Goede service en snelle levering

Bestelling is in goede orde ontvangen en de levering was sneller dan verwacht. Binnen 5 werkdagen in huis

geweldig

bestelling doen op de site, paar uur later e.e.a. bevestigd via een email contact. de bestelling volgde daarna ruim binnen de beloofde tijd een grote doos met de beloofde spulletjes....perfect geregeld!

Oplossingsgericht, snel en vriendelijk

Mijn order zou niet op tijd bezorgd kunnen worden. DMV goede communicatie dacht het team met mij mee voor een alternatief. De nieuwe order is sneller binnen dan verwacht en ziet er goed uit! Ik zou hier vaker bestellen en ook zeker aanraden.

Super snelle service

Op korte termijn zochten wij nog een leverancier voor een flinke hoeveelheid bedrukte keycords. Eventgoodz heeft daarin zeer snel en flexibel meegedacht, waardoor de levering prima op tijd klaar was. Naast de snelle service was ook de kwaliteit van het product goed. Zeer tevreden!

super snelle levering en service

super snelle levering en service

Goede en snelle communicatie en levering

EventGoodz bied en goede en snelle communicatie richting de klant, daarbij kunnen zij ook snelle levertijden garanderen.

Uitstekende service

Snelle werkers, er wordt enorm fijn meegedacht.

Vriendelijke klantenservice met snelle levering

Mijn ervaring verliep goed de klantendienst reageerde heel snel en de levering was hier ook snel. Alleen heb ik meer dan 3 keer problemen ondervonden met de betaalwijze die de stad Antwerpen heeft. Dit werd duidelijk op voorhand gecommuniceerd en was oké voor Eventgoodz. Toch heb ik achteraf verschillende keren een factuur ontvangen terwijl de bestelling nog niet geleverd was en wij enkel achteraf betalen. Nadien kreeg ik nog verschillende mails dat de betalingstermijn van de factuur vertrekken was terwijl jullie akkoord waren gegaan met de betaalwijze. verder was iedereen zeer klantvriendelijk.

snelle reactie en levering

snelle en aardige reacties en snelle levering

Mooie producten

Mooie website met duidelijke afbeeldingen en prijzen. Het ontwerp goed ontvangen en de bedrukking ziet er super uit.

goede service!

Na wat op en neer mailen een super snelle levering. Mooi bedrukte bidon en op tijd voor ons 75 jarig jubileum tennistoernooi geleverd.

Goede en snelle service

Wij hebben 50 bidons besteld voor de voetbalclub. Het logo is er erg mooi op gedrukt en de levering was nog veel sneller dan verwacht. Fijn en vlot contact ook met Elise van Eventgoodz. Wij zijn erg tevreden over de service en de kwaliteit van de bidons. Absoluut een dikke aanrader om bij dit bedrijf te bestellen.

Snel en behulpzaam

De keycords die we hadden besteld waren niet meer op voorraad. We kregen al snel een mail met daarin alle andere opties duidelijk vermeld. We zijn snel geholpen en het contact was erg prettig. Levering was ook snel!

Professioneel behandeling en prima resultaat voor onze team's eindejaarsgeschenk

Op zoek naar gepersonaliseerde thermofles voor ons team (<15): Eventgoodz was reaktief om ons een prijsvoorstel door te sturen. Een paar digitale voorbeelden voorgesteld en de gewenste resultaat bereikt. Productie liep vlot met een snelle levering. De thermoflessen zijn mooi apart verpakt met de naam van de persoon op elk doos. Positieve klantervaring!

Goede keuze, snelle klantenservice

Genoeg feestelijke producten en ik kreeg snel antwoord op mijn vraag over één van de artikelen. Levering binnen twee dagen. Dik tevreden dus!

Goed product, fijne communicatie

Goed product, fijne communicatie

Sample super snel ontvangen en is top! Gaan een mooie bestelling plaatsen. :)

Spoedbestelling maar toch de tijd genomen voor een goed ontwerp

Ik nam op dinsdag contact op voor een flinke, gepersonaliseerde bestelling die ik op vrijdag wilde afhalen. Na veel telefoontjes waren jullie de enige die dit konden waarmaken en hoe! Rustig overleg over het ontwerp, meedenken in de mogelijkheden en aanpassen waar ik dat wenste. Al met al geweldige service en een prachtig product waar onze vrijwilligers heel erg blij mee zijn!

Goede persoonlijke service

Goede samenwerking in het kiezen van het juiste concept. bij vragen kregen we ook netjes dezelfde dag antwoord. Al met al een fijn bedrijf om mee samen te werken

goede prijden voor goede producten

Alle bestellingen zijn perfect gelopen. Goede communicatie en heel correct.

Topservice

Snelle levering, goede kwaliteit; een aangename samenwerking.

Professioneel en persoonlijk

Toen ik de bestelling plaatste werd ik meteen gecontacteerd om de bestelling in goede banen te brengen, dit maakt een online bestelling toch net iets persoonlijker, wat veel vertrouwen wekt in het bedrijf. Er werd mee gezocht naar een zo gepast mogelijk product om aan onze wensen te voldoen. Een aanrader!

Ik kan alleen maar positief zijn

De prijs is top, de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en snel met reageren. De bestelling komt eerder dan verwacht dus mijn volgende bestelling zal ook weer bij Eventgoodz zijn.

Mooi ontwerp en goede, degelijke bekers

Fijne, snelle communicatie. Binnen een dag antwoord op vragen en aanpassingen ontwerp zijn zo gedaan. Mooie, stevige bekers. Klanten zijn ook erg tevreden

Snelle levering en tevreden

Ik ben heel blij met onze gepersonaliseerde schorten, ik heb ze met spoedlevering besteld en ze waren met een paar dagen binnen. Hartstikke bedankt!

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!