Ging vlot

Kwaliteit kan wel wat beter van de frames

Bij uitpakken toch wat teleurgesteld Best wel veel beschadigingen aan de zwarte frames. Bij een van de planken denken we zelfs dat die al ergens gehangen heeft. Hout is wel heel mooi. We gaan de frames zelf bijstippen omdat we eigenlijk geen zin hebben om de hele partij weer terug te sturen. Het ziet er verder mooi uit, maar jammer dat de frames zo kwetsbaar zijn en geen hechtingslaag hebben voor de zwarte verf. Best een dure set, dus dat zou m.i. niet mogen

Snelle en goede service

Een hanglamp besteld, deze bleek scheef te zijn, klacht doorgegeven en binnen een paar dagen een nieuwe lamp otvangen

Helemaal prima!

Vlotte bezorging, kreeg keurig bericht dat lamp iets later kwam! Netjes verpakt!

Prima online shop

Makkelijk te bestellen, levertijd was aangegeven vanaf wk 9, lamp kwam in week 6 al binnen. Er is geen voortgang gecommuniceerd dus dat had wel wat netter geweest. Nu uit het niets was de lamp er opeens. Verbeterpunt qua communicatie

Gewoon goed wat ik er ook van verwachtte

Goede website! Snel met levering

Prima hoor

Bestelling: goed verpakt. Alleen op verkeerd adres bezorgd dus ook niet voor getekend. Gelukkig door bewoner gewaarschuwd dat pakket daar was achtergelaten. Dit lag dus niet aan de lampenshop maar aan de pakketdienst. Verder alles prima in orde.

Ze sturen beschadigde geroeste artikelen

Ik heb een geroeste lamp ontvangen. Ze helpen wel met klachten, maar ik snap in de eerste instantie al niet waarom zo een artikel naar een klant toegestuurd. Dubbel werk voor hen en voor de klant, en ze hebben mijn vertrouwen verloren als klant. Retour regel is dat als je terugstuurt dat je het zelf moet betalen. Snap niet wat een klant moet met zo een geroeste lamp. Moet de klant dan de geroeste lamp behouden, omdat je de retour zelf moet betalen. Jammer dit!!

Snelle levering, en je krijgt wat je gezien hebt op de site; prima kwaliteit.

Erg tevreden

Super fijn contact en goede service

Snel, goede prijs en fijn contact

Confiance

Il y avait eu un problème pour la livraison, après des recherches faites par la société, mon colis est arrivé. Un tout grand merci à eux . Un service au top je vous recommande et maintenant vraiment les yeux fermés.

Beschadigd onderdeel werd netjes afgehandeld

We hebben een lamp gekocht waarbij een onderdeel beschadigd is. We hebben een keuze gekregen voor een compensatie of het terug sturen van de lamp voor een nieuwe. Fijn afgehandeld.

Gewoon goed

Mooi product en snelle levering. Top!

Op tijd geleverd.

Het product was prima verpakt en correct geleverd!

Een minpunt: geen ophangmateriaal bij de kapstok.

Snelle levering, mooi product

gewoon goed

Lampen zoals op de foto! Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering perfect

Goede service en product voldoet aan de verwachtingen.

Bij overige leveranciers had ik 10 dagen moeten wachten op dit product. Ik kreeg het bij deze zaak met 2 werkdagen!

Goed persoonlijk contact in showroom en online via de chat

Ruim assortiment, flexibel en klantvriendelijk

Goeie service goede prijs

Lampen waren goede prijs en ze kwamen snel. Er ontbrak alleen een stuk van een lamp. Een mailtje er achteraan en de volgende dag was het onderdeel opgestuurd. Prima service!

Normaal

Gewoon wat ik besteld heb kwam binnen

Goede prijzen en snelle levering

Veel keuze en goede prijzen. Snel geleverd

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.