super

we zijn zeer netjes behandeld ,de lamp was beschadigd en hebben er een mooie andere voor kunnen omruilen en teveel betaald geld terug ontvangen geen tegoedbon gekregen.was een goede ervaring met de winkel

Doen wat ze beloven

Wat velen proberen doen hun met speels gemak

Méér dan TOP

Snelle afhandeling en verzending door Lampenshoponline. Helemaal niks op aan te merken. Gewoon in één woord TOP

Fijne website mooie producten

Fijne website met mooie producten. Prettig en duidelijk in contact via mail en telefoon.

Mooie lamp, goed geholpen door klantenservice toen het bestellen niet helemaal goed ging. Bestelling snel geleverd.

Goede service, mooi product

Wat ik zeer kon waarderen was dat ze vooraf even een belletje doen om zeker te zijn dat er iemand thuis was om alles in ontvangst te nemen. Deze service zie je niet vaak voor een webwinkel.

Zeer goed en supersnel

Donderdagavond besteld, zaterdagmorgen in huis

Snel en duidelijke afhandeling

Goed kwaliteit van de vloer en tafellamp. Nog mooier dan op het plaatje.

top service

2 prachtige lampen besteld, echter 1 was te groot en ging helaas retour. Vooraf telefonisch contact met enkele vragen omtrent het product. Werd door de medewerker vriendelijk en met juiste expertise geholpen.

Correcte levering

Website is duidelijk met goede specificaties en zoals de levering verpakt was ; top !

Fijne ervaring

Kon geen bestelling plaatsen bleef op email hangen,gehaald en werd direct super opgepakt. Binnen 48 uur mijn lamp in huis

Damaged part of glass

Dear customer team I spotted small issue on a glass in one out of 3 lamps and I immiedately wrote an email as well attached photo. i expect you will send additional glass to replace it for me as this lamp wasn't cheap otherwise if you 're unable i will have to return everything to you so just let me know your decision Thanks Ewelina Baginska

Prima Afhandeling

Levering afgeleverd als afgesproken. Duidelijke communicatie. Mooie lampen

vlot geleverd en goed verpakt.

zie boven

Uitstekende service

Ik kreeg het via de website niet voor elkaar om te betalen, ik heb telefonisch contact opgenomen en binnen een minuut was alles geregeld. 2 dagen later had ik de prachtige lamp in huis.

Mooie producten, goede service

Fijne service en goede adviezen

Aflevering snel

Bestellen makkelijk, aflevering snel .

Leuke lamp

Leuke lamp, degelijk verpakt

Prima service!

Twee lampen besteld waarvan één geleverd in afwijkende kleur, na contact de volgende dag een vervanging in huis!

Geweldig snelle levering

Geweldig! Snelle levering en de lamp net zo mooi als op de foto

Prachtige planken

Goede prijs snelle levering, goede snelle service!

Levering binnen de tijd en snel mijn vraag beantwoordt.

Bestelling ging soepel en levering was goed. Helaas miste er wat schroeven, maar die werden op aanvraag snel toegestuurd. Mooie kastjes, erg tevreden mee.

Heel tevreden

Lekker op tijd en vriendelijke service

Prima service!

Netjes verpakt. En de lamp is geweldig!

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.