Pluspunten
Goed bedrijf. Nog nooit gezeur gehad en altijd goeie service.
VerbeterpuntenVan te voren mededelen wat een milimeter slijtage kost van de steen/betonzaag. Ik begrijp dat ik hier voor moet betalen maar die kwam achteraf nog wel even aan.
Jammer dat u dit zo ervaren heeft. Wij doen erg ons best om via nde site, op de bonnen maar ook mondeling de klanten te informeren dat de slijtage-, en verkoopkosten pas achteraf berekend kunnen worden. Blijkbaar lukt het ons niet altijd om dit duidelijk over te brengen. Uiteraard vinden wij dit ook vervelend en wij zullen hier aandacht aan blijven besteden.
4 uurs tarief voor huren invoeren. Erg zonde als je een dagprijs betaald voor een paar uurtjes huren.
Het klopt dat wij geen 4 uur tarief hanteren. Indien wij dat zouden toepassen moet ons dagtarieven omhoog en daarmee dus ook het tarief voor 4 uur. Omdat 99 % van de machines die wij verhuren voor minimaal een dag worden verhuurd hebben wij daar onze scherpe dagprijzen op gebaseerd. Wij hanteren echter wel een 1/2 dagtarief ( 4 uur) op zaterdag, omdat we dan ook een halve dag open zijn, en voor onze aanhangers omdat die ook vaker per dag verhuurd zullen en kunnen worden. Dit zal niet snel gebeuren voor de sleuvenzaagmachine die u gehuurd heeft. Wij hopen u zo een toelichting te hebben kunnen geven op ons prijsbeleid.
Pluspunten
Inzet vakkennis en prettige benadering door personeel
VerbeterpuntenNeen, gaat gewoon goed!!
Pluspunten
goede service, snel, flexibele, we gaan zeker meer zaken doen in de toekomst.
Pluspunten
Een fijn en betrouwbaar bedrijf, zal hier zeker nog eens terug komen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lekker gewoon , vriendelijk personeel
Pluspunten
Zeer prettige behandeling aan zowel telefoon als balie. Zelfs op Eerste Paasdag beschikbaar voor hulp toen er iets misging met het gehuurde object.
Pluspunten
Ze kwamen me tegemoet met starttijd vd huur. En deden niet moeilijk over het terugbrengen. Top.
VerbeterpuntenDe slijpkosten vd zaag stond wel op de factuur, maar waren blijkbaar niet meegerekend in de totaalsom. Tot die realisatie kwam ik pas bij de afhandeling, want toen werden de slijpkosten pas verekend met de borgsom. Kleine verrassing.
De prijs per eenheid wordt wel vermeld maar het klopt dat slijp- en verkoopkosten niet in de totale berekening van het huurcontract meegenomen wordt en pas op de factuur. omdat het bij veel slijp- en verkoopkosten vooraf nog niet duidelijk is of- en hoeveel er gebruikt wordt. Wij hopen u zo een toelichting te hebben kunnen geven op het door u benoemde aandachtspunt. van uw positieve beoordeling. Waarvoor dank.
Pluspunten
Snelle service, genoeg kennis om mijn vragen te beantwoorden. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Pluspunten
Goede beschikbaarheid van verhuurmateriaal, snel, eenvoudig en duidelijk huurproces. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kwaliteit verhuurmateriaal.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Vriendelijk, goed geholpen en een goede prijs. Goede service kon gelijk gereedschap mee nemen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snel, accuraat, communicatief en plezierig.
VerbeterpuntenWebsite: als ik Arma intoets kom ik vaak eerst op een horeca verhuursite. Als ik de juiste website heb dan moet ik 3x kijken voordat ik de aanhangers gevonden heb.
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.