Niet al te best.

Geachte, 1. levering dag na voorziene datum. 2.had bij tafellamp Ledlamp besteld zat niet bij de levering. Vriendelijke groeten Yvonne

Dikke pluim voor deze onderneming

Mijn pakket (nacjtkastje) was niet geleverd te wijten aan de bezorgservice. Het telefonisch contact verliep steeds snel, supervriendelijk en oplossingsgericht. Alle medewerkers wat ik heb gesproken waren 1 voor 1 spontaan vriendelijk. Uiteindelijk heeft Lampen online voor een gepaste oplossing gezorgd. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Toppers!

Mooi product

Mooi product, goede prijs en snelle levering

Prachtige lamp heel blij mee

Top, doen wat ze beloven

Was sneller geleverd dan verwacht, hadden zelf nog geen track en tracé code ontvangen

Besteld en binnen 3 dagen geleverd

Super snel geleverd

Ben zeer blij met mijn lampen Fokke alma

Slechte ervaring

Nog steeds geen lamp binnen. Slechte pakketservice.

Verkeerde aankoop kapstok

Kapstok gekocht en wist nog geen maten voor in mijn appartement , is nu te groot , krijg mijn geld niet terug voor iets nieuws te kopen vermits mijn termijn verstreken is , ik had de sleutel toen nog niet en nu wel (15/11/23 ) was 140 € , echt triestig ..zit nog in verpakking ..’

Zeer goede opvolging

Zeker een aanrader op alle vlakken

top

Heel netjes en snel geleverd

Wachttijd te lang

Eerst de lampen gekregen, en wacht nu nog op de hanglamp,,,,

Transparant en gemakkelijk bestellen

Ik ging naar de showroom om naar een vloerlamp te kijken. De winkelbediende was erg vriendelijk en kon al onze vragen beantwoorden. Hij was heel duidelijk over de bestelling, de leveringsmogelijkheden en de tijd. De website was makkelijk te gebruiken, vooral de optie om de juiste lampen te selecteren was erg fijn. Het was ook fijn om de dimmer te kunnen bestellen en deze direct door de winkel te laten installeren.

Prima. Snelle bezorging.

Snelle, stipte levering.

Snelle levering! Prachtige lamp!

Uitstekend!

Helemaal TOP.

Snelle levering. Mooie lamp. Had alleen een fabrieksfoutje. Geen probleem gelukkig. Contact opgenomen met LampenShopOnline en met dank aan Fabio twee dagen later een nieuwe lamp ontvangen.

Mooie goede lamp. Snelle levering. Top.

Goede ervaring met dit bedrijf.

heel mooi

de lamp is heel mooi, staat stabiel en verblindt de ogen niet naast tv bvb; voldoet aan de verwachtingen in de omschrijving ontbreken de gebruikte materialen, das ook van belang

Zeer snelle levering

Mooi en betaalbaar assortiment aan lampen.

Goed geregeld!! Denken met je mee!

Hier kan je gerust iets kopen. Bij ons was er wat kapot. Werd met zorg meegedacht en een dag later hadden wij de nieuwe spullen.

Nog mooier dan op foto

Ik had een beschadiging op mijn glas en kreeg binnen 2 dagen een nieuw opgestuurd . Super

Hele snelle levering top!

Gisterenmiddag besteld....volgende dag in de ochtend bezorgd.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.