Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb al 2x een bestelling geplaatst bij Eventgoodz en ben 2x zeer tevreden met het resultaat. De klantendienst was ook heel erg persoonlijk en vriendelijk. In de toekomst zal ik nog vaak met Eventgoodz samenwerken!

Tevreden!

Heel tevreden met de flessen. Ze lekken niet als je ze goed sluit. Mooie bedrukking

Perfect!

Super goede service. De bandjes zijn precies geworden zoals we gevraagd hebben én super snel geleverd (6 werkdagen)

Top!!!

Hartelijke persoonlijke service en de armbandjes zien er perfect uit! Superbedankt en tot de volgende bestelling!

Erg goed

Goede service en snelle levering. Fijne communicatie.

valt wel mee

heb maten L genomen. Past bij niemand. Het is alsof het een M is.

Enorm snel!

Mijn bestelling gedaan en binnen de 24u werd het al geleverd!

Goeie service

Goede en snelle service.

Super service en snelle levering

Snelle handeling, goede service!

Voor ons bedrijf hadden wij 110 hoodies en 10 softshell jassen nodig. Teun heeft ons hierin goed geholpen en geadviseerd. Levertijd was wat langer i.v.m. de kerstdrukte, maar zojuist de order binnen gehad en wij zijn erg tevreden! Nu kunnen wij alles gaan uitdelen aan de klanten. :) Als ik weer wat nodig heb, dan bestel ik weer bij EventGoodz!

Ik had niet verwacht mijn bestelde goederen zo vlug en mooi verpakt bezorgd te krijgen ..

Snelle levering volgens afspraak

Het pakket werd netjes op tijd geleverd met de juiste materialen.

Fijne service

Mijn pakketje was niet geleverd door vervoerder, door een fijne snelle service toch nog ontvangen

TOP!

Heel vriendelijke, snelle én goede service!

Super snel en goed geholpen!

Mijn bestelling heb ik op het allerlaatste moment geplaatst en ondanks de drukke tijd van het jaar was het 2 werkdagen later in huis. Fijn contact aan de telefoon en komen beloftes na.

Top service!!!

Bezorger kwam tot aan de deur, ondanks dat hij een eindje moest lopen met 2 onhandige pakketten. Daar kan Post.nl nog wat van leren!!!

Correcte en eerlijke afhandeling bij het bestellen van bepaalde goederen

Mooi full color bedrukte mondkapjes, fijne service!

Wij hebben de soft shell kapjes besteld. Ze zijn nog wat strak. Maar iedereen kan ze oprekken naar behoefte.

Snel

Snel en goed communicatie.

Super goede en snelle service

Een sample aangevraagd van een shakebeker om de kwaliteit van de beker te bepalen. Heel fijn dat dit zo snel geregeld kon worden!

fijn bedrijf met goede mogelijkheden

Snelle service, gelijk geholpen, bedrijfslogo voldeed niet helemaal aan de eisen, door EventGoodz passend gemaakt en binnen dag proeflogo/druk binnen, helemaal tevreden, verder goede communicatie wat betreft levering, en ook het eind product was prima naar mijn zin.

Fijne ondersteuning

Teun heeft erg goed voor de bestelling gezorgd, hij hield mij iedere keer op de hoogte van verdere ontwikkelingen van de bestelling. Erg klantvriendelijk en tevreden over het product.

Erg goed

Goede website snelle verzending

Prima service. Goede klantendienst

Mondkapje mooi vorm gegeven

Mijn bedrukte mondkapje is mooi bedrukt. Het Logo is goed overgenomen en de schaduw zoals verwacht. Helaas is het formaat van het mondkapje aan de kleine kant en het materiaal wat zwak. Voor mij had het mondkapje meer stevigheid mogen hebben en groter van formaat. Een volwassen mannen mond/neus passen niet echt lekker in het maatje wat ik ontvangen heb.

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!