Goed verpakt aangekomen mooie lamp blij mee

Prettig

Hier niks kopen!

Ze leveren een kapstok waar de stukken zwarte verf van afbrokkelen. Navraag bij de klantenservice gedaan waarna het argument komt: het is vintage look dat hoort zo. Ze vragen nog niet eens om een foto. Dit zegt natuurlijk veel. Ze weten de oorzaak goed. Een slechte verfbehandeling waarvoor ze geen verantwoording willen nemen.

Snelle en goede service

Mooie lamp.

Netjes verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Heel gaaf nachtkastje

Goede service en snelle levering

deskundige mensen

wij hadden niet begrepen hoe de dimmer werkt met veel geduld goed uit gelegd, als nog dank huir voor

Product niet ontvangen

Kreeg een melding dat mijn pakket bezorgd zou zijn maar ik heb de lamp niet ontvangen. Heb een mail gestuurd en jullie gaan het uitzoeken waar mijn pakket is. Ben er niet blij mee want het is een kado voor mijn dochter haar verjaardag. De bezorger is gisteren gekomen en zegt dat hij het heeft neergezet maar wij werken tot 16.30u en toen we thuis kwamen stond er geen pakket. Hoogstwaarschijnlijk is het weg genomen door iemand anders waar wij nu de dupe van zijn. Zo niet blij mee en eigenlijk boos

Heel goede service

Zaten verkeerde gaatjes in de balk, dit is heel netjes opgelost

Perfect!

Het pakett was super goed ingepakt. De levering was heel snel! En de lampen staan super in de woonkamer. Ik ben er blij mee!

Goede levering en klantenservice

Een duidelijke site en prima klantenservice.

We hebben een nieuwe glazen bol moeten bestellen voor onze luster maar de pakketjesbezorger heeft onze bestelling letterlijk in de tuin gegooid aldus was deze kapot. Foto's gestuurd naar de firma en onmiddellijk een nieuwe ontvangen. Zeker een aanrader.

Eerst gekeken in de zaak te Harderwijk. Ideeën opgedaan en aangekocht online. Snelle service en perfect verpakt ontvangen. Zeker het aanraden waard om je lampen hier te bestellen. We zijn erg tevreden en de montage was heel goed te doen, voor een niet klusser wat ik ben.

Prachtige lamp.

Prachtige lamp.

Kapstok bestelling

We hadden een mooie, zwarte kapstok besteld. Helaas bij thuisbezorging was de kleur van het metaal niet zwart. Hierop een foto gestuurd en ze gaven aan dat we het product retour mochten sturen (kosteloos bij uitzondering, omdat het inderdaad niet overeenkwam met de kapstok van hun site) Ze hebben de tekst bij de kapstok hierna aangepast en het geld kregen we 2 dagen later retour. Super service!

Snelle levering, goede communicatie.

Ik had de lampen besteld, en ze zijn zeer snel bezorgd. Ik ben er heel erg blij mee

Prima klantervaring

Van bestelling tot levering goed geregeld. Laat jouw licht er ook eens op schijnen en wees overtuigd. Snelle reactie klantenservice en mooi product.

Snelle levering, product zoals beschreven

Snelle levering, product zoals beschreven! De titel zegt het al. Het product is zoals het online er uit ziet. Mooi, degelijk en elegant!

geweldige planken

Geweldige planken, raad ik aan, heel mooi hout en vakmanschap.

Lampen snel bezorgd. Hangen mooi boven mijn eettafel.

Vlotte levering

Heel goed.

Alles goed en snel geleverd. We zijn er heel blij mee.

Perfecte lamp

De lamp voldoet aan mijn verwachting.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.