Meer klantgericht zijn

Als een klant 2 weken op zijn pakket moet wachten en nog steeds niet heeft ontvangen verwacht ik dat ze een compensatie geven waarond bv geld terug inplaats van te verwijzen naar de track and trace. Hoe dom denk je dat ik bent? Ik had al lang de track and trace bekeken anders ga ik niet naar jullie schrijven. Mijn pakket ligt nu al van 25 oktober bij soteerbedrijf gls en is nog steeds niet aangekomen ik verwacht dat jullie me snel contacteren en mij mijn geld terug overmaken

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen.

Ik heb voor mijn kleinzoon, van 5 jaar, een politiepak met toebehoren besteld. Hij is gek op verkleedkleding en ook dit pak trekt hij graag aan. Het ziet er mooi uit, werd snel geleverd en was ook nog goedkoper dan in andere winkels. Helemaal top!

Helaas te laat geleverd

De producten die ik besteld had waren top, er stond bij dat het 2 dagen later geleverd zou worden, maar dat werd 4 dagen waardoor ik het niet kon gebruiken en dus weer retour heb gestuurd.

Snel geleverd en in mooie doo. Perfect

niet oke

met Hoofs zelf is mijn ervaring prima ondanks dat de bestelling niet precies op de afgesproken data geleverd werd, MAAR de bestelling was voor een school ( dit had ik ook telefonisch aangegeven toen we een afspraak maakte voor de levering) echter de doos is door GLS op zaterdag 26 oktober vóór de school op de stoep gezet (daar zit ook nog een schoolplein tussen) aangezien wij vanaf die dag vakantie hadden ben ik extreem blij dat een voorbijganger (een ouder van een leerling) het pakket van de stoep heeft gehaald en mee naar huis heeft genomen en nu na de vakantie bij ons heeft afgegeven anders zou het pakket dus gewoon verdwenen zijn!!

Zeer snelle verzending, waardoor ik verder kon met mijn werk. De producten waren precies zoals omschreven en afgebeeld en van goede kwaliteit.

Alles liep perfect. We zijn goed op de hoogte gehouden en het product zelf was helemaal in orde!

Niet goed

Zou de volgende dag geleverd worden en werd paar dagen later zodat ik er niks aan had. Nu weer terug sturen

Snelle levering!

Duidelijke website en zeer snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Al met al top

Super kwaliteit voor een goede prijs.

Ik heb nu twee keer de "blackout" gordijnvoering besteld voor slaapkamer gordijnen. Zeer doeltreffend en bovendien isolerend (3*C verschil met achter de gevoerde gordijnen en de kamer temperatuur!) De gordijn veering stof is van super kwaliteit en arriveerde ook snel. In de vorige bestelling zat ook een handig naai etui met goede "gereedschap". Bedankt Hoofs.

Ik was een beetje laat en ze hebben toch gezorgd dat ik mijn bestelling op tijd had. Toppie

Slecht heb geen mail gekregen over mijn retour

Heb iets retour gestuurd maar heb er niks over gehoord dus heb mij geld niet gekregen

Uitstekend geregeld

Goede site. Snelle levering. Feestelijk maar goed verpakt. Kortom het feest begint al bij de levering.

mooie feestkleding van goede kwaliteit

Prima bedrijf, mooie feestkleding en snelle levering

Levertijd op de website klopt niet, na versturen mail geen reactie ontvangen.

De aangegeven levertijd op de website klopt niet. Pas drie dagen na de aangegeven leverdatum ontving ik bericht dat de bestelling verzonden was. In de tussentijd had ik al een keer per mail gevraagd of ze iets meer konden zeggen over de te verwachten levertijd, zodat ik indien nodig nog ergens anders iets kon bestellen voor het geplande feestje. Helaas nooit een reactie op die mail ontvangen. Daarom qua belofte en service een matige score. (Mailtje met 'Excuses voor de vertraging. Uw bestelling wordt [datum] verzonden.' was al heel fijn geweest) Producten zijn overigens prima en naar verwachting.

Vlotte levering veder kijk hieronder het bericht

Ik zou het op prijs stellen dat er een duidelijke retour bewijs bij gedaan wordt.

Snelle levering keurig verpakt. Product voldeed aan de verwachtingen

Snel en goed gelevert mooi

Slechte communicatie

Spullen veel( 1,5 week )later geleverd dan aangegeven op de site.. en niet over gecommuniceerd. Helaas dus een feestje gemist. Spullen wel maar tevredenheid.

Voor elk Event , The Best Party Goods Leveraar!

Altijd op Ttijd geleverd en zoniet word je vroegtijdig hierover telefonisch geinformeerd, voor mij geen andere leverancier

Hele goede ervaring

Snelle service , goed advies en top spullen

Gewoon helemaal goed!

Mijn ervaring met Hoofs is een heel aangename - correct bedrijf, prettig in contact en, last but not least, toffe stoffen.

Zo het hoort.

Bestelling geplaatst, op tijd geleverd zoals het hoort.

Alles volgens afspraak

Alles gedaan volgens afspraak

Precies wat ik verwacht had.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch