Fantastische service zowel vanuit de webshop als de winkel !

Vanuit de webshop besteld en uiteindelijk niet helemaal zeker of dit de juiste maat fiets was. Dacht mogelijk een inschattingsfout gemaakt te hebben. Keurig netjes mijn bestelling 'on hold' gezet. Aansluitend mij en mijn zoontje uitgenodigd om in de winkel een proefrondje te komen fietsen. Vriendelijk en deskundig personeel !

Super service

Moest PostNL geen stokken in de wielen hebben gestoken door niet of daarna veel te laat en onvriendelijk te leveren, had ik nog een half sterretje meer gegeven. Mooie fiets die prima rijdt. De klantendienst heeft er echt zijn tijd voor genomen om mijn probleem te aanhoren en voor meerdere oplossingen te zorgen.

Snelle en nette service en na levering

De fiets voor mijn dochter werd snel bezorgd en afgemonteerd. Het slot deed het niet, dus melding gemaakt en binnen 2 dagen een nieuw slot in huis. Betere service kon ik me niet wensen. Tijdje later werd ik nog even gebeld of alles of orde was. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen door Floor.

Super goed geholpen, echt een aanrader!

Vandaag voor de tweede keer hier een fiets gekocht. Je wordt op een leuke en vriendelijke manier geholpen zonder dwingend over te komen. Ze denken met je mee en geven een eerlijk en vakkundig advies. Ook nog een leuke korting gekregen. Voor de volgende fiets ga ik weer hierheen, ik kan het aan iedereen aanraden.

Klantgericht! Knappe fietsen voor een goede prijs!

Wij hebben 3 fietsen besteld via de website. De eerste met rijklaar maken. We waren wat huiverig of dat allemaal wel goed kwam maar dat is helemaal super geregeld! Ook de meldingen over het tijdvak wanneer de bezorger langs zou komen. Hierna hebben wij nog 2 fietsen besteld om zelf in elkaar te zetten. Allereerst werd er even netjes gebeld of dit wel klopte. Bij de bezorging ontbrak een en ander. Dit is nog nagestuurd. Ondertussen was er goed contact met de klanten service. Vriendelijk en professioneel. Wij zijn zeer tevreden en de kinderen ook met de stadfietsen met krat.

mountainbike plus onderdelen

tijdje geleden mountainbike gekocht dat netjes is bezorgt de bezorger heeft alles afgestelt wat belooft is.ik heb later nog losse onderdelen gekocht wat op die mountainbike pas. behalven de slot wat helaas niet er op kan, heb contact opgenomen, werd netjes geholpen

Mooie fiets , fijne service

Fiets online gekocht. Waar de levering vanuit postNL nogal stroef was, hielp de klantenservice om het te regelen. De fiets is top, redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Helaas miste de snelbinders maar ook die worden meteen nagestuurd! Mochten we in de toekomst weer een fiets nodig hebben zouden we hier zeker weer bestellen!

Super en betrouwbaar bedrijf

Wij waren niet zo van online fiets kopen omdat dat eerder mis is gegaan helaas dus via klarna toch nog een geprobeerd. maar bij superfietsen.nl is alles volgens afspraak gegaan echt super blij mee, bij het in elkaar zetten bleek iets mis te zijn gegaan met een batterij(gesmolten in het achterlicht) na een mail te hebben gestuurd werdt dit binnen 12 uur beantwoord en gelijk opgelost door een nieuwe op te sturen. wat een super service. wij gaan hier zeker weer bestellen in de toekomst.

Problemen voorspoedig en snel opgelost

Nadat de fiets aanvankelijk zoek was is de fiets alsnog zeer snel geleverd. Een heel erg attente en transparant communicerende Klantenservice. Voor mij een top functionerende klantenservice en website.

Schandalige ervaring met Superfietsen.nl

Koop hier nooit een fiets!! Ik ben 400 euro lichter en heb geen fiets, want die is al total loss. Binnen 3 weken de hele ketting + tandwielen naar de filistijnen. Achterspatbord en standaard waren ook verkeerd gemonteerd waardoor alles al beschadigd was bij levering. En een oplossing? Nee, die bieden ze niet. Na het kopen van een gloednieuwe fiets, verwacht je een product van kwaliteit en een bijbehorende service. Helaas bleek niets minder waar. Allereerst, de fiets was allesbehalve '100% rijklaar', zoals geadverteerd. Bijna direct viel de ketting eraf, wat overduidelijk een montagefout was. Na dit probleem gemeld te hebben, kreeg ik een vage instructie om naar het servicepunt in Haarlem te gaan, 40km verderop voor mij.. hoe dan? Ze doen alsof ze een oplossing bieden maar uiteindelijk zadelen ze je op met zoveel werk, dat mensen ervan afzien. Kortom: er wordt GEEN oplossing geboden. Besteed je geld slimmer dan ik heb gedaan, en zoek een andere winkel!

Super service

Nadat een bestelling bij een andere webshop werd geannuleerd heeft Superfietsen.nl me enorm fijn geholpen: Ik had een fiets besteld voor de verjaardag van mijn dochter, welke dus niet meer op tijd kwam. Superfietsen.nl bood me aan een uitzondering te maken waarbij zij de volgende dag nog konden leveren waardoor mijn dochter alsnog op tijd haar verjaardagscadeau had. Blij kind dus blije moeder hier! De fiets was zoals beschreven en prima zelf (zelfs door mijn twee pubers met een beetje hulp) te monteren.

Fijne winkel en service

Een paar maanden geleden een nieuwe fiets gekocht bij de vestiging in Rotterdam. Erg behulpzame, kundige en vriendelijke verkoper. Vandaag de werkplaats bezocht omdat ik een lekke band had. Ook hier weer fijn en snel geholpen. Bedankt!

Snelle levering en goede service.

Online den Altec old Dutch fiets gekocht waar na montage een beschadigd spatbord op bleek te zitten. Na montage van de fiets kan je hier niet meer over bellen/mailen. Toch een uitzondering gemaakt en binnen een dag een nieuw spatbord in huis! Goede service en een prima fiets .

Klantvriendelijk en attent!

Ik vond het heel fijn dat mijn verkeerde bestelling op tijd gewijzigd kon worden. Dochter is tevreden met haar nieuwe fiets. Daarnaast nog een leuke kaart ontvangen met een leuke sleutelhanger erbij, top top top!

Super !

We hebben een poos gewacht tot de gewenste fiets weer leverbaar was. De bestelling is vlot verwerkt, de fiets is netjes in de doos bezorgd door Post NL. Alles compleet. We zijn zeer tevreden!

Geweldig!!

Ik raad deze website "Superfietsen" zeker aan. Ik had wat problemen na mijn bezorging met mijn fiets de dag erna gelijk gebeld naar de webwinkel en werd al snel geholpen , vervolgens mocht ik langs komen bij hun winkel "superfietsen" om mijn fiets te laten controleren er bleek dat er wat dingen aan de fiets niet helemaal correct in elkaar is gezet " Door postnl" En de winkel heeft mijn fiets weer netjes voor mij in elkaar gezet en als compensatie heb ik bij me nieuwe fiets ook nog is een mandje gekregen die er ook nog is netjes op vast op werd gezet! ☺️ De collega's zijn behulpzaam en denken met je mee in oplossingen en tonen empathie naar hun klanten. Zeker voor herhaling vatbaar "Ga zo door"! Groetjes Roosa

Fiets besteld en een 24uurs label aangemaakt zodat ik hem op tijd zou krijgen voor de verjaardag van mijn zoon. Achteraf nog een verjaardagskaart ontvangen met een sleutelhanger. Top service!

Open wond met defecte fiets

De fiets binnen gekregen was deze al beschadigd Dit hebben we laten zijn, maar toen de fiets het ineens opgaf en doortrapte kreeg ik de trapper tegen de been met als gevolg open wond waar ik al een maand mee zit! Na contact kreeg ik te horen ga maar met het onderdeel na de fietsen maker! Nou die ziet je al aankomen met een nieuwe fiets en een los kapot onderdeel.Dit gaat wel erg ver dus maar andere stappen ondernemen. Zeer slechte zaak

Voor de 2de keer hier een fiets besteld en weer super tevreden! Snelle levering en super service!. Fiets makkelijk in elkaar te zetten, en op de site zeer duidelijke filmpjes.

Vriendelijk en servicegericht

PostNL kon de fiets niet leveren op de oorspronkelijke bezorgdag. Ik kreeg een bericht dat het de volgende dag bezorgd zou worden terwijl ik niet thuis was. Ik had hun netjes bericht dat de volgende dag niet zou lukken en vroeg om een andere dag. Ik kreeg daarop geen reactie. De volgende dag stonden ze toch voor mijn deur. Geeft postnl aan dat ik 49 euro moet betalen omdat ik niet thuis was! Gebeld met superfietsen. Ze pakten dit direct op, waren erg vriendelijk en hebben er direct voor gezorgd dat die kosten niet voor mij waren. De fiets is uiteindelijk geleverd op een dag die ik kon aangeven. Mooie fiets, mijn zoon is er blij mee! Bedankt voor de goede en vriendelijke service superfietsen!

Fiets met ontwerpfouten, slechte service

betreft: Altec Comfort E-bike Vouwfiets 20 inch 7v Ontwerpfouten: fietsframe steunt in gevouwen toestand af op scharnierframe waardoor kabels klem kunnen raken. Framehelften zijn in gevouwen toestand van de fiets niet bij elkaar te houden, waardoor deze uit elkaar vallen bij optillen. Dit is gevaarlijk bij gebruik in het openbaar vervoer. Voorframe frame botst in ingeklapte toestand tegen de crank van de linker trapper, waardoor de lak van het frame beschadigt. Service: bij een servicepunt in mijn omgeving geweest om er naar te laten kijken. Fietsenmaker heeft er nauwelijks naar gekeken, waardoor ik genoodzaakt was naar de fietsenwinkel van Superfietsen in Delft te gaan. Fietsenmaker aldaar was het eens met mijn klachten. Samen naar een redelijke oplossing gezocht. Dit is wat lapwerk geworden. Deze coulance van kant werd echter niet gewaardeerd in de zin van een korting o.d. De klantenservice gaat niet serieus op de klachten in en ik heb de indruk dat ze ook niet goed navraag hebben gedaan bij de fietsenmaker waar de fiets ter beoordeling is geweest. (Review geschreven namens mijn dochter i.v.m. akkoordverklaring als gewezen klant).

Ik heb online een stevige fiets besteld. Ik miste alleen de handleiding bij het pakket zelf, de algemene handleiding was wel online te vinden. Ik wilde achteraf een montageset kopen, echter was deze niet in de winkel te verkrijgen. Dit had ik online besteld, echter zat de set uiteindelijk niet bij de bestelling. Gemaild met de vraag om deze alsnog op te sturen en dit was gelukkig snel geregeld. Tevens nog een excuuskaart ontvangen. Goede service!

Komen hun afspraken niet na

Op de website staat dat de fiets op voorraad is en binnen 3-5 werkdagen geleverd wordt. De fiets wordt pas na 13 werkdagen geleverd. Ook 2x de belofte dat de fiets komt met een leverdatum worden niet nagekomen. Pas de derde leverdatum komt de fiets. De fiets blijkt helemaal niet op voorraad te zijn geweest maar nog op bij de leverancier. Helaas zeer slechte service.

Super service

Waren twee onderdelen niet goed van mijn nieuwe (mooie) fiets, crown). Nadat dit per e-mail gemeld te hebben, had ik binnen 2 dagen de nieuwe onderdelen !

Goede fiets en hele goede aftersales

Voor onze zoon hebben we een stoere jongensfiets gekocht. Een prima fiets! De voorlamp werkte niet goed en ik kreeg zonder problemen een nieuwe toegestuurd. Daarnaast heeft onze zoon op zijn verjaardag een kaart gehad met een sleutelhanger, erg leuk!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.