Score van deze beoordeling is: 10

Deze fiets voor mijn zoon besteld ,hij is er superblij mee , fietst heerlijk ,snel bezorgd ,wij zijn erg tevreden ! Zeker een aanrader .

xxx

Score van deze beoordeling is: 10

Super fijne fiets en betaalbaar,service erg goed,fijn dat er voor de kleinere beurs nog een degelijke fiets te koop is!

Score van deze beoordeling is: 8

Super mooie en fijne stevige fiets. Fietst lekker licht. Maar niet zo makkelijk in elkaar te zetten! De digitale gebruiksaanwijzing is niet heel duidelijk en je hebt veel gereedschap nodig. Volgende keer zou ik hem fietsklaar laten afleveren en niet meer in de doos. Ook was bij mij de kettingkast stuk, er was een flapje losgescheurd wat tussen de spaken kwam. Het contact met de klantenservice loopt heel vlot.

Score van deze beoordeling is: 10

Levering super goed geregeld!

Score van deze beoordeling is: 10

mooie stevige fiets waar me dochter nog jaren mee kan doen ik zou hem zeker aanraden hij is nog mooier in echt dan op foto

Score van deze beoordeling is: 10

Erg enthousiast over mijn nieuwe aankoop. Eerst was ik sceptisch, maar nu ruim een maand gefietst te hebben niks op aan te merken. Zeker elke cent waard geweest!

Score van deze beoordeling is: 10

Mooie fiets met veel mogelijkheden, werd netjes op afgesproken tijd geleverd. Ga nu met veel plezier fietsen!

Score van deze beoordeling is: 6

Ik heb de fiets voor mijn vrouw gekocht. Mij vrouw was blij maar nu niet zo blij. Het is wel een mooie fiets, maar je kan niet een lange routes nemen want fiets langzaam en krijgt zadelpijn.

Score van deze beoordeling is: 10

Makkelijk in elkaar te zetten, stevige fiets, fietst heel fijn, hoge kwaliteit

Score van deze beoordeling is: 10

De fiets werd snel geleverd en zat vlug helemaal goed in elkaar! Mijn zoontje is er zo ontzettend blij mee, hij is helemaal trots dat hij zo�n mooie stoere fiets heeft gekregen.Hij gaat er mee om alsof hij een Ferrari heeft gekeregen, mooi om te zien. Erg gave kleur ook, valt lekker op!

Score van deze beoordeling is: 10

Dit is de tweede die ik aangeschaft heb van hetzelfde merk bij dezelfde online winkel. Snelle levering, makkelijk te monteren. Stevig genoeg om pubers mee naar school te sturen.

Superfiets van Superfietsen.bl

Mijn vrouw had voor 2 maanden geleden er 1 besteld. Wel in een doos. Zelf ben ik regelmatig aan het sleutelen aan fietsen dus voor mij geen probleem. De uitleg is duidelijk in de video's die je krijgt toegestuurd bij je bestelling. Voor het afstellen van de remmen heb je enig technisch inzicht nodig en verstand van fietsen. We zijn dermate tevreden dat we een 2e hebben besteld voor onze 2e dochter [1 van 3). Vandaag binnen gekregen en weer super voor elkaar.

Score van deze beoordeling is: 10

Netjes geleverd, mooie fiets!

Score van deze beoordeling is: 10

Snelle levering en een kapot onderdeel is zonder verdere vragen direct vervangen. Helemaal tevreden met Superfietsen

snelle en vriendelijke klantenservice

Score van deze beoordeling is: 10

Prima fiets en best makkelijk in elkaar te zetten!

Score van deze beoordeling is: 10

Zeer mooie fietsen en makkelijk om zelf in elkaar te zetten.

Score van deze beoordeling is: 10

Overzichtelijke website, goede zoekfuncties en snelle levering

Score van deze beoordeling is: 10

Mijn man kon hem zelf niet inelkaar zetten , te ingewikkeld voor hem , heb de winkel gebeld , kon de fiets brengen ze hebben de fiets snel rijklaar gemaakt voor onze kleinzoon ... enzo vriendelijk geholpen . Kleinzoon helemaal blij met zijn verjaardags cadeau

Score van deze beoordeling is: 8

Prima levering, vlot en makkelijk besteld. Gebruiksvriendelijke webshop. Een montage handleiding bij de fiets zou wel fijn zijn geweest. Online waren enkel oudere modellen beschikbaar.

Score van deze beoordeling is: 10

Het aanbod bij superfietsen is groot. Het is een mooie, degelijke fiets voor een mooi bedrag. De communicatie en de levertje was ook goed. Kortom�. Super!

Score van deze beoordeling is: 10

Super fijne en lichte stadsfiets! Ik heb altijd op een Swap gefietst, maar vond deze te duur worden. Deze fiets is het perfecte alternatief.

Score van deze beoordeling is: 10

Prima fiets voor een mooie prijs, wel jammer dat ik geen bezorg dag/tijd kon kiezen.

Score van deze beoordeling is: 10

Het bestellen gaat makkelijk. Er wordt aangegeven in welke tijdspanne er wordt geleverd. Het is goed verpakt en makkelijk zelf in elkaar te zetten. Tegen een super prijs!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.