Heel goede service

Goede en snelle levering en goed product

1,5 maand op een stofstaaltje gewacht

Ik ga hier absoluut geen stof bestellen

Goede kleding, maar geen retourservice

Twee jurken besteld om te kijken welke het leukste was. Helaas paste deze allebei niet en moesten deze terug. Toen pas ontdekte ik dat retouren op eigen kosten is. Ik had een grotere maat besteld, als ik gewoon had kunnen retouren. Nu niet gedaan uit angst dat het niet goed zou zijn en ik weer kosten moest maken.

Twee weken voor staalte

14 maart een stof staaltje besteld, deze werd door hoofs pas op 25 maart verstuurd. Na een week heb ik gebeld en kreeg ik als antwoord, ja, er zijn veel stoffen uitverkocht door carnaval, dus daarom gaan we weer staaltjes sturen als alles weer binnen is. De stof die ik had besteld was echter gewoon op voorraad, ik ben namelijk diezelfde week nog langsgeweest in de winkel om de stof te halen. Wordt denk ik tijd om de snelle levering van de website te halen. Schandalig!

Mooie kleding, goede kwaliteit

Helaas heb ik het product nooit ontvangen

Krijg geen contact, 2x gemaild. Bij verzending via GLS verkeerde pakket ontvangen in de automaat. Zowel bij GLS als Hoofs gemeld maar niemand geeft thuis. Geen reactie.

super slecht

Kunnen niet leveren wat ze aanbieden in de webshop en dan krijg je als antwoord dat je het niet begrepen hebt, maar de enigen die het niet (willen) begrijpen zijn de personen bij Hoofs zelf!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit kleding

De jassen van Hoofs zijn prijzig maar zeker de moeite waard omdat het een uitstekende kwaliteit is.

Vakmanschap en service!

Een onderdeel van mijn bestelling was niet meer verkrijgbaar. Na telefonisch overleg is er een ander aanbod gedaan en ook dat was goed!

Super snel

Ondanks de zeer drukke periode net vóór carnaval, mijn pakje op tijd ontvangen in de Achterhoek…

3xl besteld en maat s gekregen

Als je geduld hebt

is het een geweldige zaak. Online garen besteld, na 15 dagen gemaild. Duurde nog 5 dagen voordat het arriveerde alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Jammer

Bestelling was 2 dagen te laat!

Slecht

Goed op de hoogte gehouden over de bestelde spullen...en op tijd geleverd...top.

Veel keus, snelle service, top!

Veel keus, snelle service, top!

Slecht

Een bestelling geplaatst welke de volgende dag geleverd zou worden. Het pakket is door u te laat aangeboden bij de vervoerder, waardoor het te laat bij ons is bezorgd. Ik heb u hierover een mail gestuurd waarop u tot op heden geen reactie heeft gegeven. Hele bestelling is reeds retour gestuurd. Hopelijk ontvang ik spoedig de gemaakte kosten terug.

Teleurgestelde ervaring, opnieuw.

Ik heb helaas opnieuw een slechte ervaring gehad met dit bedrijf. Op de website beloven ze "snelle levering" binnen 3-5 werkdagen, maar mijn bestelling bleef na vijf werkdagen nog steeds op "bezig met verwerken" staan. Meerdere pogingen om contact op te nemen met de klantenservice liepen op niets uit. Ik kreeg geen gehoor en werd zelfs weggedrukt. Dit was extra frustrerend omdat ik een jaar geleden al een soortgelijke ervaring had. Toen heb ik zelfs twee uur moeten rijden om mijn pakket op tijd op te halen, omdat de levering te laat was. Eenmaal daar werd ik ook nog eens op een arrogante manier geholpen. Het lijkt erop dat klantvriendelijkheid hier geen prioriteit is. Erg jammer, want ik had gehoopt dat het deze keer beter zou gaan.

Netjes en op tijd bezorgd En ik heb iets geroutineerd Na een paar dagen geld al terug gestort Super

Rits is prima. Mooie prijs

Rits besteld voor een mooie prijs.

Snelle levering en keurig verpakt

Fijne communicatie en snelle levering

Klantvriendelijke bediening in winkel. Goede service en snelle nalevering. Webshop, handig en snel.

Prima levering. Niet super snel maar verder netjes!

Goed!

Snelle levering, mooi product

Product werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Binnen 2 dagen na bestelling geleverd. Echt top. In jullie winkel word je ook geweldig geholpen door erg vriendelijk personeel. Hoe vaak je ook iets vraagt ze vinden het niet erg ookal is het druk. Echt super tevreden Vanuit Huissen. Huusse Helau( zeggen ze bij ons)

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch