Groot assortiment met goede service door het personeel.

Afgelopen jaar 2020 veel gehuurd via Arma. Van grondverzet machines tot schoonmaak. Telkens goed geholpen

• Kennis & Vakmanschap

Mooi bedrijf, fijne mensen. En nette spullen.

klantvriendelijk

Goede service, vriendelijke mensen, goede communicatie

• Kennis & Vakmanschap

Goed, adequaat en vriendelijk geholpen.

Voor een week, tot volle tevredenheid, een Bouwdroger gehuurd. Was wel een borg vereist, maar deze kreeg ik bij het terugbrengen van het apparaat direct terug.

• Kennis & Vakmanschap

Verkoper deed niet klantvriendelijk beetje bij de hands

Beetje popie Jopie figuur. Deze kun je beter achter in het magazijn zetten, zonder kontact met klanten. Ik huur mijn gereedschap, indien mogelijk bij een ander.

• Kennis & Vakmanschap

Ik had iets meer uitleg nodig voor de opbouw en de veiligheid. Kreeg wel een papier mee maar ik heb liever een paar goede tips van de expert.

Snel geregeld, goed spul

De titel zegt t al.

Prima verhuur service

Ik was in eerste instantie wat terughoudend aangezien er de laatste tijd wat mindere reviews over dit bedrijf waren geplaatst. Achteraf was deze terughoudendheid onterecht. Ik heb een prima ervaring gehad met het huren van een verhuislift. Alles was prima in orde en voor een prima prijs. Ik zou hier liever wat huren dan bijvoorbeeld bij een grote verhuur organisatie die vaak bij bouwmarkten te vinden is. Goede ervaring!

Redelijk

We hadden een betonschuurmachine met stofzuigeraansluiting gehuurd. De schuurmachine deed het goed, de stofzuigerfunctie niet, omdat de stofring, die om de voet zit, kapot was en dus niet goed afsloot. Verder moet je rekening houden met prijs die gerekend wordt voor de slijtage van de drie diamant slijpschijven. Naast de huur komt €9,00 per 0,1 mm X 3 slijpschijven. De slijtageprijs zou op de website vermeld nog kunnen worden. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam.

• Kennis & Vakmanschap

Prima mee denken en goede service

Gewoon goed om te merken dat er mensen werken die er verstand van hebben.

Snel iets huren!

Kango nodig, binnen 5 minuten geregeld, Goede uitleg !!

• Kennis & Vakmanschap

Prima service, goede en nette spullen

Website werkt goed en eenvoudig, ook aan de balie klopte alles meteen. Ook het “terug pinnen” werkt eenvoudig.

• Kennis & Vakmanschap

Einde van de ochtend een apparaat nodig op zaterdag, kreeg de machine tot maandag ochtend vroeg mee voor 1dagprijs. Was last-minute Aktie voor ons, dus netjes geholpen.

Snell en efficient

Mijn ervaring e de diensten van Arma Machine Verhuur was in het algemeen positief: ze nemen de tijd om op alle vragen een antwoord te geven en alles te regelen op een vriendlijke en functionele manier.

• Kennis & Vakmanschap

Goede machines en gemakkelijk om te regelen

Een telefoontje en binnen 3 minuten was alles besproken en geregeld. Aflevering en ophalen ging precies als afgesproken. Vriendelijk en betrouwbaar mensen.

• Snelheid/ Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

goed en klantvriendelijk bedrijf met goede adviezen

Wij als bouwbedrijf huren regelmatig machines en materieel wat we zelf niet hebben of te kort komen

Nette goede service.

Alles gegaan zoals ik me had voorgsteld. Geen enkele wanklank.

• Kennis & Vakmanschap

Prima in orde alleen wat gedateerde machines.

Prima goede afhandeling en vriendelijke benadering van de klant. Ik had een trilplaat gehuurd maar deze was wel wat jaren oud, omdat ik al jaren met dit soort apparaten heb gewerkt weet ik wel hoe ze werken. In het begin verzoop de machine doordat er teveel brandstof binnenkwam. Als en andere gebruiker niet weet dat je de kraan dan wat meer dicht moet zetten moeten jullie weer langs komen om dit probleem op te lossen.

Goed product advies

Prettig bedrijf

Alleen maar positief

Bouwdroger gehuurd. Goede machine. Correct geholpen, vriendelijke mensen die ook meedenken.

Slechte service

Ik had een electrische kettingzaag gehuurd. Bij gebruik bleek de ketting dermate slecht en bot dat ik weer terug moest. Geen sorry, er werd wel een andere zaagkettig geplaatst. Bij terugbrengen van de kettingzaag moest ik ook nog eens 12,50 euro betalen voor het slijpen. Dit stond niet duidelijk vermeld op de site. Slechte service. Jammer

Prettig

Ik heb een rolsteiger gehuurd. Duidelijk samengesteld uit intensief gebruikte onderdelen. Dit gaf geen problemen met uitzondering van de wielen waarvan er zeker 2 in matige tot slechte staat waren. Ik heb dit gemeld bij inlevering. De kantplank werd niet bijgeleverd, stond wel vermeld op de bon!

Alles netjes geregeld

Van te voren online reservering gemaakt en een vriendelijke meneer stond bij aanmelding al klaar met de spullen

Super geholpen

Nijverheidslaan 95

3903AN Veenendaal

Over Arma Machine Verhuur

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.