Score: 6

Score: 10

goeie kwaliteit fiets voor een�

goeie kwaliteit fiets voor een redelijke prijs

Mooie prijs voor een fijne fiets!

Mooie prijs, fijne service alleen jammer dat bezorging niet in de avond of weekend plaatsvindt.

Fiets zonder schade en compleet�

Fiets zonder schade en compleet afleveren. Rijklaar betaald en kreeg em zonder koplamp en zonder voordrager en zonder montage schroeven set en met schade.

snelle levering en goede informatie�

snelle levering en goede informatie eeeeeen een fantastische fiets voor een mooie prys

Let op!!!

Na aankoop van een rijwiel zult u hiermee na 3 maanden naar 1 van de 3 winkels in Nederland moeten voor servicebeurt om aan de garantievoorwaarden te voldoen! "Let op!" en "verplicht" staat op de site. Bij telefonisch contact is er op postcode gezocht en vanuit Amsterdam is dichtsbijzijnde servicepunt Den Haag en om daar voor wat leek op alleen een spaakreparatie naartoe te gaan...

Defect binnen 3 weken wordt niet onder garantie opgelost

Binnen 3 weken na ontvangst is het zadel spontaan gescheurd. Contact met de klantenservice levert steeds nieuwe argumenten op waarom zij dit niet kostenloos kunnen vervangen. Dit vind ik niet klantvriendelijk. Een zadel mag niet zo snel na ontvangst kapot gaan en zou gewoon onder garantie vervangen moeten worden

Zakelijk 2 fietsen nodig voor clienten

Zakelijk 2 fietsen nodig voor clienten. Omdat de keuze best moeilijk was maar even gebeld ipv online te bestellen. Een zeer goed advies gekregen. En daarna ook de fietsen besteld. Netjes rijklaar gemaakt en zonder beschadigingen geleverd.

Zeer mooie fietsen voor een leuke prijs

Zeer mooie fietsen voor een leuke prijs

Score: 10

Snel en makkelijk en werd keurig door�

Snel en makkelijk en werd keurig door PostNL helemaal rijklaar gemaakt! Top service!

Beschadigd product / slecht service

De fiets is beschadigd (lakschade) geleverd. Ook de fiets is als rijklaar besteld voor �60 extrakosten maar helaas: een medewerker van postnl heeft de pedalen bij onze voordeur gemonteerd en de zadel en de stuur zijn niet stevig en niet op juiste hoogte gemonteerd! Retourneren / weigeren van bestelling worden op de kosten van klant verrekend. de klantservice van Superfietsen gebeld en ook gemaild zonder oplossing. Uiteindelijk moest ik zelf de (rijklaar) fiets monteren. Het was mijn slechtste ervaring ooit met bestellingen.

Betrouwbaar

Snelle bezorging en met een goede klantenservice.

Deuken in frame. Slechte service.

Fiets voor mijn zoon geleverd gekregen via postnl extra @ home. Er zaten deuken in het frame. Dit is waarschijnlijk tijdens het vervoer gebeurd. Contact opgenomen met superfietsen. Ze wilde als oplossing een hangslot leveren. Die hebben we helemaal niet nodig. Er zit al een slot op. Ik gaf aan dat ik dit geen juiste oplossing vind. Uiteindelijk na flink onderhandelen een paar tientjes van het aankoopbedrag af. Dit heb ik nog niet ontvangen van het bedrijf. Ik geef ze nog een paar dagen de kans. S Bakker

Snelle Service.

Snelle Service.. Me zoontje is erg blij met de fiets!

Goede klantenservice en fiets was�

Goede klantenservice en fiets was netjes geleverd. Voldeed ook aan de verwachtingen.

Topservice!

Snelle service, goed verpakt! Helemaal tevreden!

De fiets is in goede staat en goede�

De fiets is in goede staat en goede service !

Super service!

Super service!! Fiets kant en klaar geleverd en de bezorger/ monteur heeft de laatste onderdelen geplaatst tot de band extra pompen. Mijn dochter is super blij met haar fiets en ik ook!! Wat een koopje :D

Du?o sk?adania roweru

Du?o sk?adania roweru, popl?tane kable przy kierownicy.

Betere bezorging

Betere bezorging, rijklaar afleveren, wat versta je daar onder? Er zat nog verpakkingsmateriaal op. Zadel moest ik zelf afstellen en ik kocht er een veiligheidsslot bij, dat werd los geleverd en moest ik zelf monteren. Ik moest uitzoeken waar het achterlicht knopje zat en bij het aanzetten van de koplamp lagen de batterijen los en het aanzetknopje was na 1 x indrukken al los

Snelle aflevering

Bestelde fiets was snel afgeleverd zoals beloofd

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.