Snel en naar verwachting

Een mooie kapstok ontvangen.

Positieve ervaring

Vlugge levering. Levering van wifi lichtbronnen is niet mogelijk.

Absoluut de moeite

Zeer mooi materiaal,zoals omschreven,een klein minpuntje,de afmetingen kloppen niet helemaal. Ik heb al 2 mooie verplichtingen aangekocht en zal zeker nog terug komen. Bedankt

Mooie betaalbare lampen

Mooie kapstok en haken. Keurig op tijd geleverd! Heel blij mee.

Snelle levering, wat trage klantenservice

Het bestelde product werd snel geleverd maat stond scheef op de sokkel en kon niet verholpen worden. Via de mail (2x)van klantenservice een retourbon gevraagt maar moest uiteindelijk bellen om deze te krijgen. Die afhandeling was snel en ik hoop dat het in de toekomst beter gaat. Fouten maken is en blijft mensenlijk.

Werd netjes geïnformeerd dat de door mij uitgezochte lamp later geleverd zou worden. De lamp werd zo snel mogelijk geleverd. Hartelijk bedankt en de lamp hangt prachtig.

De mooiste lampen

Een overzichtelijke site. Bestelling is snel gemaakt en wordt snel en netje verzorgd en afgeleverd.

Snel en netjes geleverd

Hele mooie lampen Goed ingepakt en snel geleverd!

Mooie lampen

Supersnelle levering. Echt top.

Prima service!

Bij mijn nieuwe hanglamp zaten 3 lampen waarvan er eentje niet goed was. Gebeld en een fotootje gestuurd en de dag erna werd er al een nieuwe lamp bezorgd. Geen gedoe maar snelle service.

Top winkel

Mooie lampen. Zitten stevig verpakt en wordt snel geleverd. Fijn dat de gloeilampen erbij geleverd worden

Mooie lamp en goede klantenservice

Snel geleverd en vraag over lamp snel en goed beantwoord.

Zeer positief.

Positieve ervaring snel geleverd en duidelijk , was eerst bang dat het weer dropshipping was maar dat bleek al snel anders te zijn . Binnen een paar dagen geleverd omdat het weekeind er tussen zat. Ga ik zeker vaker bestellen.

Producten zijn goed. Service geweldig!

Producten werden snel geleverd. We misten één lampenbol. Na een mailtje kregen we gelijk een reactie dat deze dezelfde dag zou worden toegestuurd. De volgende dag was het in huis. Topservice!!

Top service!!

Snelle levering, product zoals geadverteerd. Ook retouren worden snel, vriendelijk en kundig afgehandeld.

Helft ontvangen

Hanglamp voor boven eettafel besteld inclusief verlichting. Lampen wel ontvangen, 3 dagen geleden. Armatuur nog steeds niet ontvangen.

Snel, correct

Bestelling op tijd en onbeschadigd ontvangen. Kwalitatief product.

Wat op de site staat, doen ze ook

Wat op de site staat, doen ze ook. Zo hoort het ook!

Super produit et livraison très rapide

Je recommande ce site ,formidable.

Mooie lampen

De lampen zijn heel mooi, alleen zou ik samen werken met een postNL. Zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven voor je pakketje

Makkelijk en snel.

Besteld en zeer snel in huis. Alles in goede staat ontvangen.

Prima winkel

Heb paar keer telefonisch contact gehad en werd zeer goed en vriendelijk geïnformeerd. Bestelling ook keurig snel geleverd.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.