijn dat u door ons advies sneller en makkelijker de werkzaamheden kon doen. Mvgr, EH
Telefonisch gereserveerd. Dit was een prettige en vlotte reservering met een goede tip. Ik kon het behangafstoomapparaat huren voor 4 dagen voor de prijs van 1 dag. Het was een heel apparaat.
Super goede beoordeling! U had het geluk dat u de behangafstomer in het weekend van oud- en nieuw huurde waardoor wij voor de huurperiode van 31 december tot 4 januari inderdaad ons weekentarief van 1 huurdag hebben gehanteerd. Mvgr, EH
Er was duidelijkheid over het tarief, maar tijdens het ophalen van het apparaat vond ik de medewerkers erg stug en onvriendelijk. Het viel mij erg op. Thuis gaf ik dat ook aan. Bij het terugbrengen was het echter beter. De meneer aan de balie vroeg belangstellend of het gelukt was. Dus mijn mening weer wat bijgesteld. Jullie doen dit al lang natuurlijk, maar probeer altijd vriendelijk en belangstellend te zijn naar je klanten! Dat is en blijft belangrijker dan het tarief
Fijn dat u de moeite heeft genomen om ons review verzoek in te vullen. Wij nemen uw opmerking zeker ter harte omdat het natuurlijk niet mag zijn dat u het zo ervaren heeft. Wij gaan dit intern oppakken zodat dit verbeterd kan worden. Wij hopen u in de toekomst weer graag terug te zien waarbij wij u met een vriendelijkheid mogen ontvangen zoals u van ons zou mogen verwachten. Mvgr, EH
Ondanks eigen fouten ivm wattage enz. toch kabels en kast voor minder tijd gehuurd gekregen. Super service.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U komt regelmatig bij ons om spullen te huren en snappen dat u de Wattage niet precies wist. U kwam de spullen direct omruilen waardoor wij ons uiteraard ook soepel op hebben gesteld. Mvgr, EH
Zie boven
Was goed voor elkaar
Wij zijn zeker blij dat u als zeer regelmatige klant ook na 11 jaar zo tevereden bent over ons! Mvgr, EH
Dikke prima. 1 telefoontje en kon nog dezelfde middag de machine ophalen.
Fijn dat wij u zo vlot van dient konden zijn met de huur van een betonschuurmachine en dat u dit ook gewaardeerd heeft! Mvgr, EH
Wij hebben bij een bouwdroger geleverd en ook weer opgehaald. Wij zijn blij met deze mooie beoordeling! Mvgr, EH
Zeer veel slijtage aan het blad. Kan niet omdat ik 2.5 meter kalkzandsteen heb gezagen. Binnen 2 uur had ik de machine weer terug gebracht. Huur voor een dag is nog tot daar aan toe. Maar het meten van het blad gaat wel heel makkelijk. Heb nog wel overlegd maar het was zo. Dan kom je daar niet meer denk
Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen naar aanleiding van het huren van een muursteenzaag. De slijtage zoals u aangeeft is voor hetgeen u gedaan heeft niet extreem veel. Echter u werkt met een diamantblad waarvoor er, zoals ook op uw huurcontract vermeld per 0,1 mm slijtage berekend wordt. Het bedrag voor de slijtage kan hierdoor redelijk oplopen. U vermeldt ook dat u het opmeten van het blad “wel heel makkelijk” vond gaan. Omdat wij streven naar verbetering willen wij u vragen of u hierop een toelichting zou kunnen geven? Wij meten het blad altijd met een speciale schuifmaat en wij kunnen uw opmerking niet goed plaatsen. Wij horen graag van u. Mvgr, EH
zowel telefonisch als ter plekke een prima service
Wat een super mooie beoordeling mede omdat u de machine wel gehuurd heeft maar niet heeft kunnen gebruiken maar ons advies blijkbaar wel erg gewaardeerd heeft! Mvgr, EH
Onderdelen passen slecht op elkaar, wielen hoorde niet bij de steiger. Langere tijd nodig gehad. Reclame maken met lagere kosten voor langere termijn, maar toch de volle pond rekenen. Dat is jullie goed recht, maar voor de toekomst be. Ik geen klant meer
U heeft bij ons een steiger gehuurd en voor het ophalen- en terugbrengen van de steiger gebruik gemaakt van de gratis aanhanger. Wij hebben n.a.v. uw opmerking dat wij maar wat met de prijs moesten doen omdat u het zolang had gehuurd, u toegelicht waarom dat hiervoor niet van toepassing is. Dat u op een andere reactie gehoopt had dat begrijpen wij maar dat u nu ineens uw ongenoegen uit over de kwaliteit van onze steiger, verrast ons. Ook hierover waren wij graag het gesprek met u aangegaan. Mvgr, EH
Netjes en goed geholpen
Mooie beoordeling! Mvgr, EH
Afgelopen jaar 2020 veel gehuurd via Arma. Van grondverzet machines tot schoonmaak. Telkens goed geholpen
U heeft inderdaad afgelopen jaar zeer regelmatig bij ons gehuurd. Mooi dat u ons zo positief beoordeelt! Mvgr, EH
Mooi bedrijf, fijne mensen. En nette spullen.
Fijn om te lezen dat u zo'n postieve ervaring heeft bij ons. Wij zien u graag een volgende keer terug! Mvgr, EH
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.