Score van deze beoordeling is: 8

snelle, no nonsense bestelling en levering. goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Score van deze beoordeling is: 10

Fiets is netjes geleverd. Goed verpakt alle onderdelen aanwezig. Snel gemaakt. Mooie kleur, stevige fiets. Dochter harstikke blij mee.

Score van deze beoordeling is: 8

Het zou toch fijn zijn als er een installatie beschrijving bij de fiets zou zitten. Maakt het net iets eenvoudiger en gemakkelijker

Score van deze beoordeling is: 4

Had led lampjes besteld, deden t nog maar heel zwak, batterijtjes praktisch op, was ik niet heel blij mee, maargoed tis niet anders

Score van deze beoordeling is: 10

Ik heb een stadsfiets gekocht. Ben heel tevreden met de fiets. Mijn man heeft de fiets gemonteerd. Was niet moeilijk, wel even de tijd ervoor nemen . De fiets is licht en rijdt heel fijn. De prijs is heel prettig vergeleken met de winkelprijzen. Voor mij dus prima hoor!

Top fiets , snelle levering

Score van deze beoordeling is: 10

Geweldige fiets top geholpen door

Score van deze beoordeling is: 10

Mooie, stoere transportfiets gekocht: mooie prijs, snel geleverd en makkelijk af te monteren (echt!). Toen mijn standaard niet helemaal goed bleek te zijn stuurden ze na een e-mailtje meteen een nieuw op. Goede service dus. Helemaal tevreden.

Score van deze beoordeling is: 10

Ik heb de �Altec Camaro Mountainbike 27,5 inch Schijfremmen 21v� gekocht en ben super tevreden! Hij fiets heel soepel en schakelt fijn Mijn vrouw wil hem in het blauw bestellen

Score van deze beoordeling is: 10

Met behulp van de instructiefilmpjes was het goed te doen om de fiets zelf in elkaar te zetten. Niet in n kwartiertje zoals ik verwachtte (hoopte) maar na ongeveer twee uur stond er een mooie fiets

Score van deze beoordeling is: 8

Jammer dat ik de fiets net heb gekocht.nu zit er ineens een korting op,ik snap het maar vond het wel lullig voor mij zelf!!

Score van deze beoordeling is: 10

Een Crown fiets besteld op deze website, erg tevreden! Veel research gedaan naar een goede fiets met versnellingen voor een leuke prijs en hier gevonden. Het in elkaar zetten ging gemakkelijk met de handige video's.

Score van deze beoordeling is: 6

De fiets zelf is uitstekend. Wel zat er een snee in de achter binnenband. Gemaild,maar niks meer gehoord. Slechte service.

Score van deze beoordeling is: 10

Super blij met de levering van de fiets voor mijn dochter .. precies wat we hadden verwacht ..na een klein probleempje ook weer super service gehad via Floor en novabikes Arnhem .. kortom super tevreden .. dikke 10

Score van deze beoordeling is: 10

Snelle service, duidelijke filmpjes naar alles hebben gekeken ben ik nu inmiddels ook een fietsenmaker geworden

Score van deze beoordeling is: 10

Ik ben super blij met mijn nieuwe fiets! Ik kan hiermee makkelijk naar mijn werk fietsen. Ik heb nog even met de versnellingen gespeeld om te kijken welke stand goed was. Verder krijg ik veel complimenten over deze fiets. Ik raad het zeker aan!

Score van deze beoordeling is: 8

Hij fietst echt lekker en ziet eruit als een mini mountainbike. Mede om dit sportieve uiterlijk ben ik voor deze vouwfiets gegaan. HIj heeft zeven versnellingen en daar maak ik dankbaar gebruik van. Hoewel er wordt aangegeven dat er geen vering in zit, heb je daar door de juiste bandenspanning weinig last van. Hij is makkelijk op te vouwen en neemt in de trein niet veel plaats in. Wat minder was, is de instructie om hem in elkaar te zetten. Vooral de schriftelijke instructie is onduidelijk. Er miste een stuklijst.

Score van deze beoordeling is: 10

Superfijne klantenservice, na een mailtje de fiets ook daadwerkelijk gekregen op de verjaardag van mijn dochter, top geregeld Floor ! En supermakkelijk in elkaar te zetten, echt top !

Score van deze beoordeling is: 10

Netjes en snel geleverd. Bij contact met de klantenservice snel een reactie. Kan niet anders zeggen dan een keurig en nette webshop. Hou dit vast, een aanrader. Groeten Peter

Score van deze beoordeling is: 10

Superfietsen is echt een aanrader! Een Altec Roma fiets gekocht hier (nergens anders goedkoper), en snelle bezorging.

Score van deze beoordeling is: 10

De fiets werd snel geleverd, en was helemaal fietsklaar. Goede service!

Score van deze beoordeling is: 10

Bestelling snel afgehandeld en duidelijke tracking van het product. Kapotte standaard zonder problemen vervangen.

Score van deze beoordeling is: 10

De Fiets ziet er hetzelfde uit als op de website staat vermeld. Robuust en stevig en goed verpakt.

Score van deze beoordeling is: 10

Echt een super fiets! Levering is snel en de instructies zijn duidelijk. De fiets is prachtig en kwalitatief echt top. Erg blij met de fiets!

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.