Score van deze beoordeling is: 10

Na mijn fiets te hebben ontvangen waren er wat mankementen. Na contact te hebben gehad is het snel en netjes opgelost. Bij het openen van de doos had ik een handleiding verwacht hoe de fiets in elkaar te zetten. Dit is niet het geval. Wel krijg je een mail met een filmpje hoe je hem kunt monteren. Zelf vind ik een papieren handleiding fijner. Verder zeer tevreden.

Score van deze beoordeling is: 8

Snelle levering, duidelijke info, betaalbaar

Score van deze beoordeling is: 10

I was leaving on a trip and needed the delivery date changed. SuperFietsen team quickly responded to my message and made appropriate changes. Also, the bike is really nice!

Score van deze beoordeling is: 10

Er was een verkeerd transportrekje geleverd. Dit is keurig opgelost door het juiste rekje meteen er achteraan te sturen.

Score van deze beoordeling is: 10

Onlangs een fiets gekocht met lage instap bij superfiets.het is mij 100 procent bevallen Snelle levering en zeer vriendelijke medewerkers bij de afd. webshop die je te woord staan.Niks anders dan toppp???????? Eskak

Score van deze beoordeling is: 10

Wat een super fiets me zoontje is er blij mee. En fietste gelijk weg toen hij in elkaar zat. En ook goede instructies om hem in elkaar te zetten. En top qua leveren. Hele blije jongen hier

Score van deze beoordeling is: 10

Snelle levering,goede beschrijving al met al TOP

Score van deze beoordeling is: 10

Mooie fiets en fijne service!

Score van deze beoordeling is: 10

Top fiets, goed in elkaar te zetten en super snel geleverd.

Score van deze beoordeling is: 6

Mooie fiets en goede prijs. Levering duurde wat langer dan verwacht en gekozen om de fiets niet rijklaar te laten maken. Achteraf wel spijt hier van, omdat er meer in elkaar gezet moest worden dan verwacht. Online zijn alleen generieke handleidingen beschikbaar die zeker voor een leek onvoldoende duidelijk zijn. Uiteindelijk het pakket alsnog naar de fietsenmaker gebracht.

Score van deze beoordeling is: 10

Gemakkelijke bestelling en snelle, nette levering. Duidelijke instructiefilmpjes en handleiding voor de montage van de fiets. De koplamp bleek niet helemaal in orde en per ommegaande werd een nieuwe gestuurd. Prima service!

Score van deze beoordeling is: 10

Snel geleverd, superstoere fiets voor mijn zoontje die komende week 8 wordt. Zelf gemonteerd, zaten duidelijke instructie filmpjes bij. Heb hem alsnog wel even laten checken, maar hoefde weinig extra te gebeuren. Heel prettig dat er een terugtraprem op zit, geeft een veilig gevoel! Veel extra's als een slot, spatborden, verlichting zaten er ook bij! Proefritje is gemaakt! Nog 5 lange nachten geduld hebben...

Score van deze beoordeling is: 8

Leuke fiets, de kleur in het echt veel mooier dan op de site. Voor een leek is het erg lastig de fiets te monteren.

Score van deze beoordeling is: 10

Normaal ben ik niet zo fan online fietsen bestellen , maar ik heb niks om te klagen ! Het wordt snel geleverd goede kwaliteit erg stevig materiaal en makkelijk in elkaar te zetten ! Als ik nog een keer een fiets nodig heb zal ik zeker nog een keer bij super fietsen bestellen

Score van deze beoordeling is: 10

Alles is soepel gegaan! De levering was netjes en je wordt begeleid bij het monteren van de fiets met mooie video's. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop

Score van deze beoordeling is: 10

Een hele mooie degelijke fiets, snel bezorgd (binnen 3 werkdagen)

Score van deze beoordeling is: 10

Goede levering aan de deur.

Score van deze beoordeling is: 10

Een fantastische fiets voor deze prijs en makkelijk in elkaar te zetten! Aanrader!!!!

Score van deze beoordeling is: 10

Ik heb 2 transportfietsen besteld voor mijn zoon en dochter. Super duidelijk op de site hoe je het beste je framemaat kan bepalen. Ik heb gekozen voor zelf af te monteren en dat was eigenlijk heel gemakkelijk. Via een mail alle instructie gekregen die je nodig hebt. En alles zat netjes verpakt. Ook had ik contact met klantenservice gehad over de leverdatum. Die mevrouw heeft mij heel vriendelijk te word gestaan en alles ging precies zoals zei mij had verteld. Kortom ik ben heel tevreden en zal hier zeker nog meer fietsen bestellen en raad het iedereen aan. Waarom zoveel betalen elders? Dus ga zo door Super fietsen!!

Score van deze beoordeling is: 10

Fiets snel bezorgd, met handleiding zelf in elkaar gezet en voor hele goede prijs voorzien van een prachtige nieuwe fiets!

Score van deze beoordeling is: 2

De klantenservice biedt geen oplossingen aan. De 'oplossingen' die ze hebben zijn enkel nadelig voor de klant. Voor verzekering moet je in de eerste drie maanden de fiets laten controleren. Voor mij niet haalbaar, woon te ver weg. Retour kan je overigens zelf dokken, met waardevermindering. Met problemen zullen ze ontkennen dat het hun schuld is. Zelf opgelost bij fietsenmaker. 80 euro lichter!

Score van deze beoordeling is: 10

Precies zoals beschreven en snel geleverd.

Score van deze beoordeling is: 10

Super snelle levering en het in elkaar zetten van de fiets is heel eenvoudig als je de beschrijving op internet volgt. En de fiets ziet er geweldig uit. Hij fietst heerlijk. Mijn zoon is er heel blij mee!

Score van deze beoordeling is: 10

Fiets is netjes bezorgd en op me maat aangepast van de zadel ben er helemaal blij mee en hij fiets super goed

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.