Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Superrrrrrrr

Snelle service en de lamp is precies zoals op het plaatje op de site. Ben zeer tevreden en zal hier zeker meer lampen bestellen

Prima service en perfecte levering

Lam wordt zonder verlichting geleverd. Wij werden hier netjes over gebeld en konden de verlichting er voor de totaal prijs nog netje bijkopen.

Top site met goede producten.

Bestellen en betalen ging kinderlijk eenvoudig. Volgen van de bestelling was heel duidelijk. Product is van goede kwaliteit en schep geprijsd. Zeer tevreden.

De andere dag na bestellen was het product er al, wel jammer dat er enkele kleine beschadiging aan het staal bsn de kapstok zichtbaar waren .

Grote keuze

Mooie lamp gekocht tegen prima prijs.

Goede website

Het is een duidelijke website,de lamp is zoals omschreven en de levering verloopt snel

Top, snelle levering alles keurig geregeld.

Snel gevonden op de site, vlotte aflevering. Super mooie lamp.

Wordt goed op de hoogte gehouden en netjes verpakt

Gewoon super goed!

Snel en goed geleverd!!

alles naar wens

We hadden problemen met de bestelling online. We zijn met hulp goed geholpen

Goed assortiment snelle levering

Goed en betrouwbaar bedrijf

Goede kwaliteit en klantvriendelijk. Afhandeling van retour werd snel en netjes geregeld

Snelle en goede levering

Mooie producten

De bestelling ging in 1 keer goed en de levering was keurig op tijd.

Prima hoe het verlopen is

uitstekend geholpen

keurig geholpen goed advies en beleefd blij dat er weer een lamp is die aan mijn verwachtingen voldoen zeer tevreden

Tevreden over product en levering

Mooie product, snel levering

super goed

Nvt

Top service!

Lamp besteld , was niet compleet.Al heel snel een nieuwe binnen ! Voor nu en nog eens!

Prima geregeld

Makkelijk bestellen, en goede foto's op website. Netjes thuis bezorgd.

Slechte bezorgingstijd

Volgens plannings email zou de lamp op zaterdag worden gebracht in de morgen. Deze is op maandag afgeleverd zonder een bericht dat er vertraging zou zijn. De lamp zelf is zoals verwacht.

Prachtige lamp

De bestelde lamp was snel bezorgd, heel goed verpakt en is net zo mooi als hij eruit ziet.

Vlotte levering

Het product was zoals omschreven en het werd zeer vlot geleverd.

Mooie lamp, goede kwaliteit. Goed verpakt.

Heel goede service

2 lampen gekocht. Beide lampen vertoonden een mankement. Binnen enkele dagen naar tevredenheid hersteld

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.