Snelle reactie en afhandeling.

Snelle reactie per mail en tijdige levering.. erg blij mee!

vlotte en doortastende afhandeling

Uitstekend geholpen met snelle offerte en proefdruk, daarna goed geinformeerd over de voortgang. Bij een volgende behoefte aan promotiemateriaal ga ik zeker weer naar Eventgoodz.

makkelijk om te bestellen

Top!!

Super snelle en vlotte opvolgen. Binnen enkele uren reactie, onmiddellijk voorbeelden ontvangen en binnen de 3 dagen levering. Een voorbeeld voor velen!

Persoonlijk, professioneel én servicegericht!

Met dank aan adequate begeleiding door Chris Spijkers!

Sneller dan voorspeld en goed geleverd!

Ik bestelde keycords en die werden 1,5 dag later geleverd terwijl er 5 dagen levertijd voorspeld was. Fijn! Keycords (met 1,5m afstand-boodschap) zijn van goede kwaliteit

Super snelle en nette levering

Last minute nog bedrukte mondkapjes nodig voor een evenement en deze waren super snel en keurig geleverd. Prima nette en vriendelijke service (Zelfs buiten kantoortijden... zoals het in de event branch wel vaker zo is!)

Snelle levering, goede kwaliteit!

Mijn bestelling was binnen 2 dagen bezorgd. Leuke ontvangst met een persoonlijke boodschap van Chris! Erg blij mee!

Uitstekende kwaliteit en snel

Hele goede mondkapjes en snel geleverd.

Alles prima geregeld

alles via de mail snel geregeld.

Snelle, persoonlijke service!

Snelle, persoonlijke service

Perfecte en snelle communicatie en kwaliteit!

Bij Evengoodz mondkapjes besteld, top kwaliteit, snelle levering en duidelijke communicatie!

Topgeregeld, superservice, snelle actie/reactie!!

Wij zijn enorm tevreden!!!

Zeer goede kwaliteit, heel mooi afgewerkt en snelle levering! Zeer tevreden klant.

Snelle reactie op de offerte, zeer snelle levering!

Zeer service gericht en meedenkend.

Ons ontwerp bevatte het bedrijfslogo, wat wij iets te klein hadden aangeleverd. Ze hebben zonder extra kosten het ontwerp aangepast, zodat het er toch allemaal goed uit kwam te zien. Door een menselijke vergissing, was de bestelling niet op tijd verstuurd, maar toen ik ‘s avonds buiten kantoortijden een mail over stuurde, werd ik direct gebeld en gemaild om een oplossing aan te bieden. De bestelling werd direct de volgende ochtend bij mij afgeleverd, zodat alles nog op tijd binnen was. Nogmaals, topservice en oplossingsgericht. Reageert gewoon buiten kantoortijden.

Goede communicatie en snelle verzending. In 1 woord top

Goede en mooie opdruk mondmaskers

Er wordt meegedacht met het ontwerp en de levering is zeer snel tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding

Het product wat ik wilde bestellen was niet op voorraad in Nederland. Kon wel besteld worden bij de leverancier maar zou daardoor dan niet op tijd geleverd kunnen worden. Uiteindelijk kreeg ik een goed alternatief via de mail aanbevolen door Teun Verhagen (Support) wat wel voorradig was en daardoor op tijd geleverd kon worden. Het contact met jullie afdeling Support is goed en snel verlopen en ben hier zeer tevreden over. DANK!

Uitstekend!

Vanaf het begin goed contact gehad met Teun. Behulpzame medewerker die ook actief ging meedenken en uit zichzelf andere opties stuurde. Erg fijn!

Super service!

Top service, er wordt goed meegedacht. En daarnaast ook nog een hele snelle levering!

Super snelle actie!

Ik heb het product nog niet gezien, maar de reactie en medewerking is echt super goed. Teun, keep it up!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Snel en goed advies

Communicatie verliep heel fijn en snel en er werd goed meegedacht en geadviseerd. Levering ook mooi op tijd.

Snelle levering en het product ziet er top uit!

Fijn contact, snelle levering ! Mooi product geworden!

Veldweg 7

5061 KJ Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!