Geweldig en goed gecommuniceerd

Met een stres bestelling werd er heel snel gehandeld en er werd heel helder gecommuniceerd. Super duidelijk.

Prima service en communicatie

Ik had alleen niet verwacht dat de mondkapjes helemaal uit Spanje zouden komen. Verder helemaal tevreden.

Snelle en correcte service

Mooi resultaat, snelle service, goede communicatie. Alles heel duidelijk en correct.

De perfecte spullen en spoedlevering!

Ik moest, met spoed, 100 feestelijke waaiers voor 80 jarige moeder leveren, in Suriname. Na kort overleg kon ik binnen twee dagen waaiers in ontvangst nemen.

Daar is nog de klant koning!

Ik heb mondmaskers besteld... Punt 1: een pak goedkoper Punt 2: goed materiaal Punt 3: snelle service want je hebt het al de dag nadien in huis Super afhandeling

Ik ben erg trevreden! Top service

De service van het bedrijf is top! Net als de producten. De levering was ook erg snel en ik ben erg tevreden.

Snelle service, goede communicatie, goed product

Supersnelle service!

Artikelen waren snel geleverd en op een vraag die ik nog had ik vrijwel direct reactie. Heel fijn!

Vlotte levering

Snelle opvolging van offerte tot levering

Top service, snel en vakkundig

Fijn te werken met een bedrijf waar de contactpersoon direct begrijpt wat de bedoeling is en dit adequaat regelt. Levertijd bijzonder kort.

Goede service, goede kwaliteit

Onze customized spoed-bestelling werd op vriendelijke en kordate wijze afgehandeld. We hadden de bedrukte mondkapjes binnen een week in huis en waren verrast door de goede kwaliteit van het product.

Snelle levering en perfecte service

Eventgoodz heeft mooi bedrukte mondkapjes geleverd voor onze basketbalvereniging zodat we Coronaproof naar de uitwedstrijden kunnen rijden. De service, waaronder proefdruk en op verzoek snellere service, was perfect. Hulde!

Top en snelle service!

Ongelooflijk snel geleverd, persoonlijk geholpen en heel vriendelijk!

Goede en snelle service!

Ik had binnen een korte tijd bedrukte mondkapjes nodig, hier veel bedrijven voor benadert, en Event Goodz was de enige die dit kon doen. Super bedankt! Naast de goede service was ik ook ontzettend blij met het eind-product!

Ontzettend goed geholpen

Snel en vriendelijk geholpen, erg blij met het resultaat

Snelle en kwalitatief goede levering!

Eventgoodz weet snel in te spelen op de vraag en wens van de klant. Schildersvakopleiding, NOA Opleidingsbedrijf Afbouw Zuid en BAS Uitzendbureau zijn snel voorzien van kwalitatief goede mondmaskers die voorzien zijn van ons logo. Bedankt voor de zeer prettige en vriendelijke samenwerking! Erwin Brouwer

Wat een service van medewerker Teun!

Mijn collega's en ik zijn erg blij met Eventgoodz. Ik bestelde op zondagochtend mondkapjes waar we de rest van de dag contact over hielden: proefdruk, betaling, toch nog last-minute iets veranderen aan het ontwerp (en nog een keer!). Teun was super hulpvaardig en vriendelijk. Wat ook fijn is: 3 dagen voor de opgegeven verzenddatum werd de bestelling al verzonden, TOP!

Goede en snelle service

Goed en persoonlijk contact. Er wordt met je meegedacht

super!

Super vriendelijk personeel echt bereid om mee te denken!

Fijne en snelle service

Tijdens een spoed bestelling zijn wij snel geholpen en is er snel geschakeld vanuit Eventgoodz.

Goed contact, en snelle levering.

Ik ben vriendelijk en erg goed geholpen, ze hebben alles naar mijn wens kunnen doen!

Erg goed en vriendelijk geholpen, ze hebben precies ontworpen wat ik hebben wilde!

sneel reactie, prima service!

Binnen 2 minuten antwoord op mijn offerte aanvraag, naar aanleiding hiervan telefonisch contact gehad. Een bedrijf wat meedenkt en naar oplossingen zoekt. Ga hier zeker vakaer bestellen!

Perfecte service

Eventgoodz heeft naast de super snelle levering ook met ons ontwerp meegedacht en meerdere proefdrukken gemaakt, perfecte service!

Vlotte en correcte verhandeling, zoals het moet zijn.

Vlotte en correcte verhandeling, zoals het moet zijn. Correcte prijzen.

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!