zeer lange levertijd

Hoewel ik op 21/3 slechts 2 naaimachinenaalden en 1 klosje garen besteld heb, staat mijn bestelling op 9/4 nog steeds in verwerking. Ik krijg via mail wel steeds een hele snelle reactie dat de levertijd iets langer is, maar 2,5 weken??

Mooie stoffen en goede kwaliteit.

De stoffen werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Snel

Snel en goed geleverd. Prima kwalifeit.

Niet goed

Ik bestel een goud kleurige blouse en hoedje. En krijg een zilverkleurige blouse en goudkleurige hoedje.

Duurde even...

Ik had twee staaltjes besteld voor de kleur en materiaal om evt screens van te maken. Het duurde deze keer een poosje (langer dan de vorige keer met de overgordijnstalen) voordat het er was met de post. Heb meteen online gekeken om de grijze variant te bestellen. Blijkt dat deze helaas niet meer op de website staat....

Alles perfect, goede service

Duurde echt lang

Het duurde veelste lang. Moest hier een aantal keren over bellen. Mijn pakket was onvindbaar. Om vervolgens dan iemand aan de lijn te krijgen met de vraag "wat wil je nu van me?". Ik raad hun echt af!

Keurig alles snel en correct geleverd

Waarschijnlijk gaan we vaker iets bij Hoifs bestellen

Mooie stoffen

Al eerder online besteld en mooie buitenkussens gemaakt. Dit keer wilden we de winkel zelf eens zien. We heeen weer stof gekocht, alleen de mevrouw die ons hielp was niet zo vriendelijk. Had zeker een slechte dag

Netjes geleverd wat ik besteld had/

Slecht

Ik had een bestelling gedaan van folie ballonnen Bij het opblazen met helium klapte er al twee keer de ballon terwijl hij nog niet een kwart vol zat met helium . Slechte kwaliteit

Correct

Bestelling verliep vlot en product is top

Mooie materialen maar veel te lange bezorgtijd.

De materialen en de keuze is heel goed en ook naar prijs is het m.i. een goede verhouding. Echter als je meer dan een week moet wachten op fournituren vind ik persoonlijk heel erg jammer en niet echt van deze tijd...... Dus als je 2 weken vantevoren wet wat je moet hebben is het absoluut een aanrader.

goede producten latere verzending

Producten zijn goed. De verzending was wat aan de latere kant. De informatie van de verzending kon ik niet inzien. Ook niet nadat ik een account had aangemaakt. Gelukkig kwam daarna vrij snel het verzendbericht.

Mijn bestelling was zo als ik verwacht had echt heel blij me.

Snelle levering en mooie spullen

Zie boven

Nog geen ervaring

Heb helaas nog steeds niks ontvangen

Product wat ik zocht maar mega trage levering

Optie van stalen bestellen tegen betaling en die als korting krijgen bij bestelling van volgende product is goed over nagedacht en eerlijk. Zo kan je gemakkelijk online tot de juiste aankoop overgaan zonder extra kosten of verspilling etc. De levering is echt bizar traag, zelf als geven ze aan druk te zijn. De stofstalen duurde ruim een week en op de stof wacht ik nu ook al weer een week.

matig

Waarschijnlijk is er iets misgegaan wat kan gebeuren, de stofstaal kwam weken later dan de verwacht twee/drie dagen.

Alles was kapot

Wij hadden 3 maskers van la casa de papel besteld. Ze waren alle 3 kapot.

Slecht

5 weken moeten wachten op 2 samples.

Slecht

Tot twee keer zelf contact moeten leggen omdat staaltjes maar niet opgestuurd werden. Daarna ineens mail dat ze verstuurd waren zonder enige vorm van excuses. Jammer een sorry’ kost nl niets. Mvg P Kok

Fijn

Vughterstraat 181183