Supersnelle levering

Mijn spulletjes heel snel en netjes ontvangen! Zeker aan te raden!

Servicegericht en snel!

Betrouwbaar, top resultaat en snelle service.

Snel geleverd, mooi betaalbaar boekje :-)

Ik heb de notitieboekjes niet laten bedrukken, dus ik kan alleen iets zeggen over de snelle levering en het product: mooie en betaalbaar

Snel en goed

Super mooie kwaliteit, snelle service en zelfs bij probleempje direct een oplossing.

De mensen denken echt met je mee, leveren snel en een goed. Er was iets kleins fout gegaan, maar dit hebben ze direct opgelost en nog zelf gebeld dat het er zeker voor de deadline zou zijn. Super !

Super geholpen bij een spoed bestemming. Goede kwaliteit geleverd

Na telefonisch overleg geregeld dat we binnen 14 dagen een bestelling binnen konden krijgen. Zelf de bezorging werd tip top geregeld en gevolgd door hun.

Prijs, snelheid, communicatie, top!

Super service

Zeer plezierige ervaring met Eventgoodz, snel reageren op e-mails netjes mee denken met de klant, en scherpe prijzen. Voor ons een super ervaring.

Snel en persoonlijk contact

Snelle afhandeling en fijn persoonlijk contact. Verzending ook sneller dan verwacht.

correcte behandeling

goed en correct geholpen ook al is de order niet doorgegaan

Topservice

Absolute aanrader, nette service, goede prijzen en je wordt netjes op de hoogte gehouden.

zeer vlotte afhandeling

Zeker dik aan te bevelen , we bestelden mutsen voor onze vereniging en kregen meteen antwoord , enkele weken later zaten ze al in de bus. zeer vlotte afhandeling en geen gedoe. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.

Ik heb laatst polsbandjes van textiel besteld en een ontwerp geleverd, dit heeft super goed uitgepakt en alles was naar wens!

Snelle en professionele service

Onze bestellingen kunnen helaas pas laat doorgegeven worden in verband met het laat vaststellen van de definitieve eventdatum. Dankzij Eventgoodz is het mogelijk de gewenste producten optijd bij ons te krijgen! Snelle telefonische en mail service en vooral kwalitatief goede producten.

fantastisch product en goede service

Goede duidelijke site met mooie, leuke en kwalitatief goede artikelen. Ook de full color print is heel goed gelukt. heel blij mee.

Het contact met Eventgoodz was erg fijn. Ze reageren erg snel op vragen via de mail en denken met je mee. De bandjes had ik snel binnen en ze zien er supermooi uit. Ik ben erg tevreden over de service van Eventgoodz.

Mooie kwaliteit artikelen

Het samenwerken met de medewerkers van dit bedrijf ging heel soepel via email. Mooie kwaliteit producten zijn geleverd!

Snel en vertrouwd

We hebben nog niet veel bestellingen maar hetgeen wat we nu hebben besteld is naar grote tevredenheid afgewerkt.

Top, snelle levering en goede service!

Wij zijn zeer tevreden over de goede én snelle service van de medewerkers van Eventgoodz. Na een belletje op vrijdagmiddag werd er goed geluisterd en werden er verschillende ontwerpen snel aangeleverd en ook nog aangepast. Daarnaast werden de tasjes snel geleverd en zijn wij tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ook hebben wij nog twee samples mogen ontvangen die ons een goede indruk geven van de kwaliteit van het andere tasje voor een volgende bestelling. Al met al zijn wij dik tevreden met de super goede en snelle service en het gepersonaliseerde product wat wij hebben ontvangen van Eventgoodz!

snel geregeld, fijne communicatie.

Heel snel in huis en goed en duidelijk gecommuniceerd. Ook telefonisch contact ging prettig. Sommige artikelen waren een beetje verfrommelt tijdens transport, maar dat is geen probleem. Al met al dik in orde.

Mooie producten

Snel en persoonlijk contact waarbij er wordt meegedacht. Dit wordt zeker gewaardeerd! :D

Prachtige waterflessen mogen ontvangen en senl

Top bedrijf.

Maakt waar wat ze beloven.

Helaas waren mijn producten niet op voorraad, maar zodra dit wel het geval was hebben ze het snel in orde gemaakt.

Ik heb festivalbandjes laten maken. Zijn zeer flexibel en snelle levering. Doen wat ze zeggen.

Top ervaring, eerlijk advies!

EventGoodz een aanrader...... We mogen altijd de merchandise verzorgen voor een festival, en bedachten een custom made vissershoedje te laten maken. Binnen 3 weken hebben we de hoedjes gisteren mogen ontvangen.

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!