Fijne site.

Keurige bezorging.

Gewoon erg goed

Snelle levering, goede service

Sta lamp besteld. Was snel binnen. 1 lamp was met vervoer kapot gegaan. Er is na melding snel een nieuwe hiervoor in de plaats gestuurd.

Prima service en snelle levering!!

Wordt goed en duidelijk op de hoogte gehouden over de bestelling en levering!!

Snel geleverd de volgende dag binnen en goede verpakking.

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering , mooie lamp

Communicatie

Helaas waren de lampen niet voorradig, echter doordat er keurig is gebeld en aangegeven waarom het verkeerd op de site stond, ben ik alsnog tevreden over de service. De lampen zijn echt een eyecatcher en meer dan aan te raden!

zeer goed

mooi materiaal en vriendelijke klanten service

Erg goede service

Na 2 dagen de lampen al binnen. Verkeerde lichtbronnen zaten er bij, kan gebeuren. Even gebeld en 2 dagen later (weekend zat er tussen) netjes nieuwe gekregen met een retour label voor de andere lampen. Top geregeld. Mooie lampen.

Mooie lamp

Mooie lamp, snelle levering, heel blij mee!

Ik had deze lamp al even in het vizier en besloot hem van de week aan te schaffen in de hoop dat hij zo mooi zou zijn als op de foto's en gelukkig, dit is het geval, hij staat prachtig in de hal!

Mooi product. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Twee nachtkastjes besteld. Zien er mooi uit. Luxe uitstraling voor een redelijke prijs. Ik vind het wel jammer dat er geen schroeven en pluggen bij zaten!

Fijne shop, super service

Lampen besteld. de levering was snel en de service top. I

very pleased with the product and service

Very high quality product (shelves) in terms of material and craftsmanship, and looks very nice. Ordering was smooth, and delivery within the time window promised. The only point for improvement is for the delivery company, not arriving when promised and not communicating for a new appointment.

Grote sortering, snelle levering, klantvriendelijk.

Mooie lampen voor betaalbare prijs

Mooie glazen moderne lampen. Binnen een paar dagen geleverd. Lampen goed verpakt thuisgestuurd gekregen.

Prachtige hanglamp van mooie kwaliteit.

Vriendelijke en behulpzame klantenservice bij mijn vraag om advies voor de juiste lichtbron in de lamp die wij wilden aanschaffen. De lamp kwam uitstekend verpakt aan en is helemaal naar ons zin en van goede kwaliteit. De levertijd was een paar dagen. Iets langer dan we tegenwoordig gewend zijn maar op zich niet erg.

Super mooie lamp!

Ik kreeg als eerste de verkeerde lampen geleverd, dus dat was balen maar dat kan gebeuren. Gelukkig hebben ze snel de juiste lamp toegestuurd met een retourlabel voor de andere. Ik ben helemaal blij met mn mooie lamp!

Goede kwaliteit

Lamp besteld. Was geheel volgens verwachting. Goed verpakt, snelle levering.

Snelle en correcte afhandeling van klacht

Na ontvangst van het bestelde nachtkastjes bleek er een niet helemaal te werken. Na contact met de klantenservice werd er meteen actie ondernomen en kreeg ik een goed exemplaar toegestuurd. Erg goed!

Hele snelle service. Het artikel is nog mooier dan op het plaatje. Netjes en zorgvuldig ingepakt

Snel en goed

Goed product doede prijs kwaliteitsverhouding

Zeer tevreden.

Precies wat ik zocht. Snelle levering en zeer zigvuldig verpakt. Complimenten.

Zeer goed de lamp snel geleverd en stevig ingepakt

Mooie lampen in de winkel gekocht

Lampen gekocht bij LampenShopOnline, maar ons vergist in de grote. Ruilen was geen enkel probleem en kon ook in de winkel, want we wilden de lampen nu een zien, hoe groot ze echt zijn. Mooie nieuwe lampen in de winkel gekocht, welke dezelfde week nog geleverd werden. We zijn blij met de lampen en met de deskundigheid en vriendelijkheid van de eigenaren van LampenShopOnline. Ze doen hun werk met veel plezier.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.