Score van deze beoordeling is: 10

Goede levering volgens afspraak. Prima fiets met goede prijs / kwaliteit verhouding. De fiets is ligt en versnelling van bewezen onderdelen.

Score van deze beoordeling is: 10

Snelle levering en veel betaal mogelijkheden

Score van deze beoordeling is: 10

Dat ik precies heb gekregen wat we hebben besteld Levering netjes optijd Kwaliteit is super Mooie afwerking van de lak Prima Instructies voor het in elkaar zetten We bestellen zeker nog vaker hier een fiets Er is genoeg keuze

Score van deze beoordeling is: 8

Snelle bezorging! Fiets zit goed verpakt en via een digitale handleiding makkelijk in elkaar te zetten. De fiets voldoet aan de omschrijving, zonder gebreken! Als ik een minpuntje zou moeten benoemen, dan zou ik graag meer informatie zien mbt het bevestigen van kinderstoeltjes. Onze stoeltjes die op de meeste fietsen passen, passen hier helaas niet op.

Score van deze beoordeling is: 10

Hele goede erservice en duidelijke instructies om je fiets zelf in elkaar te zetten.

Score van deze beoordeling is: 10

ik heb een fiets bij jullie gekocht voor mijn dochter haar verjaardag ze is er echt super blij mee lekkere vrolijke frisse kleur sneller geleverd als dat er aangegeven was makkelijk af te monteren topservice al met al heel blij mee

Score van deze beoordeling is: 10

Super mooie fietsen . Makkelij zelf te monteren. Me kleinkids waren heeel blij!!

Score van deze beoordeling is: 10

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe fiets?????? Had in bijna 10 jaar niet meer gefietst en dit is weer een goede start

Score van deze beoordeling is: 6

Ik heb een crown damesfiets besteld 80% gemomteerd. Het verdere monteren is niet bepaald ��nvoudig. Ook heb ik andere lampjes gehaald want kon de lampen die erbij hoorde niet bevestigen ze moesten geschroefd worden maar dat kon helemaal niet. Ook de remmen in orde maken nog niet gelukt en laad ik maar door een fietsenmaker doen mijn man kreeg het niet voor elkaar. Dus tip betaal maar gewoon 80eur extra voor een fiets die wel 100% gereed is dat bespaard je veel frustatie

Score van deze beoordeling is: 10

Bezorging was sneller dan verwacht, normaal is dat alleen maar fijn. Alleen nu moest ik thuis zijn om het pakket te ontvangen op een dag waar ik eigenlijk andere plannen had.

Score van deze beoordeling is: 8

Snelle levering, zelf in elkaar zetten is geen probleem. Stoere fiets!

Score van deze beoordeling is: 10

Goede kwaliteit/ prijsverhouding, perfecte levering , tijdsblok gekregen en bezorger belde paar minuten voordat hij er was top

Score van deze beoordeling is: 10

Hele leuke fiets voor onze zoon! Het is een fiets met prima prijs-kwaliteitverhouding. Hij is er heel er blij mee en kan hier voorlopig weer wat jaren mee vooruit. Het afstellen van de remmen en versnellingen was even wat uitzoekwerk, maar met hulp van filmpjes op internet is het gelukt.

Score van deze beoordeling is: 8

Snelle bezorging! Kwaliteit prima!

Score van deze beoordeling is: 10

Snelle levering, netjes verpakt en goede uitleg video�s hoe in elkaar te zetten

Goede fiets

Score van deze beoordeling is: 10

Ik heb tot nu 4 fietsen gekocht , erg blij mee , goede kwaliteit en service ??

Score van deze beoordeling is: 10

Super fiets .makkelijk af te bouwen. Kleinzoon is,er superblij mee en fietst goed zegt hij .

Score van deze beoordeling is: 10

De fiets was makkelijk te monteren.tip: Er zat geen gebruiksaanwijzing bij dat was misschien net iets handiger geweest ! Verder een nette en een mooie stoere fiets waar alles verder bij zit ! Snelle service . Super blij zijn wij er mee

Score van deze beoordeling is: 10

Goede service vriendelijk personeel . En weer een nieuwe fiets rijker . Staan je goed te woord . Niks is teveel . Als ik.in de toekomst wat nodig hebt bestel ik het hier

Score van deze beoordeling is: 10

Je krijgt wat je besteld. Je moet de fiets zelf inelkaar zetten, maar er is een goede uitleg bij.

Score van deze beoordeling is: 8

Netjes volgens beschrijving met goeie tekst en uitleg over het zelf instellen van fiets.

Score van deze beoordeling is: 10

Nette vlotte service. Het leveren was netjes op afgesproken datum en tijdens het afstellen op maat was geen vraag die ik stelde te veel en werd ik voorzien van handige tips. Na het afsluiten van een fietsverzekering ben ik tevreden gestart met de 1e nu al fijne kilometers.

Score van deze beoordeling is: 10

Duidelijke communicatie, snelle levering. Fiets werd netjes verpakt geleverd. De instructiefilmpjes zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk.

Score van deze beoordeling is: 10

Besteld en snel geleverd.?? Was op tijd voor mijn dochter dr verjaardag. De fiets was ook makkelijk in elkaar te zetten. Kreeg een mail met instructies. Wat een mooie fiets en voor die prijs. Ben blij dat ik hem bij jullie besteld heb.??

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.