Weinig flexibiliteit gemerkt bij Arma omtrent het annuleren wegens Corona. Echt heel raar. Stlede voor om een voucher te krijgen voor volgend jaar maar daar wilden ze niets van weten.
Wij vinden het jammer dat u, voor de annulering van de bagagewagen, onze tegemoetkoming van 50 % van de aanbetaling, terwijl u niet naar een "code oranje" land of gebied zou gaan, niet gewaardeerd - en ook niet benoemd heeft. Uw verzekering dekt om dezelfde reden ook uw kosten van de locatie niet. Wij vonden een tegemoetkoming van de helft een keurige oplossing. Wij hebben er bewust voor gekozen om juist niet met vouchers te werken en u het geld terug te betalen.
Gratis aanhanger bij een steiger. Huur steiger (een dakkapelsteiger) 475,00 als borg. Ik kreeg 51 euro terug hiervan. Misschien een stappenplan op de brief zetten, zodat de klant weet wat er verwacht wordt. Verder heel klantvriendelijk personeel.
Nadat we even contact gehad hadden met u begrepen we dat uw opmerking juist postief bedoeld was :-). Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze informatie vooraf. Dit is nl. voor ons ook een erg belangrijk punt binnen onze organisatie waar we veel aandacht aan besteden. Mvgr, EH
Mooie beoordeling! Mvgr, EH
Goed advies en vriendelijk en vakkundige mensen
Goed om te horen dat wij u juist hebben kunnen adviseren bij de huur van een tafeltegelzaagmachine! Mvgr, EH
prima service
Mooi dat u zo tevreden bent! Mvgr, EH
het enige is dat gezegd was dat de kamersteiger in bijna alle autos past, ik heb een VWGolf Station, maar daar paste hij net niet in. Toch is het geen kleine auto. Maar met achterklep vastgebonden ging het toch wel. Vriendelijk personeel.
Uiteraard vinden wij het jammer dat het niet in uw auto pastte. Op onze site adviseren wij een aanhanger voor het vervoer van een kamersteiger. In de veel stationwagens past i.d.d. een kamersteiger maar niet in allen, zoals ook door ons is aangegeven. Een volgende keer zullen wij ook naar het merk auto vragen .... misschien kunnen wij het dan beter inschatten. Mvgr, EH
Ik heb bij Arma een dakrolbrander gehuurd met als doel om te kijken of met deze ook onkruid in het grindpad bestreden kan worden. Het onkruid is weg! Het viel wel enigszins tegen dat het gasverbruik er voor zorgde dat de prijs bijna het dubbele van de huurprijs van de brander beliep. Dat was wel een kleine tegenvaller. In het verleden heb ik regelmatig gereedschappen bij Arma gehuurd, zowel voor mijn toenmalige werkgever als privé, en in de toekomst zal ik dat zeker blijven doen!
Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw beoordeling n.a.v. onze toelichting in de positievere zin heeft willen aanpassen. Waarvoor dank! Mvgr, EH
Originele beoordeling
Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om een review over ons in te vullen. Wij zijn blij dat u het gewenste resultaat heeft gehad met de huur van de gasbrander. Uw opmerking over het gasverbruik, dat tegenviel, verbaasd ons enigszins omdat de kilo prijs vermeld stond op uw huurcontract. Een verbruik van 5,7 kg, wat echt veel is, is niet heel raar dat dan uw gasverbruik zelfs wat hoger uit is gevallen dan de huur van de gasbrander met gasfles. Wij hopen dat onze toelichting u een wat ander beeld zal geven over het berekende gasverbruik t.o.v. de huur. Mvgr, EH
Ten opzichte van andere verhuurbedrijven bied Arma heldere prijzen van de verbruiksartikelen die bij de verhuurde machines horen. Geen vervelende verassingen achteraf dus! De huurprijzen en voorwaarden qua huur zijn ook prima, zeker wat betreft het huren in/rond de weekenden en de ophaal- en retourtijden. Vriendelijk personeel geeft ook prima advies over welke machine het beste te kiezen.
Wij zijn erg blij met uw beoordeling. Wij doen inderdaad ons best vooraf zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over ook onze (verkoop)prijzen en ons daarme te onderscheiden van collega verhuurbedrijven. Dan is het juist extra fijn als u dat als klant ook waardeert! Mvgr, EH
Goed advies vooraf en alles stond netjes klaar. Ook bij terugbrengen goed geholpen.
Mooie beoordeling ! Wij doen ons best. Mvgr, EH
Huur aanhangwagen, ophalen en retour, prima en snel geholpen. betaling snel geregeld!
Fijn dat u het zo ervaren heeft! Mvgr, EH
Alleen de abn amro bank moet niet 1 dag het geld vast houden! van de kosten van de borg. wat jullie direct terug hebben gestord van de borg. nee, direct overmaken naar de sns of andere bank(en) ik hoop dat armaverhuur hierbij kan bemiddelen. met de abn amro bank. want dan heb je kans dat het verhuren van meer maschines nog hoger wordt. dus intressanter om te huren.
Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. Wij vinden het erg ook vervelend dat het per bank erg kan verschillen wanneer het geld bijgeschreven wordt van het retourpinnen. Het betreft hier een elektronische handeling waar wij, helaas, geen invloed op hebben. Onze ervaring is inmiddels dat het per bank erg kan verschillen hoe snel het bedrag weer bijgeschreven wordt. Ook wij hopen dat op termijn dit beter geregeld wordt en dat dit, net als nu bij overboekingen, het geld direct op de rekening staat want ook de door u betaalde borg staat bij ons pas een dag later op de rekening. Mvgr, EH
Bij Arma een 6.5M steiger gehuurd, steiger is in prima staat, alleen de wielen die mee geleverd zijn waren niet meer verstelbaar wat het wat lastig maakte af en toe, verder netjes geholpen binnen.
Zoals eerder aangegeven hebben wij uw opmerking ter harte genomen: Doordat bij ons de wielen niet belast worden is het lastig om dit te controleren na iedere verhuring. Wij hebben nu alle wielen goed nagelopen en minder goed rollende wielen op kunnen lossen. Mede daarom zijn wij blij dat u de moeite heeft genomen om onze review in te vullen waardoor wij verbeteringen aan kunnen brengen binnen ons bedrijf. Mvgr, EH
Goed netjes geholpen
Mensen met vakkennis
Wij zijn trots op uw beoordeling. Met onze uitgebreide kennis en ervaring hopen wij iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mvgr, EH
Zie boven. Graag zag ik dat er een oplossing gevonden wordt voor het in en uitladen van gehuurde spullen. De medewerkers mogen niet helpen op dit moment, maar als particulier is het lastig een zaagtafel van 67 kilo alleen uit de auto te tillen. Ook zou het handig zijn als de link voor het evaluatieformulier werkt door erop te klikken en niet door het te moeten kopiëren.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Helaas kunnen en mogen wij u inderdaad niet helpen met het laden en lossen van de door u gehuurde machines. Uiteraard vinden wij dit ook erg vervelend en hadden wij het graag anders gedaan. Wij vragen u daarom vooraf in onze bevestiging en ook telefonisch aan om met 2 personen te komen zodat u, net als bij u thuis of op de werklocatie, zelf kunt zorgdragen voor het in- en uitladen. Mvgr, EH
Verbouwing liep niet helemaal volgens planning maar Arma is zeer flexibel en regelen het heel netjes. Top bezorger ook, super behulpzaam!
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij dat wij in de positieve zin een rol hebben kunnen spelen bij uw verbouwing. Mvgr, EH
Alles goed was alleen 1 beugel gebroken en moet de beugel omruilen dus weer hen en weer
Fijn dat u ons ondanks de gebroken beugel toch postief heeft beoordeeld! Uiteraard vonden wij het ook vervelend dat dit gebeurd was. Gelukkig kon u 'm snel omruilen. Mvgr, EH
Altijd op voorraad, snelle afhandeling. Top
Fijn dat u het zo ervaart. Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te blijven! Mvgr, EH
Wij zijn al jaren klant bij Arma, klantvriendelijk bedrijf, veel te huren materieel.
Wij zijn blij met uw woorden en doen ons best ook onze zakelijke klanten goed van dienst te zijn waardoor wij, net als bij u, een jarenlange klant relatie kunnen opbouwen. Mvgr, EH
Vacuum tegeltiller gehuurd, 1e telefoontje, borg betaald, apparaat gebruikt en terug gebracht volgens afspraak , borg minus de huur meteen teruggestort op onze rekening. Alles goed geregeld, correct geholpen.
Waterbedpomp gehuurd. We kregen heldere uitleg. Het werkte erg goed. In 2 uur was het waterbed leeg.
Pretige medewerking en kennis over verhuurde materialen.
Snel contact, goede service ondanks de corona crisis
Fijn dat u het zo ervaren heeft! Mvgr, EH
Goede duidelijke service. Fijn en vriendelijk behandel bij vragen. Prima verhuurbedrijf.
Goed kwaliteit/prijs; website zou wat moderner kunnen worden.
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.