Mooie website en snelle levering

Goed product

Mijn ervaringen omschrijving als volgt: de kapstok die wij kochten voldeed volledig aan onze verwachtingen.

Perfecte service!!!

Er waren wat probleempjes met het artikel, maar zowel door LampenShopOnline, alsmede de firma Steinhauer hebben hierop zonder veel poespas adequaat op gereageerd. Niets dan lof voor beide bedrijven. Ook zeer te spreken over DPD. Kortom, een aanrader!!

Lamp is mooi. Service veel minder.

Volledige dag zitten wachten van 10 tot 18h. op mijn pakket die dan de volgende dag geleverd is en dat om 15 h26. Ik heb wel wat anders te doen!

Mooi product en snelle levering

Gewoon goed

Goed assortiment voor mooie prijs.

De diffuser bleek niet perfect te passen en kreeg, nadat ik fotootje had gestuurd om probleem te laten zien, direct een andere. Die wel paste.

Te duur

Heb een lamp online gekocht en nu blijkt dat ik dezelfde lamp bij ons in t tuincentrum ( ja tuincentrum) voor €25 goedkoper ( incl bezorgkosten) had kunnen kopen.

Zeer tevreden!

Bestellen ging makkelijk, de site is duidelijk, goed op de hoogte gehouden per mail en de lamp is prachtig. Deze zit ook nog eens goed ingepakt en beschermd voor de reis. Wij hebben alleen altijd gezeik met pakketjes via DHL.

Mooi product, ruime keuze

Top !!!

Ik had een groot model tafellamp besteld maar een klein model werd de dag erna geleverd dus eb ik direct contact opgenomen en de dag erna heb ik het grote model ontvangen met een retouretiket zodat ik het verkeerd geleverd model gratis kon terugsturen. Het probleem was dus in een dag opgelost, prima service.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Ruime keuze en vaak tegen een goede prijs. Binnen 24 uur stond de lamp op onze kast. Lamp komt exact over zoals op de foto afgebeeld.

Super service

De tv kast had een beschadiging maar was binnen twee dagen een nieuwe in huis. Geheel ziet er erg mooi uit en we zijn er heel erg blij mee

Een eerlijk bedrijf met goede service.

Ik had een vloerlamp met dimmer besteld en een mooie lamp om erin te draaien. Die lamp was echter al via WiFi dimbaar. In plaats van het klakkeloos te verkopen nam men contact met mij op om dit uit te leggen en heeft mij kosteloos een goedkopere lamp laten kopen en het verschil qua prijs aan mij geretourneerd.

Snel en keurig geleverd

Snelle levering, mooi product zoals afgebeeld. Keurig verpakt ik ben tevreden over de aankoop.

niet ok

gekozen goederen ,betaald en niet meer leverbaar ! wel correct terugbetaald 2 de artikel niet zoals beschreven retour , helaas retour voor eigen kosten , ook al is het product niet wat de beschrijving zegt

Nachtkastjes zoals afbeelding. Goede kwaliteit

Prachtige lamp

Snel geleverd .het is een plaatje op de kast .erg blij mee .

Zijn perfect

Goede gezellige kleur.

Aanrader

We hebben hier een prachtige kapstok besteld, zwart metaal met acaciahout. Stoere uitstraling, precies wat wij zochten. De kapstok werd erg snel geleverd en was heel goed verpakt.

Het licht ging even uit bij de klantenservice.

Lamp besteld, verkeerde kleur ontvangen. Zou moeten wachten op andere klant, ws bestellingen verwisseld. Andere klant reageerde niet zo snel. Vond ik niet zo netjes. Uiteindelijk toch retour kunnen sturen en hebben zij de juiste kleur weer aan mij doen toekomen. Als dit meteen op de juiste manier was opgepakt, had ik 5 sterren gegeven, want verder prima!

Alles volgens afspraak

Mooie lamp

Goede correspondentie inzake levering Een hele mooie lamp voor die prijs. Netjes verpakt. Snel geleverd.

Zondags besteld en dinsdag al geleverd. Keurig en veilig ingepakt,

Goede service!

Snelle en goede service! En zal zeker weer bestellen bij jullie

Tafellamp

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van deze mooie tafellamp.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.