Top mondkapjes

Snelle service, kwaliteit mondkapjes met logo van onze stichting. Wij zijn blij!

Snelle vriendelijke reactie en netjes geleverd

100 mondkapjes laten bedrukken voor onze stichting. We kregen snelle en vriendelijke reactie op onze mails en toen de opdracht eenmaal verstrekt was, hadden wij de mondkapjes met enkele dagen in huis. Top!

Zeer service gericht en snelle levering

Onze bedrukte mondkapjes hier besteld. Ze reageren snel op de mail en denken met je mee. Zeer tevreden met de service en snelle levering volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Goede service, snelle levering! Mooi product

Goede service, snelle levering, mooi product!

Goed advies gekregen bij bestellig. Ook werd veel moeite genomen om de bestelling eerder in huis te hebben. De volgende keer bestel ik weer bij Event Goodz. Prijstechnisch ook prima

Prettig contact, snelle reactie.

Prettig contact, er werd met ons meegedacht. Levering was sneller dan verwacht.

Snelle reactie, snelle levering en heel fijn dat er meegedacht werd over opties wat betreft de logo's

Prima geadviseerd en geholpen, snelle levering

duidelijke website, goed bereikbare klantenservice en snelle levering

Keurige levering.

Ontzettend tevreden over onze bestelling en de snelle levering. Dank hiervoor.

Helemaal top!

Bedankt voor de mooie mondkapjes met naam!

Goed meegedacht

Fijne communicatie, duidelijke voorbeelden

snelle reactie snelle service

Prima service en mooie kwaliteit

Via Eventgoodz mondkapjes voor de vereniging besteld. Goede hulp/afstemming m.b.t. het mondkapje en de bedrukking er op. Snelle reactie en levering zoals afgesproken.

Snelle levering en goede service

Zelfde dag nog reactie op vragen, uiteindelijk na bestelling een snelle levering. Logo is netjes geprint.

Snelle en fijne service

Goede en vooral snelle service, ook al heb je maar een kleine hoeveelheid mondkapjes of iets dergelijks nodig. Ontwerp was snel klaar en de kapjes ook (heel fijn aangezien we met een krappe deadline zaten)

Snelle goede service

Snelle goede service, mooie mondkapjes, misschien wat dun maar verder niks op aan te merken!

Snelle en efficiente communicatie en aflevering.

De masker s zien er goed uit, jaamer dat ze niet een beetje langer zijn, ik bedoel ze zouden wat meer onder de kin moeten komen want als je ze daar op een comfortabele plek hangt, zijn ze aan de bovenkant, aan de neus dus, een beetje kort. Mvg Dirk Vander Elst

Duidelijke uitleg snelle verzending.

Goede en snelle service!

Super goed! Goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Goede service, duidelijke uitleg, snelle levering

50 mondkapjes besteld met logo en ondanks de run op mondkapjes kreeg ik snel antwoord op mijn vraag en had ik de mondkapjes, met nette bedrukking, snel in huis. Dank!

snelle service

perfect niets op aan te merken nette webshop en goede kwaliteit en snelle levering

Helemaal top

Ik heb bedrukte mondkapjes besteld op zaterdag. Kreeg dezelfde dag nog een nette offerte en bedrukkingsvoorbeeld. Dit heb ik gewijzigd en had zondag al het nieuwe voorbeeld in de mail. Twee dagen later de mondkapjes in huis. Snelle service, goede prijs en fijne mondkapjes. Top!

Mijn spoedbestelling werd zeer adequaat opgepakt door Teun van de afdeling support. Snelle offerte, proefdruk en betaallink. Levering was daarom ruim op tijd in huis en over de levering werd ik vooraf geïnformeerd. Een halve ster minder, omdat het product er toch iets anders uitzag dan op het voorgestelde plaatje. In plaats van witte flesjes werden er doorschijnende flesjes geleverd, waardoor het logo iets minder tot z'n recht komt.

Goede Service

Snelle, correcte service!

Supersnelle levering, fijne service

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling van bedrukte mondmaskers. Het overleg verliep snel en prettig.

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!