Bestelling snel en binnen de aangegeven tijd bezorgd

Duidelijke site, overzichtelijk. Ziet er prima uit.

Zeer positief

Goed verpakt en geleverd zoals aangekondigd. Ben zeer tevreden.

Snelle levering!!

Goed verpakt. De beschrijving van ophangen was erg karig.

Via de chat zeer goed geholpen. De lampen besteld en de volgende dag had ik ze al. Geweldig

Mooie spullen en goede levering

Zeer snelle levering en goed verpakt!

Mooi product

Mooi product voor een mooie prijs

Topservice zelfs bij foute levering

We hadden 2 nachtkastjes, nachtlampen en 3-standen LED lampen besteld. Nu bleek dat er gewone LED-filament lampen geleverd ipv de 3-standen lampen. Dit werd zonder discussie opgelost en de juiste lampen werden dezelfde dag nog verzonden en volgende dag geleverd!! Bedankt Lampenshoponline!!

Goede en snelle levering

snelle levering en goed verpakt met transport

Mooie lamp, op tijd geleverd en goed verpakt

Heb de eerste lamp via bol.com besteld. Maar toen zag ik dezelfde op jullie eigen site voor 20 euro goedkoper. Ik vind het verder prima dat er op die manier winst uit gehaald word. Maar ik vond de lamp zo mooi dat ik er 2 in de kamer wilde hebben. Dus de tweede heb ik meteen rechtstreeks via jullie zelf besteld natuurlijk. Erg blij met deze lampen!

Mooi lamp

Lamp geeft wel erg fel licht. Na overleg met jullie dimmer er tussen gezet en is al een heel stuk beter.

Mooie lampen ontvangen voor een redelijke prijs. Netjes verpakt en met een paar dagen binnen.

Maakt de kamer af, super!!

De lamp geeft een romantische sprookjesachtige sfeer en maakt de kamer af! Super blij mee!

Ook telefonisch contact was prima

Uitstekende ervaring

Product was snel bezorgd

Snelle levering, product ziet er goed uit

Snelle levering en prima kwaliteit

Vriendelijk en kundige mensen

Zeer prettige winkel en mensen die weten waar ze het over hebben. Goede service, niet opdringerig en nemen de tijd voor je. Alles snel en vakkundig geregeld, zeker een aanrader!

Betrouwbaar en klantvriendelijk

We hebben het bedrijf LampenShopOnline als erg betrouwbaar en meedenkend ervaren. Het personeel was erg vriendelijk en adequaat! Bedankt hiervoor!

Voldoende

Informatie omtrend bv bevestiging artikelen, afgeprijsde artikelen en kortingen (vanafprijs) vind il onder de maat. Ook vind ik het heel jammer dat ik verdiende kortingen niet kan combineren.

Slecht afgewerkt

Schroeven uitgelubberd

Heel klantvriendelijk en snelle levering

Goede communicatie en zeer snel geleverd

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen, ik had nog vragen over producten en snelle reactie en advies via de mail. Kortom tevreden! Zou( en zal zeker opnieuw kopen)

Prima design lampen voor een goede prijs

Netjes binnen de verwachte levertijd geleverd.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.