Redelijk goed

Alles goed geleverd maar het was wel een beetje een zooitje in het bussie waar ook mijn spullen tussen lagen,zo van douw alles er maar in morgen is het weer weg

Top, snel geleverd!

Snel geleverd. Van te voren gebeld of het op voorraad is. Grt

goede toelichting aan de telefoon en dag na bestelling binnen, zoals beloofd

Snelle bezorging en goed aanbod

Precies wat ik zocht, goede prijs, kwaliteit lijkt in orde en snel bezorgd.

Er zat alleen geen retour formulier bij. Ik heb het terug gestuurd. Ik heb met iemand aan de telefoon gezegt dat het veel te klein was en dat ik het wilde ruilen voor een grotere. Of graag mijn geld terug

Snelle service. Goede kwiteit

Goede communicatie. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Mooi en kwalitatief goed product. Was precies zoals beschreven op de site en op de foto. Top.

Het product voldeed aan onze verwachtingen en werd snel geleverd.

Hele goede service, waarbij contact met de klant voorop gesteld wordt!

Niets op aan te merken

Gewoon zoals het hoort, prima dus.

Helemaal prima

Keurig op tijd geleverd en dan ook nog een leuk cadeautje erbij erg attent.

Bij Hoofs haaknaalden besteld. Er was een maat niet op voorraad en daar werd ik voor gebeld. Persoonlijk contact, echt fijn.

Groot assortiment

Leuke pakketjes voor een kleine prijs

Goed en vlotte service

Ik had een verkeerde maat besteld en deze retour gestuurd. Binnen enkele dagen was het geld geretourneerd. Ook werden mijn bestellingen erg vlot geleverd.

Leuke kleding

Leuke kleding voor een verkleedfeestje. Betaalbare prijzen!

Ik heb het product netjes en snel mogen ontvangen

Helemaal prima!

Goed aanbod, mooie kwaliteit

Fijne service, ruime keuze

Mooi product en goede communicatie omdat product niet gelijk op voorraad was

Prima prijs kwaliteit en service.

Zowel in de winkel als bij verzending prima service!

Zeer goede dienstverlening

Klein probleempje met mijn bestelling werd op een snelle, zeer vriendelijke en correcte manier opgelost. Zeer mooie stof. Ik zal zeker nog bestellen.

Snelle levering, persoonlijke service

Geen moeite teveel om te gaan kijken of de meters stof die ik nodig had op 1 rol zaten. Fijn dat er mensen achter de knoppen zitten en aan top klantenservices doen.

Verzorgd

Snelle levering, duidelijk patroon

Super klantvriendelijk

De mensen van Van Hoofs zijn betrokken bij de bestelling en zorgen dat het goed komt. En ook nog heel snel.

Mooi product, snelle levering

Mooie stof gekocht voor mijn stoelen, alles was met zorg ingepakt, en get werd snel geleverd. Top!

Het duurde een aantal dagen voor ik mijn Bestelling kreeg

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch