Helemaal top, kunnen veel bedrijven wat van leren!!

Snel nadat ik online bestelling had gedaan van staande lamp werd deze bezorgd. Na opening bleek de voet van de lamp zodanig beschadigd te zijn dat er een deuk inzat en de verf aan het afbladderen was. Dit direct per mail gemeld en foto's hiervan aangeleverd. Diezelfde dag kreeg ik bericht met excuses maar een nieuwe lamp was besteld en zou paar dagen later bezorgd worden. Mijn beschadigde lamp hoefde niet retour! Na 4 dagen werd inderdaad een nieuwe lamp bezorgd en deze was NIET beschadigd! Ontzettend blij met deze perfecte service en het snel afhandelen!! Voor mij zeker een reden om lampenShopOnline bij iedereen aan te raden.

Mooi product

Duidelijke website, redelijke prijs, snelle levering, goede kwaliteit.

Goed product snelle levering

Makkelijk online te bestellen. Site is duidelijk en ruim assortiment

Prima.

Goede webshop wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van een besteld product en welke pakketdienst de lampen komen bezorgen.

Zeer snelle levering

Donderdag besteld vrijdag in huis fijn

Goede ervaring, nette service!

Mooi product. Goede service!

Voldoet aan de beschrijving

Prachtige lamp

Prachtige lamp. Snelle levering met goede track en trace. Kwaliteit prijs verhouding echt top. Zochten al 3 Jr een lamp boven ons ronde eettafel. Deze is echt super door doorsnede 80cm Duurt nog even voordat alles hangt en staat dan zou ik foto toesturen

Geweldig!

Snelle levering van de lampen. Hangen prachtig.

Goede kwaliteit snelle levering

Mooie robuuste kapstok gekocht, snelle levering!

Prima!!!!

Goed geïnformeerd en prettig geholpen

Super qualité et service

vous devriez faire le site en français et anglais.

Super mooie lamp

Zeer goed martiaal en heel sfeervol

Verkoop prima. Goede website

Helaas haperde het met de bezorging. Eerste keer zomaar neergezet en 2e keer kwam (overigensheelfijn) 2 weken vroeger dan aangegeven. Wat ontbrak was een melding van levering.

Keurige levering

De website waarop je bestelt is duidelijk en alles is eenvoudig in te vullen.

Prima service prachtige lamp

Zeer snel en correct geleverd. Retour idem.

Zeer snel en correct geleverd. Retour idem

Levering volgens afspraak en de lampen zijn prachtig!

Via FB lampen gezien bij Lampenshoponline. Bestelling en levering liep soepel. Echt stootvast verpakt. Hélemaal blij mee nu ze hangen!

Uitstekende webshop

Fijne website en bestelproces. Supergoede communicatie vanuit klantenservice. Perfecte levering!

Snelle levering en heel mooie lampen

Top !

Prima webshop!

Ik wist dat de lamp die ik besteld had niet meteen leverbaar was. Hierover werd ik ook nog eens netjes over geïnformeerd via mail. Kleine moeite groot plezier, je weet als klant waar je aan toe bent.

Goede kwaliteit, snelle levering

Korting van 5% vind ik een lachentje.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.