Snelle en fijne hulp!

Ik had de verkeerde producten gekocht en kon ze zonder problemen retourneren!

Top TOP TOP

Super snelle reactie levering en verzending

Goede communicatie

Snel en correct

Goede bedrukking en kwaliteit

De toegangsbandjes die ik heb besteld zijn gedrukt naar verwachting. Het design komt overeen met de bestelling evenals de kwaliteit van het materiaal

Ging vlot

Goeie service

Super tevreden

Heel vlotte communicatie, duidelijke antwoorden, snelle levering en het allerbelangrijkste ze zijn super mooi , een echte aanrader

snel snel toptop

snel snel toptop

Hele goede ervaring met kloppende prijs-kwaliteit verhouding! Mooie opdruk geleverd.

Wauw!

Voor het eerst notitieboekjes besteld en boven verwachting kwamen ze binnen. Superblij mee! Daarnaast fijn contact met de klantenservice, waar je bij vragen snel geholpen wordt!

Top geregeld

Snelle service, en goede kwaliteit

Prima communicatie en snelle afhandeling.

Aanvragen worden snel beantwoord, je wordt goed en snel geholpen bij vragen. Producten worden snel geleverd.

Goede service en kwaliteit

Na bestelling wordt alles snel in orde gemaakt. Kwaliteit van de logo’s op het product zijn prima. Heb er waterflessen besteld die ook bedrukt zijn met een eigen logo.

goede service en afspraken worden goed nagekomen

zie hierboven

Snelle reactie en verzending!

Vlotte afhandeling van je bestelling!

Precies zoals beschreven

Voor weinig geld een goede kwaliteit

Vlotte en snelle levering

Zeer vlotte en snelle levering

Super snelle levering van een mooi product door zeer klantvriendelijk bedrijf

Na telefonisch contact over de levertijd werd er alles aan gedaan om de foamsticks snel te leveren. Hierna nog meermaals contact per mail over de voortgang. Binnen een dag zijn de foamsticks (zonder opdruk) geleverd. Al met dus een super snelle levering van een mooi product door een zeer klantvriendelijk bedrijf!

Super service

Goede service en super snel!

Fijn contact en snelle levering

Reageren snel, accuraat en we zijn blij met de levering van onze promotie flessen

Top service in een klantvriendelijke webomgeving

Dit was een topervaring wegens: - duidelijkheid - snelheid - opvolging - prijs

Fantastische service

Snelle reactie, goeie prijs, flexibel, snelle levering....

Fijne en snelle communicatie

Er wordt fijn meegedacht en snel gecommuniceerd.

Goede service en kwaliteit

Werd goed meegedacht over opties bedrukking. De communicatie verliep prima met Wendy

Het is snel geleverd en goeie kwaliteit

Ik had een goede ervaring.

Snelle (re)acties, goed contact!

Voor onze hardloopvereniging 100 bedrukte bidons besteld. Er werd snel gereageerd op het verzoek om een offerte. Ook op het vervolg van het besteltraject steeds een snelle en vriendelijke (re)actie. Vandaag zijn de bidons geleverd. Het logo staat er strak op. Wij zijn zeer tevreden.

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!