Prijs kwaliteit :uitstekend. Heel vlugge levering ook .

Retour netjes afgehandeld

Super mooie tv meubel gekocht. Werden erg goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Erg vriendelijke medewerkers. Heel fijn!!

Mooie lampen en snel bezorgd

Snelle levering, alles top!!

Snelle levering, alles top!!

Snelle en efficiënte dienstverlening

Wij zijn erg tevreden over deze organisatie. Ze doen wat ze zeggen, komen afspraken snel en efficiënt na. De kwaliteit van de geleverde producten is ook fantastisch.

Fijne gasten

Veel ervaring in huis en super vriendelijke medewerkers. Kom zeker terug.

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Binnen 3 dagen had ik me in lamp in huis en ik ben daar erg blij mee. De bezorger was aardig dus al met al ben ik zeer tevreden.

Super blij mee snelle levering

De lampen zijn van goede kwaliteit ben er echt tevreden mee

Je wordt niet goed op de hoogte gehouden

Heb erg lang moeten wachten op mijn stoel. Toen het eindelijk weer op voorraad was, kreeg ik ineens een mailtje dat het verzonden is. Heb wat moeten omzetten omdat de grote stoel al de volgende dag thuis werd bezorgd. Had verwacht dat je eerst gebeld werd wanneer ze het konden bezorgen. Maar ik ben blij met mijn stoel dat dan weer wel

Goede communicatie, Het bestelde pruduct voldeed geheel aan de verwachtingen

Tolle Lampen

Schöne Lampen, schnelle Lieferung Immer wieder

Goed snel

De levering was vlug binnen en was goed en netjes ingepakt. De lamp was nog mooier dan op de foto's Zeer tevreden

Geleverde aankopen goed, bezorgen iets minder.

De gekochte nachtkastjes en kapstok zijn goed verpakt. Bezorger ging niet zachtzinnig met de spullen om, gooide de doos zo uit de bus. Ook was hij in eerste instantie onvriendelijk, na een opmerking van mijn vrouw veranderde dat. Zette de spullen voor de deur en vertrok.

Perfect zoals het moet.

Snel en netjes geleverd

Prachtig lamp, precies zoals op de afbeelding.

Prachtige lamp

LampenShopOnline had precies de lamp die ik zocht en ik ben super blij met mijn aankoop. Ik heb de lamp netjes en onbeschadigd mogen ontvangen.

Snel en goed geleverd.

Snelle reactie na mijn order.

Snelle levering Heel goed produkt

Slecht

Slechte lampen gekregen ook niet makelijk terug te sturen dat is niet gebeurd in de dood

Direct gereageerd met de bestelling die ik gedaan had

We hebben het product nog niet gekregen

Geweldige service

Communicatie over levering verliep heel snel en goed.

Lamp gekocht, bij uitpakken klein defect. Gemaild dat ik naar de winkel wilde komen. Geen probleem. Werd vriendelijk ontvangen. Lamp omgeruild en gelijk een aanpassing laten aanbrengen. Werd direct geregeld. Klasse voor deze vriendelijke werknemers.

Kwaliteit naar Prijs, snel geleverd en goed verpakt.

Duurden iets langer maar goede communicatie en goed telefonisch te bereiken en netjes op de hoogte gehouden

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.