gaat altijd goed
Erg makkelijk geregeld maar borg wel wat aan de hoge kant
Giede kwaliteit spullen, snel beschikbaar en kundige mensen
Heel veel machines en geen gezeur!
Snel geholpen
Parate kennis van alle gereedschappen, goed advies en prima service
Vakkundig advies.
goede mede werkers.
Lang geleden besloten niet meer naar Arma te gaan. Helaas was dit bedrijf nu het enige in de regio dat een bepaald apparaat aanbood. Wederom een waardeloos apparaat gehuurd tegen torenhoge kosten.
Wij hebben met verbazing uw review gelezen: - U reserveert via onze site - Wij krijgen geen telefoon of mail van u dat er iets niet goed zou werken - Conform uw reservering brengt u de machine zonder enige negatieve opmerking na 5 dagen terug. Ook op onze vraag of het allemaal gelukt was reageerde u bevestigend. Uiteraard mag u altijd contact opnemen dat wij hierover met u kunnen overleggen. Mvgr, EH
Word altijd prettig geholpen en de te verhuren materialen zijn altijd ruimschoots aanwezig.
Werd goed geholpen bij het aanvragen en bij terugbrengen, en goed gereedschap.
Vriendelijke mensen en altijd tijd voor je
Goede gegeregeld/goede prijs/service
Ze weten altijd antwoord te geven op de vragen die gesteld worden. Er wordt meegedacht en gekeken naar de juiste oplossing
Snel beschikbaar van materiaal en behulpzaam.
Fijn bedrijf als ik in de buurt ben huur ik daar wat , perfect . Als je contant betaal krijg je bij inlevering gelijk contant geld terug. Dat is bij een hele hoop grote verhuurders wel anders. Vandaar dat ik graag bij een kleinere huur
Goede uitleg, snelle borg terug betaling, vriendelijk.
Goede communicatie en service! Zeker een aanbeveling.
Goede service en alles is duidelijk
Had een muurzaag gehuurd, bij de eerste ingebruikname kwamen veel mankementen naar voren. Apparaat was op en versleten en of groot onderhoud nodig. Watersproeier verstopt Kogellagers verrot Geen gehoorbeschermers bijgeleverd Koolborstels versleten Bewegende delen hadden smering nodig
U had aangegeven van de koolborsels maar deze zijn, ook na controle niet versleten, en dan had de machine het ook niet meer moeten doen. In de overige punten herkennen wij ons niet en we zijn ook wel verrast dat u dat nu op deze manier kenbaar maakt. Gehoorbesverming is een optioneel verkoop product en had u erbij kunnen nemen. Mvgr. EH
Vloerverwarmingsfrees was OK. De daarbij gehuurde stofzuiger was een regelrechte ramp. De stofzuiger zou een groot gedeelte van de stof genereren echter het omgekeerde was het geval. De stof is nog overal in huis terug te vinden. Uiteindelijk bleek de slang van de stofzuiger op meerdere plaatsen lek te zijn, waardoor het stof niet in de stofzuiger kwam maar vast kwam te zitten in de slang. Dit hebben we ook aangegeven bij retourneren. Men zou er naar gaan kijken. Jammer dat ARMA het nu gooit op de stofzak, geeft ons een slecht gevoel. Dat verandert ook onze beoordeling, we hadden gehoopt dat men eerlijk was en hand in eigen boezem zou steken.
Reactie op uw oorspronkelijke review: Bedankt voor uw review. Wat wij vaak zien is, ondanks onze instructie, er (te) zuinig omgaan wordt met de meegeleverde stofzakken. De bijgeleverde stofzakken zijn speciaal voor fijnstof en zijn niet goedkoop. Maar een "verzadigde" stofzak zal echt niet meer goed functioneren. Er is slechts 1 van de 3 stofzakken gebruikt dus wij kunnen niet anders concluderen dan dat dit de oorzaak moet zijn geweest. Als u ons gebeld had hadden wij u nogmaals gewezen op het tijdig vervangen van de stofzak. Wij hebben getracht u op u op een redelijke manier toe te lichten wat het probleem zou zijn geweest. Jammer dat u het zo heeft opgepakt. Mvgr, EH
Originele beoordeling
Vloerverwarmingsfrees was OK De daarbij gehuurde stofzuiger was een regelrechte ramp. De stofzuiger zou een groot gedeelte van de stof genereren echter het omgekeerde was het geval. De stof is nog overal in huis terug te vinden.
Bedankt voor uw review. Wat wij vaak zien is, ondanks onze instructie, er (te) zuinig omgaan wordt met de meegeleverde stofzakken. De bijgeleverde stofzakken zijn speciaal voor fijnstof en zijn niet goedkoop. Maar een "verzadigde" stofzak zal echt niet meer goed functioneren. Er is slechts 1 van de 3 stofzakken gebruikt dus wij kunnen niet anders concluderen dan dat dit de oorzaak moet zijn geweest. Als u ons gebeld had hadden wij u nogmaals gewezen op het tijdig vervangen van de stofzak. Mvgr, EH
Ze waren met mij behulpzame en vriendelijk.
De verlengkabel welke wij voor een project nodig hadden op de juiste tijd beschikbaar
Altijd vriendelijk en correct!
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.