Netjes afgeleverd door chauffeur

Netjes afgeleverd door chauffeur. En ook nog in elkaar gezet.

Snelle levering�.

Snelle levering�.

Score: 8

Fiets werd niet rijklaar gemaakt�

Fiets werd niet rijklaar gemaakt terwijl ik daar wel voor betaald had

Wat kan ik zeggen gewoon in een�

Wat kan ik zeggen gewoon in een antwoord goed. Fiets ziet er mooi en stevig uit. Ben goed op te hoogte gehouden wanneer de fiets zou geleverd worden en voordat de bezorger er was heeft hij me netjes gebeld dat wij de volgende zouden zijn.

Alleen voor bezorgen niet goed als ben�

Alleen voor bezorgen niet goed als ben je niet thuis. Moet tweede afspraak maken voor bezorgen deze tweede bezorgen Moet �45 betalen

Als een fiets voor 85% in elkaar�

Als een fiets voor 85% in elkaar geleverd word dit ook echt doen. Als het zadel, begage drager, kabels, stuur en wiel, trappers, zadel en weet niet wat los geleverd worden noem ik dit een bouwpakket voor een fietsenmaker!!

Goed en snel geleverd hou ik van

Goed en snel geleverd hou ik van

Snel.vriendelijk.

Snel.vriendelijk.

Het rek aan de voorkant mist helaas. In plaats daarvan heb ik wel een niet besteld kettingslot ontvangen. Beetje slordig allemaal, maar de fiets doet het verder prima. De communicatie over de bezorging was ook uitstekend.

Goeie fiets heel blij mee

Goeie fiets heel blij mee

Prima producten en ruime keuze

Prima producten en ruime keuze uit fietsen en accessoires. Snelle levertijd. Duidelijke instructies wat betreft monteren en aandachtspunten.

Sneller contact opnemen wanneer er iets�

Sneller contact opnemen wanneer er iets mis is met de bestelling

Score: 2

Helemaal top

Helemaal top! Fijne klantenservice en hele goede service! En natuurlijk super blij met mijn fiets

Score: 10

de uitleg van de bezorgers was heel�

de uitleg van de bezorgers was heel uitgebreid zodat mijn huisgenoot het snapte.Ik heb voor mijzelf ook een fiets bij hun vandaan, en toen was de service ook uitstekend.

Geen montage instructie

Geen montage instructie. Geen spatlappen. Remmen lopen aan en ketting loopt eraf bij schakelen. Je moet het zelf allemaal maar uitzoeken� waardeloos

super mooie fiets en snelle levering!!

De fiets van mijn zoontjes was super snel binnen en ook zoals omschreven makkelijk in elkaar te zetten. een prachtig fiets, mijn zoontje was heel blij!!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.