Snel

Vakkundig en voldoet aan de verwachtingen

Netjes op tijd. Goed ingepakt.

Topproduct

Zeer snelle en correcte levering van een topproduct aan een betaalbare prijs.

Super snel in huis

Erg mooie lamp. Mooi licht en de dimbaar

Super snelle levering!

Had nog nooit iets besteld bij lamponline maar door de ervaring van de prima levering zal ik zeker in de toekomst weer iets gaan bestellen

Mooie lamp, vlotte levering, uitstekende dienst na-verkoop

Snelle reactie en oplossing bij melding van een probleem.

Goede informatie en communicatie

De eerste keer dat ik een meubel online koop zonder het gezien of gevoeld te hebben maar ben zeer aangenaam verrast! Het is gewoonweg een prachtig kastje!

Prachtige lamp en aangepaste verzendadres ook correct gedaan. Erg blij mee.

geweldig

zeer snelle levering, ondanks de drukte van de feestmaand.

Goed geholpen in de winkel, en aardig personeel.

Mooi, makkelijk en goede webwinkel.

Gemakkelijk om te bestellen. Mooie artikelen en heel snel geleverd.

Fantastisch.

Keurig verzonden. En retour ook netjes verwerkt.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Snel geleverd. Betalen met Visa was in eerste instantie lastig maar toch gelukt. Lamp is net zo mooi als de foto online.

Helemaal tevreden, mooie lamp

De led die ik erbij besteld had gebruik ik alleen niet (vind ik te fel) maar dat is een kwestie van smaak. Lamp zelf goede kwaliteit, stevige voet.

Prachtige lampen, snel geleverd

Duidelijk overzichtelijk en een goede keuze. Snel geleverd en de lampen zijn goed verpakt.

Wat een snelle levering en een perfect goede service

Mooi product, snelle service

Mooi product, snelle service

Super goede aflevering

Super snel en netjes

Alles was gewoon goed!

Duidelijke site, op tijd geleverd en alles juist geleverd. Gewoon goed dus.

nette levering en goede follow up

Bij levering bleek een onderdeel stuk. Dat werd heel snel opgelost en ik werd daarover goed geïnformeerd. Sterker nog: ik -ws per ongeluk- het vervangende onderdeel zelf twee keer :-).

Alles naar wens

Alles naar tevredenheid!

Alleen een kapstok besteld . Super blij mee .alleen er zit geen bevestigings materiaal bij .

Mooie vloerlamp, service prima

Product voldoet aan de verwachtingen.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.