Er tevreden!

Hele snelle reactie van het team, zeer tevreden met de communicatie.

Wat een super service heb ik ervaren bij Eventgoodz! Ik belde vandaag met de vraag of ze een bestelling konden leveren binnen 1 werkdag. En dat lukte! Ze schakelde meteen, werd continu op de hoogte gehouden en aan het einde van de dag had ik mijn bestelling. TOP. Bedankt.

werd goed en snel geholpen

De polsbandjes zijn snel geleverd en er wordt aandachtig gekeken of het de afdruk mooi gaat zijn.

Heel goede service voor bandjes

Je wordt goed geholpen en ze komen met passende oplossingen. Erg blij met het resultaat.

top

gevraagd om een sample, en gelijk ontvangen!

Perfecte kerstcadeaus voor zakelijke relaties!

Ik ben ontzettend tevreden met deze luxe wijnset. Het bamboehouten kistje heeft een keurige en stijlvolle uitstraling, en de accessoires zijn prachtig verwerkt in de deksel. Het geeft de set een nette en georganiseerde look, wat het perfect maakt voor een zakelijk geschenk. Ik heb er 15 besteld om aan mijn zakelijke relaties te geven met kerst, en ik ben er zeker van dat ze er blij mee zullen zijn. Het kistje is niet alleen functioneel, met ruimte voor een fles wijn en handige accessoires zoals een kurkentrekker, capsuleafsnijder, stop, dispenser en druppelaar, maar het heeft ook een luxe uitstraling. Het bestelproces was snel en eenvoudig, en de levering was op tijd. Ik zou deze set zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en nuttige cadeauoptie voor zakelijke relaties.

Super fijne ondersteuning en hele mooi druk kwaliteit!

Er werd heel fijn meegedacht en snel gereageerd op aanpassingsverzoeken. De bandjes zijn top gedrukt!

Goede service en snelle reacties!

Bij EventGoodz ben ik goed en snel geholpen. De communicatie is helder en duidelijk en je krijgt een goede indruk van het eindproduct bij het ontvangen van een voorbeeld via de mail.

Snelle service!

De service is hier erg snel, er wordt snel op mailtjes gereageerd wat ervoor zorgt dat bestelprocessen heel spoedig verlopen.

Super goed geregeld

Bestelling geplaats. Nog wat aanpassingen nodig. Allemaal prima en snel geregeld.

Komen afspraak na

Goede service en vriendelijke mensen.

Goed contact

Ik heb het contact met Eventgoodz als goed ervaren, ze reageren snel, professioneel en denken met je mee. Het enige nadeel vind ik dat ik nu word dood gegooid met reclames van Eventgoodz. Vooral omdat ik daar dus al een bestelling heb gedaan vind ik dat vervelend.

goede snelle hulp en snel in huis kwaliteit super netjes

de bandjes waren helemaal naar wens!

heel erg blij mee

Vriendelijk, behulpzaam en mooi product

Bestel de drinkflessen met opdruk, Altijd goed en klanten vinden het een mooi geschenk.

Perfecte service en producten!

Voor onze vereniging hebben wij bedrukte bidons besteld. Van ontwerp tot uitlevering verliep alles goed en soepel met snelle reacties van de klantenservice (Wendy en Kaylee). Helaas maakte DHL een potje van de levering (What’s new?), maar in nauw contact met Kaylee zijn ze uiteindelijk veel later maar wel geleverd. Wat mij betreft dus een 10+ voor de service en support. Daarbij goede producten die snel gemaakt en van goede kwaliteit waren. Ik kan het bedrijf warm aanbevelen!

Sample werd me heel snel opgestuurd.

Ik vroeg een sample aan alvorens een bestelling te plaatsen. Dit werd heel snel verzonden en kwam overeen met de beschrijving op de website.

Alles volgens plan

Gemakkelijk te bestellen en alles op ruim op tijd geleverd.

Uitstekende service

Goede communicatie en uitstekende service. Na betaling snel verzonden. Dank aan Kaylee!

Goeie service en snelle levering

Ik bestelde enkele festivalbandjes bij Eventgoodz voor een aankomend event. Ze hielpen het design (kosteloos) mee ontwerpen en waren bereid aanpassingen te doen. De levering gebeurde binnen de aangegeven tijd en de bandjes zijn kwalitatief en mooi. Een goeie ervaring!

Top kwaliteit & snelle levering

Kwaliteit/prijs is zeer goed. Ook snelle levering

Altijd goede service.

Altijd vlotte bestelling en veel mogelijkheden

Snelle en correcte handelingen

Na een paar mails over en weer met vragen (die telkens snel behandelt werden), werd er snel gehandeld voor het in orde brengen van de bestelling. Waardoor deze snel geleverd kon worden en het resultaat mag er ook zeker zijn. Enorm bedankt hiervoor!

Fijn

Ik ben zeer tevreden over de bandjes, goede kwaliteit en snelle levertijd.

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!