Best wel prijzig

Ik had alleen een diamand boor nodig voor het maken van 1 gat. Nu kon de koppeling van de boor niet aangesloten worden om mijn eigen boor doordat de koppeling van de diamandboor vast zat. helaas moest ik toen ook de boor erbij huren van 60,00 euro. Daarbij had ik de boor ook maar 1 uurtje nodig voor 1 gat maar moest toch de gehele set 1 dag huren, dat zou dus ook wel in halve dagen kunnen zou ik zeggen.

uitstekend

Eerst advies ingewonnen hoe het beste e.e.a. opgetakeld kan worden. Hier een uitstekend advies op gekregen en dan ook het benodigde gehuurd. Uitstekende service aan de balie als in het magazijn. Dit ook bij het retour brengen van het gehuurde. TOP!!

• Kennis & Vakmanschap

Goed werken spullen, en goede service.

De aanhangers die ik regelmatig huur zijn keurig, alles werkt goed. Openingstijden zijn ruim.

• Kennis & Vakmanschap

Jammer dat je een apparaat alleen voor een hele dag kan huren

Prettig bedrijf voor speciaal gereedschap

Prettig bedrijf voor speciaal gereedschap

was fine

na

• Kennis & Vakmanschap

Qua materiaal tevreden, maar de service was onvoldoende

Ik heb een zaag gehuurd en daar de dagprijs voor moeten betalen, terwijl ik de zaag maar amper 2 uurtjes nodig had. Dieptepunt was dat ik ook nog slijpkosten op de rekening kreeg die ik moest betalen terwijl ik de zaag alleen voor een korte tijdsbestek had gebruikt. Voor mij nooit weer iets huren bij Arma.

• Kennis & Vakmanschap

We hebben een chemisch toilet gehuurd voor een week. Netjes geholpen. Toilet was super schoon en ook niet onbelangrijk; niet duur!

• Snelheid/ Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Vriendelijk, uitgebreide keuze, deskundigheid.

Miste alleen de info dat de handleidingen op de site te vinden zijn. Verder een mooi en fijn bedrijf. Huur daar graag.

Goed geregeld

Huren van sneeuwkettingen. Juiste product stond klaar. Niet nodig gehad tijdens wintersport. Snelle teruggave borg.

• Prijs/ Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap

De huurprijs is veel te hoog.

De snelheid waarin er gehuurd kan worden is top. Maar voor de verhuurprijs, kun je ook een nieuw apparaat kopen

Goede klantbehandeling

Klantgerichte houding.

• Kennis & Vakmanschap

Vakkundige lui en alles op voorraad

Vakkundige lui en alles op voorraad. Weekend tarief en een nachtkluis.

goed geholpen

goed advies voor herhaling vatbaar

geen duidelijke prijs van Diesel € 4,84 per liter wat je moet afreken

geen goede melding van diesel prijzen voor € 4,- excl btw is te gek voor woorden. zeggen ze niet van te voren .

Zeer vriendelijk personeel

Goed en netjes geholpen

goed geholpen

De betaling verliep niet zoals gepland, er werd alles aangedaan om de betaling te kunnen doen

• Kennis & Vakmanschap

Super geholpen, zowel bij ophalen als brengen

Netjes geholpen en goed apparatuur

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk geholpen. Goed advies over het gebruik van het gereedschap. Behulpzaam lopen mee tot aan de auto heel fijn

Goed geregeld daar

Alles was direct mee te nemen. Goede kwaliteit apparaten. Niet heel goedkoop.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd goed, altijd in orde

Prima bedrijf. Voor elk gereedschap is er advies, meedenken, uitleg en goed materiaal. Voor elke klus hebben ze wel de juiste tools.

• Kennis & Vakmanschap

Fijn en goed machine verhuurbedrijf

Als ik iets groots aan machines of ander gereedschap e.d. nodig ga ik altijd naar arma verhuur. Het enige minpuntje is, dat je niet per uur kan huren. Zo als laatst moest ik mijn stoep aftrillen met een trilplaat en was daar na 1,5 uur al mee klaar. Maat moest voor een hele dag betalen. Om het aantrekkelijker te maken zouden ze ook per uur moeten gaan verhuren.

Flexibel, klant voorop

Afspraak had ik op de dag zelf geannuleerd. Met de vraag of ik 2w later kon. Geen gemopper, was gelijk oke.

deskundig

vriendelijk en behulpzaam

Nijverheidslaan 95

3903AN Veenendaal

Over Arma Machine Verhuur

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.