Score van deze beoordeling is: 8

De fiets is mooi en voelt heel stevig. Hij fietst lekker. Het is fijn om een transportfiets te hebben met handremmen en versnellingen voor een heel schappelijke prijs. Het zelf in elkaar zetten viel me nogal tegen, ook met de beschrijving die op de website staat. De achterrem heb ik door een fietsenmaker laten nakijken. Een volgende keer zou ik de fiets helemaal in elkaar gezet laten bezorgen. Bij een transportfiets is een stuurvergendeling wel prettig en dat is dan ook het enige dat ik bij deze fiets mis.

Score van deze beoordeling is: 10

Alles is goed geregeld beloofde komen ze naar dus top hoor

Score van deze beoordeling is: 10

Binnen 3 dagen m'n fiets ontvangen! Mooie stevige vouwfiets voor een "super" prijs ??

Score van deze beoordeling is: 10

Snelle bezorging, fiets precies zoals op de website / plaatjes, duidelijke uitleg hoe je de fiets in elkaar moet zetten.

Score van deze beoordeling is: 8

Levering en fiets helemaal super, Alleen iets lastiger in elkaar zetten zonder beschrijving. Heb een week met omgedraaid voorvork( heet dat zo?) gefietst zonder dat ik t door had ??. Ze waren vergeten de voordragen mee te sturen maar na dat ik contact had opgezocht is dat gelijk opgelost! Nu rij ik weer veilig en met veel plezier naar mijn werk ??

Score van deze beoordeling is: 6

De fiets is prima maar het stuur is niet comfortabel. Ik kocht de fiets voor mijn vrouw en ze wilde die niet vanwege het stuur, ze wilde die terugbrengen, maar ik kocht een comfortabeler stuur en ik veranderde het en het is veel beter. Misschien de optie geven met een meer ergonomisch stuur.

Score van deze beoordeling is: 10

De fiets is zeer snel bezorgd, fijne fiets goede kwaliteit. Goede communicatie via de mail over levering.

Score van deze beoordeling is: 10

Goede en nette bezorging. Fiets was makkelijk in elkaar te zetten en ziet er goed uit erg blij mee en al behoorlijk wat kilometers gefietst. Perfecte vervanging van mijn 19 jaar oude bolide die ik hiervoor had. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

Score van deze beoordeling is: 10

Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe fiets, en ik blij dat de service zo goed was. De fiets was snel in huis en telefonisch vriendelijk personeel.

Score van deze beoordeling is: 10

Keurige communicatie, bezorgd, er was iets met het lampje en een onderdeeltje zat beschadigd in de verpakking, dezelfde dag meteen reactie en nieuw onderdeel voor besteld en toegestuurd gekregen. Prima fiets, prima service. Nu 2 keer een fiets hier gekocht en 2 keer een prima ervaring!

Score van deze beoordeling is: 10

Super snelle levering en goed ingepakt

Score van deze beoordeling is: 10

Mijn zoon is er erg blij mee en het is al zijn tweed fiets wat we hier gekocht hebben, dus ja we zijn super blij dat we het hier gekocht hebben de prijs is gelukkig niet zo duur en de fiets is stevig en goed, en in elkaar zetten was zo gedaan. Dus we zijn er blij mee

Score van deze beoordeling is: 8

Goede fiets voor de prijs. Service met vragen over monteren kan beter, werd direct aangegeven bij iets wat niet op de website stond (versnelling afstellen) dat ik het zelf maar moest zoeken. Dat kan beter :-)

Score van deze beoordeling is: 10

2 jaar geleden had ik al een fiets bij jullie gekocht was goed nooit klachten gehad en nu weer .ik heb die fiets voor mijn zoon gekocht hij is super blij met zijn fiets ik moet nog eentje voor mijn andere zoon

Score van deze beoordeling is: 10

Het is een goede fiets en nog beter de sevice top bedrijf levering is ook super niets op aan te merken

Score van deze beoordeling is: 10

Keurige levering van een prachtige fiets. Super fietsen maakt zn naam waar. ??

Score van deze beoordeling is: 8

We hebben een teamsport fiets voor onze dochter besteld. Deze werd heel snel en accuraat geleverd. Helaas had onze bestelde fiets lak schade. Wij hebben dit direct gemeld en kregen heel snel reactie terug. Ze kwamen gelijk met meerdere oplossingen en zijn tot een goed compromis gekomen. En lakstift en slot ter compensatie. TOP@

Score van deze beoordeling is: 10

Wat een geweldige aankoop! De fiets is echt goed voor zijn prijs (houd er rekening mee dat je niet de allerbeste fiets op de markt koopt). Hij rijdt heerlijk soepel, is relatief licht voor een transportfiets en biedt over het algemeen een redelijk comfort. Het schilderij was gemakkelijk te verwijderen, maar ik vind het niet erg. Het in elkaar zetten ging vlot, maar de voorkant was een beetje krom. Gelukkig woon ik dichtbij een superfietsenwinkel, dus de volgende dag bracht ik hem daar naartoe en hebben ze de voorkant voor me gerepareerd! Mooi product en een leuke winkel met uitstekende klantenservice. *** What a great purchase! The bike is really good for its price (keep in mind that you are not buying the best bike on the market). It rides wonderfully smoothly, is relatively light for a transport bike and generally offers reasonable comfort. The painting was easy to remove, but I don't mind. It went together smoothly, but the front was a little crooked. Luckily I live close to a super bike shop so the next day I took it there and they fixed the front for me! Beautiful product and a nice store with excellent customer service.

Score van deze beoordeling is: 6

Over het algemeen prima, maar aantal zaken mag duidelijker: geen specifieke handleiding bij de fiets ontvangen, levertijd is misleidend: vandaag besteld voor XXX is dezelfde dag naar de post', maar de post bezorgt met een speciale dienst dan wel een paar dagen later. Dat is onduidelijk. Ook is niet duidelijk dat je speciaal gereedschap voor de montage nodig hebt.

Score van deze beoordeling is: 10

Super tevreden, eerlijke fiets voor een goede prijs.Goede stevige fiets die makkelijk te bedienen is met 7 versnellingen. Top!

Score van deze beoordeling is: 10

Heel snel bezorgd, keurige communicatie en makkelijk in elkaar te zetten!

Score van deze beoordeling is: 10

Super mooie fiets, geweldig en kwaliteit. Alleen miste we de beschrijving.

Score van deze beoordeling is: 10

De naam Superfietsen was in ieder geval van toepassing op de service. Erg prettig dat het bedrijf de fiets zelf komt afleveren. Aankooprproces eenvoudig en doeltreffend. Fiets was compleet en eenvoudig te monteren. Kortom, een erg prettige ervaring.

Score van deze beoordeling is: 8

Mooie fiets, snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten.

Score van deze beoordeling is: 10

Mooie damesfiets, supersnelle bezorging en mooie kwaliteit! Meer heb je niet nodig

Abeltasmanstraat 11

3165 AM Rotterdam

+31 85 016 1085

Over Superfietsen.nl

Wij zijn Superfietsen, wat leuk dat je ons wat beter wilt leren kennen! Wij zijn erg trots op het feit dat onze klanten beoordelingen achterlaten. Hiervoor doen we dan ook ons uiterste best. Ons doel is om elke klant tevreden te houden. Dit doen we door ons assortiment te vullen met fietsen die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben. En natuurlijk de best mogelijke klantenservice aan te bieden! Door ons brede assortiment fietsen zit er altijd wel wat tussen voor iedereen! Omdat wij over 6 servicepunten beschikken kunnen hun hulp inschakelen. Ook als je vragen hebt over je aankoop of een fiets in het assortiment staan deze vakkundige monteurs graag voor u klaar.