Mooie fiets, voor een goede prijs. Daarnaast snelle service. Al met al een tevreden klant!
Hoi Samantha, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de fiets én onze service, daar worden we blij van! Heel veel fietsplezier gewenst! 🚴♂️ Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Ik heb op woensdag avond een rijklaar fiets besteld voor mijn dochter. Ik had op de site geleden voor 15.00 besteld = vandaag verzonden. Ik dacht dan hebben we de fiets vrijdag en kunnen we hem zaterdag geven voor haar verjaardag. Totdat ik een mail kreeg dat het wel 5 tot 10 werkdagen kon duren. Ik heb vrijdag gebeld dat het mijn fout was en ik niet goed gelezen had, gevraagd of ik de bestelling kon wijzigen naar fiets in doos en alsnog zaterdag bezorgd kon worden. Dit kon! Vandaag zelfs voor het tijdvak geleverd. En zo konden we onze dochter toch nog blij maken met haar nieuwe fiets. En ik, ik ben super tevreden over de service! Wij zullen dan ook zeker nog een keer hier bestellen!
Hoi Danique, Bedankt voor deze mooie review en julie vertrouwen! Wat fijn dat we toch nog konden bijdragen aan een geslaagde verjaardag! Heel veel fietsplezier toegewenst namens, Team Superfietsen
Keurig stevig in doos afgeleverd op afgesproken tijdstip, heldere instructies voor afmonteren en mijn zoon kan nu weer veilig naar school fietsen.
Hoi Martijn, Bedankt voor je positieve review en vertrouwen! Super om te horen dat het goed is gegaan en je zoon weer veilig onderweg is. We wensen je zoon veel veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
We hebben 2 fietsen besteld en zelf gemonteerd. Het pakket was goed verpakt. Alles wat je nodig hebt is duidelijk beschreven De eerste fiets duurde wat langer om te monteren, maar zodra je weet wat je moet doen, is het makkelijk!
Super blij met mijn nieuwe poeder roze fiets! Monteren was erg eenvoudig, veel mailtjes met instructies die kunnen helpen als je dit nodig vind. Contact met PostNL express over de bezorging was wel een drama want die reageren gewoonweg niet, maar 1 simpel mailtje naar superfietsen hierover en binnen 10 minuten werd ik al gebeld dat zij zelf contact zouden leggen met PostNL waarna alles direct geregeld was. Ik ben zeer tevreden!
Hoi Lynne, Bedankt voor deze mooie review! Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe poederroze fiets! 🌷 Fijn dat we je snel konden helpen met de bezorging. Veel fietsplezier en veilige kilometers gewenst! 🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Voor mijn zoon een nieuwe fiets gekocht, hij blij, ik ook! Hele goede prijs/kwaliteit verhouding
Hoi Naomi, Bedankt voor deze review! Fijn dat het Superfietsen gelukt is om jullie beiden blij te maken! We wensen jouw zoon veel fietsplezier toe! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Het bestelproces liep de eerste bestelpoging mis wegens een storing op de website. Enkele minuten later kon het proces wel afgerond worden. 2 dagen later is de fiets volgens afspraak bezorg. De chauffeur belde 10 min voordat hij er was. Goed geregeld dus. De fiets bevalt uitstekend. Blije dochter!
Hoi Sebastiaan, Dank je wel voor je review! Fijn dat alles uiteindelijk goed geregeld is en dat de fiets goed bevalt. Wij wensen jouw dochter heel veel fietsplezier en veilige ritten toe🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Online een fiets kopen is altijd even afwachten hoe de kwaliteit in het echt is. Maar wij zijn positief verrast over de Altec Attack Jongens fiets 26 inch 3v! Snelle levering met een duidelijke handleiding. Montage is vrij eenvoudig. Mooie, stoere, stevige fiets die soepel schakelt, trapt en remt. Onze zoon is er ontzettend blij mee en kan weer een paar jaar vooruit. Zeker een aanrader!
Hoi Vanessa, Dank je wel voor je geweldige review! Fijn dat de Altec Attack zo goed bevalt en je zoon er blij mee is! Wij wensen jouw zoon veel fietsplezier toe voor de komende jaren! 🚲 Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Vandaag onze fiets binnen gekregen voor onze zoon die 7 is geworden! Bestellen ging goed en de levering was super. Zeker dat laatste, ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer genoteerd dus de fiets ging weer retour. Nadat ik superfietsen had gebeld en de situatie had uitgelegd kreeg ik later een mailtje dat ik geen extra kosten hoefde te betalen voor het opnieuw laten bezorgen, ondanks dat het mijn stomme fout was! Ik weet helaas niet de naam van die dame maar ik ben haar heel dankbaar!
Hoi Eefke, Dank je wel voor je fijne review! We zijn zo blij dat alles goed is gekomen, en dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen dat je zoon veel plezier heeft van zijn nieuwe fiets! 🚲 Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
In 1 week tijd 2 fietsen gekocht. Niet verwacht dat wij 2 fantstische fietsen zouden ontvangen. Waar je normaal 1 tweedehands fiets voor deze prijs hebt , hebben wij nu 2 splinternieuwe fietsen. De fietsen rijden heerlijk, ondanks dat er geen versnelling op zit. De fietsen hebben geen handremmen wat wij wij erg fijn vinden ivm extra onderhoud. Kortom, een stadsfiets waar je een: Le tour de Franse mee kan rijden!!!!!
Beste Familie Meijer, Wat een fijne review, dank je wel! Super dat de fietsen zo goed bevallen. Dank ook voor het vertrouwen in ons. We wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers toe. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Bestellen en leveren ging super snel. Keurige bezorgdienst. Fiets volgens plaatjes en geen onverwachte verrassingen
Hoi Cynthia, Bedankt voor deze review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de fiets. Heel veel fietsplezier toegewenst namens, Team Superfietsen
Levering zoals afgesproken ,kwaliteit goed fiets zoalsmde afbeelding opmde site was dus alles naar wens
Hoi Ronald, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is gegaan en de fiets helemaal naar wens is. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
The website is easy to use, I ordered two bikes which arrived so quickly and the entire communication was brilliant! Would definitely recommend!thanks to this amazing team
Hi Tessa, Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear that everything went smoothly and that you’re pleased with the bikes and our service. Enjoy the rides, and we’re always here if you need anything in the future! Kind regards, Team Superfietsen
Ben enorm tevreden met hoe ik door klantenservice ben behandeld. Aardig, correct en vakkundig. En niet te vergetrn meedenkend. D elevring van de fiets was super snel op tijd en netjes. Dus zou iedereen superfietsen aanraden
Hoi Sandra, Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service én de snelle levering! We wensen jou veel fietsplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Wij hebben voor de verjaardag van onze dochter een fiets online aangeschaft op een andere website. De fiets werd in slechte staat geleverd, en ook was de klantenservice slecht bereikbaar. Nadat we we fiets hebben geretourneerd zijn wij Superfietsen.nl uitgekomen, geen woorden voor! Een Super mooie fiets, kwaliteit ontzettend hoog, en de prijs was erg mooi vooral in deze tijd. Wij raden iedereen aan om hier een fiets te kopen, ook zijn wij van plan in de toekomst al onze fietsen hier aan te schaffen. SUPERFIETSEN.NL ga zo door! En wij hopen nog vele jaren van jullie goede service te mogen genieten.
Hoi Virgill, Wat een geweldige review, dankjewel! Fijn dat jullie bij ons terecht zijn gekomen en te horen dat de fiets en onze service zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. We wensen vele plezierige en veilige kilometers toe. Tot ziens bij Superfietsen :) Team Superfietsen
Ik heb een fiets besteld, maar één onderdeel was beschadigd. Ze stuurden een nieuw onderdeel, maar... niet voor deze fiets, omdat ze geen ander onderdeel meer hadden. Ze zeiden dat ik de hele fiets terug moest sturen. Ik verspil mijn geld en tijd, want ik moest nog een dag vrij nemen om de fiets terug te sturen. En toen ik vroeg of ze die dag een nieuwe konden sturen, zeiden ze dat dat oké was, maar dat ik hem dan opnieuw moest bestellen en opnieuw moest betalen. De klantenservice is verschrikkelijk! Het bedrijf doet niets goeds voor de klant, het is alleen uit op eigen voordeel.
Beste Katarzyna, Wat jammer om te lezen dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren. We hebben vanaf het eerste moment geprobeerd om je zo goed mogelijk te helpen en hebben meerdere keren contact met je gehad om tot een passende oplossing te komen. Toen bleek dat het onderdeel beschadigd was, hebben we direct onze excuses aangeboden en navraag gedaan bij onze leverancier. Helaas bleek het specifieke onderdeel niet meer leverbaar. Daarom hebben we toen ook direct voorgesteld om de fiets kosteloos te retourneren. Omdat je aangaf snel een fiets nodig te hebben, hebben we zelfs meegedacht in de vorm van een extra optie: het plaatsen van een nieuwe bestelling, zodat we deze meteen konden leveren. De retourfiets zouden we dan uiteraard crediteren zodra deze bij ons binnen is. We vinden het jammer dat deze communicatie en inzet in je review niet naar voren komt. Wij zetten ons in om ieder probleem zorgvuldig op te lossen en vertrouwen erop dat de situatie inmiddels naar tevredenheid is afgerond. Met vriendelijke groet, Team Superfietsen
Spatborden trekken voor en achter 1 kant op. De trapper loopt tegen het standaard aan Fiets is al beschadigd voor ke 3r überhaupt een km mee hebt kunnen fietsen
Beste Tom, Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent. We hebben onze monteur gevraagd om de montagehandleiding te bekijken. Mocht er iets niet kloppen, dan zullen we dit uiteraard direct aanpassen zodat het voor toekomstige klanten duidelijker is. Omdat het om een fiets in doos gaat die je zelf hebt gemonteerd, is het op afstand helaas lastig vast te stellen of de klachten het gevolg zijn van een fabrieksfout of afstelling. Daarom hebben we voorgesteld om de fiets langs te brengen bij onze winkel in Arnhem, waar we het probleem ter plekke konden beoordelen. Je hebt aangegeven dat dit momenteel niet lukt in verband met je werk en vakantie, en dat een collega met ervaring in fietsen er eerst even naar zal kijken. Begrijpelijk, en zoals al besproken, blijft de optie om de fiets later alsnog in Arnhem te laten controleren gewoon openstaan. We wensen je alvast een fijne vakantie toe en horen het graag als we je daarna nog ergens mee kunnen helpen. Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
De eerste fiets werd bezorgd door post.nl maar deze was op meerdere punten beschadigd door het vervoer. Contact gezocht met superfietsen en het is ontzettend netjes opgelost zodat onze dochter toch nog op haar verjaardag de fiets kon krijgen. Onze complimenten voor de vriendelijkheid en service…applaus waard!
Hoi, Wat een mooie review, dankjewel! Heel jammer dat de fiets beschadigd aankwam, maar fijn dat we het snel en naar wens hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het vertrouwen en de complimenten. Wij wensen jouw dochter fijne kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Fiets keurig op tijd in elkaar zetten was een makkie
Hoi Jaap, Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en dat het jou gelukt is om de fiets verder af te monteren. Wij wensen jou veilige kilometers toe. Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Snel geleverd en een mooie fiets voor een goede prijs. Ik ben super tevreden, ik koos ervoor om hem zelf in elkaar te zetten. Is het gelukt? Ja. Zou ik het nogmaals doen? Nee. Ik raad je aan om iets extra te betalen zodat hij zoveel mogelijk in elkaar gezet wordt. Er is wel een instructie aanwezig met video’s maar het kost wel wat tijd. De fiets zelf is comfortabel en ziet er goed uit! Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.
Hoi Daniëlle, Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! Snel geleverd, mooie fiets én tevreden klant… daar worden wij blij van! Goed dat je het aandurfde om de fiets zelf in elkaar te zetten, en helemaal top dat het gelukt is. Voor de volgende keer: we zetten ‘m graag voor je in elkaar zodat jij meteen kunt gaan fietsen. Veel fietsplezier en veilige kilometers toegewenst! Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Ik ben tot zover tevreden het zat redelijk goed verpakt, alleen het jammere is dat er een boggel in de velg zit.. verder is de fiets prachtig
Beste Annemique, Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn dat je blij bent met de fiets, maar jammer om te horen over de velg. Dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. Wat betreft de velg: we hebben hier nog geen melding van ontvangen. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Dit kan via https://www.superfietsen.nl/service/ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Makkelijk te bestellen voor betaalbare prijzen. Eenvoudig in elkaar te zetten zelf. Klantenservice goed bereikbaar en snel reactie.
Hoi Karin, Dank voor je fijne woorden en review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. We geloven in betaalbare kwaliteit en snelle service, dus superfijn dat je dat zo hebt ervaren. Veel fietsplezier! 🚲 Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Sinds onze 12-jarige zoon op zijn Altea Walesa herenfiets 28 inch matzwart rijdt, is er iets veranderd: hij wil élke dag fietsen! Niet alleen naar school, maar ook naar zijn voetbaltraining, vriendjes, noem maar op. De fiets ziet er superstoer uit – precies wat hij wilde – en wij als ouders zijn vooral blij met de stevige bouw, de veilige rollerbrakes en de betrouwbare verlichting. De 3 versnellingen zijn ideaal, zelfs als hij wind tegen heeft of een heuveltje op moet. Het frame oogt volwassen, maar past hem nu al perfect, met genoeg ruimte om mee te groeien. Hij voelt zich zelfstandig, wij voelen ons gerust. Een fantastische fiets die stijl, veiligheid en comfort perfect combineert. Wat ons betreft een absolute winnaar!
Hoi Mark, Wat een geweldige review, dank jullie wel! We vinden het fantastisch om te horen dat jullie zoon zó blij is met zijn fiets, dit is een mooi compliment voor ons. Heel veel fijne kilometers gewenst, naar school, voetbal en verder! 🚴♂️ Met de sportieve groeten, Team Superfietsen
Prachtige fiets voor een goede prijs. Er was een schroefje krom en de volgende dag een nieuwe ontvangen per post.
Beste Lodewijk, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de fiets én onze service. Veel fietsplezier gewenst! Vriendelijke groeten, Team Superfietsen
De fiets heb ik besteld en de levering verliep vlot. Zoals afgesproken was de fiets grotendeels in elkaar gezet, maar moest ik zelf nog een paar onderdelen zelf monteren. Dat was duidelijk gecommuniceerd en goed te doen. De fiets rijdt verder heerlijk, voelt stevig aan en is ideaal voor dagelijks gebruik. Al met al een prettige ervaring en een fiets waar ik veel plezier van ga hebben.
Hoi Hasan, Wat een fijne review, bedankt! Goed om te horen dat de montage duidelijk was en de fiets aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groeten, Team Superfietsen
Abeltasmanstraat 11
3165 AM Rotterdam
Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.