Heel tevreden.

Mooie lamp gekocht. Heel tevreden. Klantvriendelijk aan de telefoon. Alleen misschien ,n andere bezorger. Verders heel tevreden!

superfantastisch

snelle levering. vakkundig verpakt, en product nog mooier dan op de foto.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede ervaring

Heel goede prettige ervaring.

Er was door een menselijke fout iets misgelopen met de bestelling maar dit werd per direct heel goed opgelost. Niets anders dan lof voor de medewerkers van de lampenshop!

Uitstekend geholpen in de showroom

Zeer deskundige verkoper heeft ons heel goed geadviseerd over de mogelijkheden voor wat wij zochten. Na afloop wisten we precies wat we wilden en hebben we vervolgens de lampen online besteld. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Goede service van jullie kant.

Na t niet thuis zijn tijdens leveren. En ik een nieuwe afspraak heb willen maken met bezorgiensten. En dit op een of andere manier niet lukt. Snelle reaktie van lampenshopOnline. Fijn, dat jullie je medewerking willen verlenen tot een oplossing. Foto kan ik helaas nog niet sturen. Mvg, Monique

Miskoop

Mag erbij vertellen exclusief de lampen Modern? Zou eerder zeggen onafgewerkte productie. Jammer dat ik deze moest afgeven als verjaardag cadeau.

Positief, mooie collectie en er wordt snel en attent gereageerd! Alle lof!

Top, in één woord, wbt collectie en service!

Uiteindelijk heel tevreden

Het heeft wel even geduurd, aantal maanden. Ik werd op de hoogte gehouden. Eigenlijk had ik de hoop opgegeven, maar toen werd lamp uiteindelijk bezorgd. Product voldoet volledig aan mijn wensen, ben er erg blij mee

Goed.

Mooie producten. Bestelling goed verpakt en onbeschadigd aangekomen. Levering conform afspraak. Duidelijke communicatie. Niks op aan te merken.

Snel geleverd, goede service

Netjes op tijd geleverd, bij ophangen bleek een armatuur niet voorzien van een ophang haakje, gemaild in het weekend. Gelijk op maandag reactie en dinsdag opnieuw verzonden. Geleverd op woensdag. Top!! Snelle service

Prima.

Snelle levering mooie lamp.

Duidelijke en snelle communicatie

Mooie lamp

Ik heb de lamp besteld en de volgende dag was ie binnen. Perfect. Precies zoals ik de lamp in gedachte had.

Top lampen bedrijf

Mooie kwaliteit snelle levering. 1 minpuntje voor zo'n zware lamp te licht beugeltje om hem strak tegen plafond te krijgen

Nadat mijn bestelling geleverd was bleek dat deze niet compleet was meteen een mailtje verstuurd Nog de zelfde dag antwoord. En de dag der op de ontbrekende lamp bezorgd gekregen. Prettige samen werking Kat

Wij hebben een kapotte lamp erbij gekregen

Wel goed maar wat ik al zei zat een kapotte led lamp bij

Correct afgehandeld

Correct afgehandeld Binnen een week geregeld

Super snelle service

Vriendelijk personeel en snelle service

Alles gaat keurig op tijd En de lampen zijn top.

Ik hoor graag nog hoe ik de eetkamerstoelen het beste kan behandelen?

De bestelling was er snel ,aardige bezorger .

Snelle levering en goede service!

De eerste lichtbron vond ik te fel, na een telefoontje met de klantenservice goede uitleg gekregen mbt de 3 standen lichtbron waarbij geen dimmer nodig is. Deze werd ook weer heel snel geleverd en de lamp schijnt nu helemaal naar mijn wens.

De aankoop en levering is fantastisch

zie boven

Goede snelle en juiste levering van een prima product

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.