Snel bericht gekregen na het weekend wanneer de lamp zou arriveren.

Service is goed lamp valt tegen.

Er waren wat problemen met de levering

Makkelijk te bestellen, ruime keuze en snel geleverd

Kwam mooi op tijd en wat is deze Lamp apart en mooi. Niemand die ik ken heeft hem . De volgende Lamp kopen wij weer bij jullie . groetjes Karola&Ross

Het enige was dat de schroeven van de plank er niet bij zaten

Uitstekend!

Perfecte service, snel bezorgd en super mooi!

Prima hoor

Even geduld, maar dan heb je ook wat. Prachtige lamp, erg blij mee

Is allemaal goed gegaan 7 werkdagen vind ik wel lang als het op voorraad is dat is de enige min punt

Heb per abuis een kapstok besteld. Hier werd heel professioneel en klantvriendelijk op gereageerd. Een pick up om de kapstok ( deze was heel groot en zwaar) bij ons op te komen halen werd snel geregeld. Een voorbeeld voor vele bedrijfen.

TOP !

TOP geleverd product !

Wat lichte beschadigingvan 1 van de twee lampen die ik heb gekocht.

Mooi tafellamp gekocht!! Goede kwaliteit en mooi

Mooi product tijdige levering

Doos was stuk gegaan voor transport want was al dichtgeplakt voor aanbieden bij transporteur waardoor wij gedoe hadden met in ontvangst nemen. Gelukkig geen schade aan lamp zelf

Snelle correcte levering

Geleverd zoals het hoort

Duidelijke site, product zoals omschreven makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooie lampen, verzending kan beter

We hebben ontzettend mooie lampen gekocht, echter zat er bij één van de drie lampen een flinke kras op de lamp. Na contact een nieuwe lamp opgestuurd gekregen, maar helaas nog meer beschadigingen. Nogmaals nieuwe lamp opgestuurd gekregen, deze was perfect! Wellicht in het vervolg de lampen goed controleren.

Product niet compleet en bezorging niet optimaal

Helaas was het product niet goed, waardoor we "rework" moesten toepassen. De kapstokplank was niet recht afgezaagd, waardoor t nooit recht tegen de muur kon komen. Daarnaast ook geen schroeven voor bevestiging meegeleverd. Bezorging: geen mogelijkheid om elders te laten leveren (bij ophaalpunt),geen track en tracé mogelijkheid. Altijd 'leuk' savonds laat bij thuiskomst een pakket van een meter hoog voor je deur te vinden. Fijn dat deze er überhaupt nog stond (-wonen aan n openbare weg). Oftewel: het kan zeker beter allemaal. Wellicht met deze tips dat er een verbeteractie komt (positief eindigen).

Mijn bestelling had ik al de vokgende dag binnen. Goed ingepakt. Ik ben zeer blij met mijn mooie lampen

Ziet er mooi uit

Snelle levering alleen jammer dat de kamp die er bij wordt aanbevolen alleen maar flikkert dus daar heb je niks aan ( zonde van de €10

Uitmuntend

Hele mooie lamp, maakt meteen een verschil

Uitstekende snel werkende klantenservice, goed bereikbaar , prachtig product

Doen wat ze zeggen. Betrouwbaar , goed bereikbaar en prachtige producten. Aanrader!

Lamp werd boven verwachting weken eerder bezorgd.

Prachtige lamp

Goed verpakt en snel verzonden

Mooi product voor een vriendelijke prijs en snel geleverd

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.