Snelle levering en achteraf betalen

Alles tijdig geleverd volgens afspraak, alleen het verpakken kon beter, verschillende kleine beschadigingen maar niet in die mate om de producten terug te sturen.

Mooie produkten en snelle levering!

Mooie produkten en snelle levering.

Mijn bestelling was niet goed maar het is netjes opgelost.

Ik heb een goede ervaring ondanks dat het product niet in orde was maar dat kan gebeuren.

Prima bedrijf. Prijs en kwaliteit oke.

Goede service, mooie producten enn prima prijs. Ben er zeer content mee.

Snel en goed

Na de bestelling een hele vlotte aflevering keurig verpakt

Snelle levering lampen nog mooier dan op afbeelding superl

Snel afgeleverd en de lamp is precies zoals de afbeelding.

Positief

Zeer vlotte en correcte bezorging en dan is het ook nog een prachtige lamp.

Mooi kapstok

Mooie stevige kapstok met bankje staat erg mooi in onze hal. Goede service en snelle levering

Prachtige lampen

Snelle levering van onze prachtige lamp en heel zorgvuldig verpakt

Goede ervaring met het online bestellen en snelle bezorging

Goede ervaring met het online bestellen en snelle bezorging.

Mooi

Ik vind ze wel heel mooi

Superbedrijf

Snelle levering, prachtige kwaliteit

TOP bedrijf

Duidelijke website , uitgebreide webshop , overzichtelijk , nette prijzen

Mooie website

Mooie website, ruim assortiment en prijs kwaliteit verhouding is prima

Prima geleverd

Er zaten wel wat lichte krassen in de verf op het artikel maar dat vond ik niet zo'n probleem. Dit was overigens niet het gevolg van het transport. (vriendelijke dame) Verpakking was onbeschadigd en deze kleine onvolkomenheid zat er duidelijk al op voor de verpakking.

Prima service !

Prima service !

Keurig afgeleverd

Prachtige lamp heel blij mee

Super snelle levering van een zeer mooi product

Goede online store

Alles is verlopen zoals het hoort.

Snelle service, mooie kwaliteit en makkelijk te plaatsen!!

Mooie lampen, keurig veilig verpakt geleverd

Kwaliteit was wat ik verwachte. Mooie lampen goede kwaliteit. Binnen paar dagen geleverd.

heel netjes geholpen

Vanaf het begin van het plaatsen van de order tot en met het leveren zijn we heel goed geholpen. Verschillende lampen besteld, waarbij een ervan niet direct leverbaar was Daarop heeft de klantenservice van LampenShopOnline contact met ons opgenomen om te vragen of het akkoord was om te wachten totdat alles in een keer geleverd kon worden of dat we het liever in twee separate zendingen wilden. We konden nog wel even wachten dus alles in een zending geleverd. Daarna moest er een lamp geruild worden en ook daarbij heel netjes geholpen. We zijn meer dan tevreden.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.