Vlotte samenwerking

Ruime keuze Gemakkelijk te bestellen Vlot geleverd Goede info inzake levering

Goed i

Perfecte service!

Bestelling door transporteur niet of foutief geleverd bij iemand anders. Maar geweldig opgelost door Lampenshop en alsnog geleverd! Merci!

Vriendelijke,behulpzame en correcte service!

Werd vriendelijk te woord gestaan er werd meegedacht voor oplossingen en snelle afhandeling.

Dimmer werkt niet goed

Geen fijngevoelige dimmer. na wat heen en weer gemaild te hebben kreeg ik de uitleg hoe de dimmer precies werkt. dank voor deze goede service een tip mss een kleine handleiding bij steken

klantvriendelijk, mee denken en nakomen van afspraken

Vriendelijk personeel, meedenkend en op tijd de afspraken nakomen

Snelle levering en leuke spullen

Snel en goed

Heel tevreden

Bedankt voor de snelle reactie Het was mijn eigen schuld dat de bestelling niet goed bezorgd kon worden. Ik had ipv vollenhoverweg, Voorsterweg ingevuld Bijdeze mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat het pakket nog op het juiste adres wordt bezorgd Mvg Jannet Visscher

Snelle en goede kwaliteit levering

Mijn eerste bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit en het mooie was geheel naar verwachting.

Kapotte lamp geleverd

Bij het uitpakken vd lamp, was er al aan gerommeld aan de lamp. Er was gelijmd. Dat zagen we omdat er lijmresten aan de lamp zaten. We hebben de lamp schoongemaakt van de lijmresten en hij staat nu erg mooi. Had geen zin in terugsturen. Daarvoor een 6. Ik zou de website wel aanbevelen want de lamp is erg mooi.

Snelle levering en uitstekende hulp bij problemen

Glazen bolletje gebarsten bij montage en kreeg meteen gratis een nieuwe opgestuurd. Super service! En daarnaast een mooie vide-lamp voor een goede prijs.

Uitstekende producten, service

Allereerst verkeerde kapstok besteld en teruggestuurd (op eigen kosten en cf. Alg. Voorwaarden). Verwerking bij Klarna hebben ze direct verwerkt en daarna weer de juiste kapstok besteld. Helemaal blij mee en het beschrevene heeft slechts in 4 dagen plastsgevonden en afgehandeld! Dit is echt een voorbeeld, waar andere leveranciers een voorbeeld aan mogen nemen. En TOP-producten.

Prima bedrijf

Een vraag omtrent het product werd snel beantwoord. Ook het probleem met het vervoersbedrijf werd onmiddellijk aangepakt. Vooral tevreden over de aankoop.

Snelle reactie op een mail ,zeer snelle levering .Mooie en goede kwaliteit .

Mooi product, snel geleverd.

Mooi product

Spijtig dat het zonder dimmer was

Spijtig dat er geen dimmer opstaat ,die ik wel besteld had

Ik had krassen en vlekken op mijn lampen maar direct rechtgezet en me nieuwe lamp opgestuurd

Nadat ik m'n bestelling had geplaatst werd ik gebeld door een hele aardige medewerkster. Ze vroeg aan me of ik de juiste dimbare lampen had besteld. Ze heeft me heel goed geadviseerd!

Heel goed.

Mijn kapstok heel snel geleverd en hij ziet er ook nog eens prachtig uit,helemaal blij mee.

Helaas 1 lamp kapot aangekomen. Was geen probleem retourlabel gekregen. Helaas was pakket te groot. Zodat hun bezorger het kwam ophalen. Keurig geholpen door de medewerkers. Nu nog wachten op de terug betaling. Geen mail nog ontvangen. Dus ook dat afwachten. Voor de rest lijkt me dat ook geen probleem. Vrgr Jeroen

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Mooie lampen en snelle levering

ik heb een hele mooie lamp gekocht ,Zeer tevreden!

Mooie lamp, snel geleverd.

We zijn erg blij met de mooie hanglamp, we hebben verder geen ervaring met filament lampen, maar in de 3 mee gekochte bollen zaten wat krasjes/beschadigingen in de geleurde coating. Het totaal plaatje staat wel schitterend.

Mooie lamp, matige kwaliteit, slechte service

Wij hadden een plafondlamp en twee filament led lampen hier besteld. De plafondlamp is prachtig maar kan niet goed aansluitend op het plafond bevestigd worden; het "voetje" is van zulk dun materiaal waardoor het buigt als je de (slechts 2) schroefjes vastdraait en dus gaat wiebelen als je er tegenaan komt. Soit, we komen er niet tegenaan dus laten hangen omdat hij mooi staat. De filament lampen vonden we te geel en wilden we dus retourneren. Dat kan, maar dan zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening; die waren welgeteld 8 euro. Beetje zonde van het geld, waardoor we niet zo snel geneigd zijn nog eens iets te bestellen bij deze webshop. Stel dat je elke keer dat je iets bestelt en wil retourneren een kwart van je geld kwijt bent, dat zou toch wel belachelijk zijn.

3 lampen

3 lampen besteld, 1 had roestplekken. Gemeld, foto's gestuurd en netjes opgelost door gratis een nieuwe te sturen. Top service.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.