Zeer snelle levering

Besteld en de volgende dag al levering. Product goed verpakt. Product is goed en mooi, voldoet aan al de eisen.

Zeer vriendelijk en heel snelle service

Goede service zeer snel mijn bestelling in huis en erg vriendelijk

Délai correct

Site internet clair

Eerste keer voelt me super goed

Mooie wandplank service top

Zeer goed geregeld

Zoals ik al zei een dikke 10.

Snel

Mooi product

Snelle levering, mooi product tegen een schappelijke prijs.

Snelle reactie via de mail

Snelle levering.

Goede service en komt afspraak na

Zoals het product beschreven is, zoals ontvangen hebben. Snelle levering! Keurig

In orde

Goede communicatie en afhandeling, van de dimmer had ik iets anders verwacht.. maar functioneert. de lamp is zoals geadverteerd, prima.

super tevreden en heel snel geleverd

super tevreden en heel snel geleverd

Snel bestelling gekregen

Goede ervaring

Eerst verkeerde lamp maar super opgelost

Ik had een verkeerde lamp ontvangen maar is super goed opgelost door de medewerkers

Ruime keuze. Prettig contact en snelle afwikkeling.

Ruime keuze. Prettig contact en snelle afwikkeling.

top

alles goed ontvangen. Is een mooie lamp en zat goed verpakt.

Prima services, snelle en juiste levering.

Prachtige eetkamer lamp

Mooie lamp boven de eetkamer tafel Ben er echt blij mee.

Nette bezorger

Snelle levering, nog voor de tijd die aangeven werd

Mooi maar beschadigd

Nou de bestelling verliep zeker noet vlekkeloos, eerst was het niet op voorraad terwijl wel aangegeven en vervolgens kwamen beide artikelen behoorlijk beschadigd aan. Buiten de issues om werd ik netjes dezelfde dag als bestellen op de hoogte gebracht dat het niet op voorraad was en daar pas achter kwamen met inpakken. Na het ontvangen ( alles wel netjes verpakt ) beide artikelen is het frame echt behoorlijk beschadigd en de verf op meerdere plekken eraf. Maar de kwaliteit van het artikel is voor de prijs echt goed, stevige en dikke plank en vrij makkelijk te monteren. Raad dit product alles zeker te weten aan, en fouten en ongelukjes gebeuren altijd dus dit is puur mijn persoonlijke ervaring welke de webshop zelf niet super veel aan kan doen op een paar dagen later verzenden na.

Matig

We misten schroeven voor het monteren van de lampenkappen, hier werd echter afwachtend op reageert en dit had beter gekund. Lamp is mooi, maar de service kan gewoon beter.

Heel goed geholpen om ons probleem met knipperende lamp te verhelpen

Bestelling werd binnen de voorgeschreven termijn netjes geleverd Ons probleem werd telefonisch netjes besproken en kregen een goed advies Om het geknipper van de lampen op te lossen.

Prima sercice, op tijd bezorgd en uitstekend verpakt!!

Alleen de bezorging was zeer slecht. Ik lag op bed en ze hebben de doos voor de deur gezet, niet eens bij één van de buren aangebeld, die wel thuis waren.

Mijn ervaring is heel goed

Ik ben heel tevreden en blij met mijn lampen

Snelle levering!

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.