Score van deze beoordeling is: 10

Goede service en snelle afhandeling!

Score van deze beoordeling is: 10

Erg makkelijk te bestellen en zeer vlot en netjes geleverd. Ook erg fijn dat achteraf betalen mogelijk is. Gewoon top.

Score van deze beoordeling is: 8

Prima fiets voor het bedrag

Score van deze beoordeling is: 10

Gave fiets voor schappelijke prijs. Ziet er goed uit en rijdt lekker, zeker voor de kortere ritjes in de stad . niet alleen ik maar ook mijn collega's zijn blij met de fiets(en). En door de vrolijke kleuren zitten zij met plezier op de fiets.

Score van deze beoordeling is: 10

Mooie nette fiets, die makkelijk in elkaar te zetten is. Prima prijskwaliteitsverhouding. Volgens verwachtingen.

Score van deze beoordeling is: 2

Uitermate slechte communicatie, denk niet met de klant mee. Fiets zelf is ok, niet heel stevig, zadel is al kapot aan het gaan na 3 keer fietsen

Score van deze beoordeling is: 10

Mooie fiets! Goed van kwaliteit Makkelijk in elkaar te zetten en fijn dat er dat er een voordeel set bij stond makkelijk in de aankoop en snel binnen!! Heel blij met Superfietsen online!

Score van deze beoordeling is: 10

Controleren at en toe alle onderdelen ,want ik heb een schroef van de wiel gemist

Score van deze beoordeling is: 10

Op zaterdag een fiets in doos besteld, en op woensdag stond ie te shinen voor de deur. Aangezien ik gekozen had voor zelf het laatste deel montage te doen, mocht ik nog even aan de bak met steek-/inbus sleutels. Gelukkig alles prima helder en duidelijk aangegeven in de montage-handleidingen die digitaal geleverd worden (scheelt toch mooi weer een pak papier, hulde!) Montage is zelf prima te doen, en zoals ook wordt aanbevolen, is het zeker aan te raden om deze zelf-montage even te laten 'dubbelchecken' bij een fietsenmaker. (heb je gelijk een goed adres voor je servicebeurten! ;-)) Ik weet waar ik in het vervolg moet zijn voor fietsen voor het gezin!

Klote bedrijf

Wat een belachelijke reactie op mij… Wat een belachelijke reactie op mij e-mail. Eerst krijg ik een antwoord ik een foto’s te sturen daarna krijg ik reactie dat ik mij fiets moet inspuiten met blanke lack tegen roestwtf. Ze krijgen van mij nog 1 kans en heb ze in gebreke gesteld. Mocht hier geen gehoor aan worden gegeven schakel ik direct mij rechtsbijstand. Dik teleurgesteld en nooit meer een aanrader

xxx

Score van deze beoordeling is: 10

Netjes en optijd geleverd. Zoals gezegd 30 min. voor levering een belletje dat ze er aan kwamen. Fiets netjes verpakt!

Netjes en optijd geleverd

De fiets is netjes op tijd geleverd en�

De fiets is netjes op tijd geleverd en ziet er beter uit dan op de foto�s ik ben zeer tevreden over het geleverde product

Goede berichtgeving wanneer er geleverd�

Goede berichtgeving wanneer er geleverd wordt. En handleidingen wat je moet doen om de fietsen goed ge�nstalleerd te krijgen

Altec Dutch transportfiets

Ik mistte een onderdeel en omdat er geen handleiding of onderdelenlijst bij de fiets zit kom je er tijdens de montage pas achter. Wel heeft superfietsen hier snel op gereageerd en het onderdeel meteen opgestuurd. Lees goed de voorwaarden als je een fiets in de doos besteld!!! Als je een fiets in de doos besteld geven ze geen garantie wanneer er een slag in het wiel zit.Dit was dus bij mij het geval. Tevens moet er binnen 3 maanden een onderhoudsbeurt plaatsvinden bij een fietsenzaak om de fabrieksgarantie te behouden. Houdt er dus rekening mee dat dit extra geld gaat kosten + de slag uit het wiel halen komt daar nog bij. Verder kan ik over de kwaliteit niet oordelen aangezien ik deze fiets nog maar een week heb.

Alles keurig volgens afspraak

Alles keurig volgens afspraak. Fijne fiets

Score: 10

De fiets is helemaal super!

De fiets is helemaal super!! Hij is mooi en fietst goed

Score: 8

Waardeloze kwaliteit en service

Waardeloze kwaliteit en service

Super blij!

Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets. Fietst prettig en in elkaar zetten was goed te doen.

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.