In de winkel en aan de telefoon

Ben in de winkel geweest, 2 stuks. En voor nabestellingen aan de telefoon gehad..Je wordt netjes, vriendelijk geholpen. Niets opdringerig. Een ontspannen thuis gevoel.

Heel blij

Heel goed aanbod (ik zocht een aantal specifieke producten die niet heel makkelijk te vinden zijn en ze hadden het allemaal) en ook voor een goede prijs dus ik ga hier vaker bestellen!!

onprettig

Artikel is niet volgens afspraak geleverd. email hierover niet beantwoord. En eerste telefoongesprek was klinkklaar onbeschoft.

Prima stoffen, maar slechte (geen) communicatie

Na een week maar eens gaan bellen of/wanneer de bestelling kwam. Niet gelukt iemand te pakken te krijgen na niet werkend telefoonmenu. Mail gestuurd, maar geen enkele reactie gekregen. Geprobeerd om via het aanmaken van een account op de website erachter te komen wat de status van mijn bestelling was, maar daar was niets terug te vinden. Na het weekend nogmaals geprobeerd te bellen en gelukkig wel iemand gesproken. Die beloofde dat het pakketje de volgende dag verstuurd zou worden. Na een week nogmaals gebeld, want nog altijd niets ontvangen. Daarna was het snel geregeld en de stoffen zijn prima. Tip voor de winkel: wanneer er gewoon via een simpele (antwoord)mail was laten weten dat er tot twee keer toe vertraging was, was er geen probleem geweest. Communiceren voorkomt wantrouwen en ergernis bij de klant. Voor mij is de gang van zaken, ondanks een attentie hij het pakketje, een reden om hier niet nogmaals te bestellen.

Op tijd geleverd, correcte bestelling, goeie prijs

Op tijd geleverd, correcte bestelling, goeie prijs

Order is zeker naar tevredenheid afgehandeld.

Er was spoed bij. Communicatie was erg prettig. Men dacht mee en heeft geprobeerd mij zo goed mogelijk te helpen. Alles was op tijd binnen.

perfect!

Snelle verzending en correct geleverd. Goed materiaal!

Snelle en correcte levering

Binnen de week geleverd met nog een klein kadootje erbij! Super!

Goede bestelling kunnen plaatsen en snelle levering. Zeer tevreden en bestel zeker vaker bij Hoofs.

Aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Runners voor gordijnen in camper. Past precies, blij mee!

Snel en goed

Goed met hoge verzendkosten

Duidelijke webshop, snelle levering, alleen verzendkosten van bijna€5 voor een zakje wat door de brievenbus kan vond ik wel wat veel.

Levering perfect zoals het moet.

Groot assortiment, kwalitatieve producten. Correcte afhandeling.

Duidelijke website, snelle levering Niets op aan te merken Ga hier zeker vaker bestellen!

Goede kwaliteit stof voor n knappe prijs. En snel geleverd.

Alles in orde!

Alles kwam netjes verpakt en in goede staat aan. De verzending kwam zoals aangekondigd en op tijd.

Niets ontvangen

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen ....ondertussen al een week onderweg naar het postnl afhaalpunt?!

Perfecte levering.

Netjes op tijd geleverd

Goede prijs, vlotte levering

Goede prijs, vlotte levering. Was eerste bestelling maar is prima bevallen!

Mooie stof online gevonden en besteld, nadat de levering op zich liet wachten heb ik gebeld, bleek de stof nog niet leverbaar maar er werd direct een heel goed alternatief aangeboden en direct opgestuurd.

Super snelle levering, herlevering en geld retour

In eerste instantie het Tirolerjurkje te klein besteld. Snel opnieuw besteld, de nieuwe paste super. Het geld binnen 2 dgn retour op de bankrekening. Prijs kwaliteit super. Leuke combinatieset van lederhosen met blouse en sokken. Is mijn man erg blij mee.

Kan in 1 woord, geweldig.

Snelle en correcte bezorging.

Uitstekende service maar helaas een matig product.

Jasje gekocht volgens maattabel, bleek een soort puptent bij levering. Lering uit getrokken, bijj aankoop van zo'n product gewoon naar de winkel om te zien wat je koopt.

Correcte afhandeling en levering van onze bestelling.

De bestelling werd goed afgehandeld en correct geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch