Nog steeds niets gehoord van mn bestelling van een week geleden?

Super goed

Super goed

Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Ga zo door

Super snelle levering

Uitstekende hulp bij vragen gesteld door ondeskundige koopster..

Heel blij met de snelle levering en de ontzettend mooie lamp

Mooie lamp

Mooie lamp

Superservice

Mooie kwaliteit lamp besteld. Helaas kwam hij beschadigd binnen. Mail gestuurd met Foto's. Mail was verstuurd buiten kantoortijd. Volgende ochtend gelukkig reactie. Excuus en een nieuwe lamp werd opgestuurd! Supersnel en netjes opgelost

Fijn licht voor in de slaapkamer

Mooie stoere lamp....

Mooie lampen

Goede ervaringen mooie spullen en snel geleverd PRIMA!!!!!

Besteld en volgende dag in huis prima service

Heel snel levering

T is allemaal snel en goed gegaan ivm bestellen en de levering.

Goede service en mooi afgewerkte lamp

Een klant gericht bedrijf

Heel goede klantenservice pakken een vraag direct op met het juiste tip.

Mooie lamp en snel geleverd

Heldere site, waar je snel via filters gericht kan zoeken. En een snelle levering van het bestelde.

Zeer tevrede.

Goed ontvangen.

Hele snelle levering

Mooie kapstok

Zo blij mee. Ik was in één opslag verliefd

goede en duidelijke website

na bestelling een snelle levering de website is duidelijk hele mooie en duidelijke aanbiedingen

Uitstekende snelle levering

Mooie kwaliteit goed verpakt

Beetje omslachtig

Andere lamp gestuurd dan besteld

Snelle en correcte service

Vragen kunnen stellen via de chat op de site, fijn! Besteld en de volgende dag al in huis!

Prima service!

Diverse bestellingen online gedaan, worden als ze op voorraad zijn meteen verzonden met een track-and-trace code. Anders krijg je hierover een e-mailbericht. Bij klachten wordt het ook netjes opgelost. Tijdens voorgaande bezoek aan de winkel, ook keurig geholpen en geadviseerd.

Goede service snel geleverd!

1 lichtbron was kapot geleverd. Volgende dag gratis nieuwe geleverd. Top service!

Goeie prijs kwaliteit , goeie opvolging van de bestelling/verzending , snelle levering..bedankt!!

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.