Supersnel

Net, paar dagen,voor de vakantie nog snel even wat besteld en het was er binnen enkele dagen. Supersnel verstuurd en erg blij met de stoffen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Stofjes en staaltjes besteld. Was perfect

Super snel en goed

Goede communicatie en super snel geleverd. Materiaal Goede kwaliteit

Goede klantenservice

Toen ik een vraag over mijn stof had werd er snel en serieus naar een antwoord gezocht. Ik ben tevreden en kan verder met mijn project!

Bestelling geplaatst, goede kwaliteit garen voor buiten gebruik, snel geleverd.

Snel en goedkoop

Snelle levering tegen goede prijs

Prima kennisgeving over het bestelde. Vlotte levering. Helaas was het niet wat we zochten. Alsnog hartelijk dank!

Voldoende

Vanwege een deadline stof besteld bij een winkel die belooft dat de bestelling binnen korte tijd bezorgd wordt. Na de volgende dag nog geen verzendbevestiging te hebben ontvangen, reviews opgezocht. Dit maakte dat ik, naast een mail sturen die helaas onbeantwoord bleef, vanwege de deadline toch ook ergens anders stof heb moeten bestellen, want blijkbaar lukt het dit bedrijf vaak niet om z’n eigen levertijden aan te houden. Gelukkig voor mij kwam de bij hoofs bestelde stof toch nog op tijd, zij het buiten de door hen gestelde levertijd. Wat mij betreft dus een voldoende beoordeling, qua communicatie valt er denk ik nog wel wat winst te behalen.

Snel binnen,zoals omschreven en voor een goede prijs

Helemaal goed

Goede kwaliteit stof

prima service en materiaal

wat ik gekocht heb is goed en komt overeen met mijn wensen

Snelle verzending en goedkoper dan concurrentie

De stoffenkeuze is reuze en ook een goede selectie aan goede kwaliteit. De verzending is snel. Leuke bijkomstigheid is dat de stoffen over het algemeen goedkoper zijn dan bij de concurrent, bijvoorbeeld de Nerida Hansen collectie. Ik zou daarom zeker nog eens bij PW Hoofs bestellen!

Perfecte communicatie en snelle bezorging.

Er werd zelfs vanuit dit bedrijf even gebeld over de bestelling omdat 1 van de bestelde artikelen pas enkele dagen later kon worden bezorgd. Na overleg besloten om iets later maar wel alles in één keer te laten bezorgen. Kortom, fijne communicatie en een prima en duurzame oplossing.

Positief

Makkelijk besteld snel geleverd

Ruim aanbod, snelle levering

Ruime aanbod, snelle levering! Top service.

Snelle reactie

Bij vragen over de levering werd ik snel en correct geholpen

Super snelle levering

Super snelle goede service snelle levering

Snel en top!

De artikelen waren precies als op de site en werden snel geleverd.

Kwaliteit! Zoals we van Hoofs gewend zijn.

Heel snel geleverd en goede kwaliteit

Het is alleen jammer dat de kleding echt klein vallen, dat word niet erbij vermeld. Verders snel in levering, heel fijn

Lekker snel, en producten zijn zoals ik verwacht had.

zeer goed

De bestelling verliep vlot en de levering geeft ook niet lang geduurd , dus beveel jullie zeker aan .

Snel en nette levering.

Mooie knoopjes voor een hele schappelijke prijs.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch