Goede service!

Fijne gasten

Prima snelle afhandeling

Prima snelle afhandeling

• Kennis & Vakmanschap

Goed prijsstellng, goed tel. contact

Wat is afgesproken is ook nagekomen, in feite heel gewoon, maar heden heel bijzonder.

Goede afhandeling

• Snelheid/ Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

prima service

goede service en alles goed geregeld.

• Kennis & Vakmanschap

Geven prijs opgave en komen later kosten bij

Je krijgt online te zien wat het je kost en later komen er verschillende kosten bij waar ze niks over zeggen. Erg slecht

• Kennis & Vakmanschap

Behulpzaam en vriendelijk personeel.

Vlot en behulpzaam geholpen. Ook als particulier kun je hier in corona tijd prima terecht.

Gewoon goed

• Kennis & Vakmanschap

Apparaten niet gebruikt, goede service ervaring!

Voor het maken van een sleuf in een pre-fab betonnen muur afgelopen vrijdag 2 apparaten gehuurd (muursleuvenzaag en diamantdozenboor). Uiteindelijk besloten om het werk niet uit te voeren. De risico's in mijn ogen te groot en mijn ervaring te beperkt. Vrijdagavond direct een mail gestuurd dat ik de apparaten niet ging gebruiken. Op maandag de apparaten teruggebracht. De huurkosten werden door ARMA gehalveerd. Erg netjes, zeker omdat het mijn keuze en risico was. Dit levert een zeer goede ervaring op. Ik ga zeker terugkomen als ik weer machines nodig heb.

Onverwachte/onnodige hoge (slijp) kosten

Afstandelijk gevoel bij binnenkomst, Bij afrekenen andere prijs dan verwacht, niemand had ooit iets gezegd/laten weten van de extra slijpkosten, die in mijn geval ook echt niet van toepassing waren.

• Kennis & Vakmanschap

Het huren en terugbrengen ging vlot. De industriële ladders waren van uitstekende kwaliteit.

Goed meegedacht

We kwamen om een steiger op te halen we gingen weg met een Eenmans- masthoogwerker. Dat was goed meegedacht en dat heeft ons veel tijd en moeite bespaard.

• Kennis & Vakmanschap

Prettige vlotte reservering en goed apparaat

Telefonisch gereserveerd. Dit was een prettige en vlotte reservering met een goede tip. Ik kon het behangafstoomapparaat huren voor 4 dagen voor de prijs van 1 dag. Het was een heel apparaat.

Voldoende, maar kan beter

Er was duidelijkheid over het tarief, maar tijdens het ophalen van het apparaat vond ik de medewerkers erg stug en onvriendelijk. Het viel mij erg op. Thuis gaf ik dat ook aan. Bij het terugbrengen was het echter beter. De meneer aan de balie vroeg belangstellend of het gelukt was. Dus mijn mening weer wat bijgesteld. Jullie doen dit al lang natuurlijk, maar probeer altijd vriendelijk en belangstellend te zijn naar je klanten! Dat is en blijft belangrijker dan het tarief

super service

Ondanks eigen fouten ivm wattage enz. toch kabels en kast voor minder tijd gehuurd gekregen. Super service.

Gewoon goed ! Vriendelijke mensen

Zie boven

Was goed voor elkaar

• Kennis & Vakmanschap

Prima en snel geregeld. Goede apparatuur

Dikke prima. 1 telefoontje en kon nog dezelfde middag de machine ophalen.

Goed geregeld

2.5 meter kalkzandsteen zagen kost achteraf 90 euro

Zeer veel slijtage aan het blad. Kan niet omdat ik 2.5 meter kalkzandsteen heb gezagen. Binnen 2 uur had ik de machine weer terug gebracht. Huur voor een dag is nog tot daar aan toe. Maar het meten van het blad gaat wel heel makkelijk. Heb nog wel overlegd maar het was zo. Dan kom je daar niet meer denk

uitstekende service

zowel telefonisch als ter plekke een prima service

Matige kwaliteit steiger

Onderdelen passen slecht op elkaar, wielen hoorde niet bij de steiger. Langere tijd nodig gehad. Reclame maken met lagere kosten voor langere termijn, maar toch de volle pond rekenen. Dat is jullie goed recht, maar voor de toekomst be. Ik geen klant meer

Goed netjes geholpen

Netjes en goed geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Groot assortiment met goede service door het personeel.

Afgelopen jaar 2020 veel gehuurd via Arma. Van grondverzet machines tot schoonmaak. Telkens goed geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Mooi bedrijf, fijne mensen. En nette spullen.

Nijverheidslaan 95

3903AN Veenendaal

Over Arma Machine Verhuur

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.