Hele mooie kwaliteit

Snel bezorgd en mooie schoenen

Supperrrr !!!

Niks aan doen want het is helemaal top mijn dochtertje was super blij met haar kostuum

Niet goed

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen

perfect, snel, netjes

snelle levering, duidelijke fijne mails, goede omschrijving en foto’s op de site

Prima jurk voor carnaval

Lekker optijd klaar voor de carnaval met deze mooie charlestonjurk. Levering ging perfect. Alles netjes ingepakt. Jurk is zoals op de afbeelding en zit goed. Kortom tevreden!

Alles snel en keurig verpakt geleverd!!!

Goede sortering en alles op tijd geleverd. Alles was keurig verpakt

Groot assortiment in de online shop. Mijn jurk werd snel geleverd en had ik op tijd binnen. Helaas paste het niet en moest het retour. Jammer dat ik zelf de retourkosten moest betalen.

Prima en snel geleverd

De spullen zijn snel en keurig verpakt geleverd

Goede en super snelle levwring

Een bedrijf dat klantenservice en binding beheert.

Top ervaring, ze denken mee en overleggen.

Kostuum zoals omschreven en snelle levering

Niet ontvangen

Beste mensen, Er is iets bij de post mis gegaan met mijn bestelling. Jullie brievenbuspakket stond wel in mijn postapp maar is nooit aangekomen. Mijn vraag is kan ik misschien in de winkel de stoffen bekijken. De laatste keer dat ik bij jullie was, was de oud roze buitenstof niet aanwezig. Met vriendelijke groet

Echt helemaal top!

Wow wat een super kwaliteit zeg! Echt heel erg blij mee. Ook de oorbellen waren geen prut kwaliteit! Voortaan bestel ik zeker meer. Vind ook dat sommige jurken ook wel door kunnen gaan als avondjurk. Ik had een charleston jurk zwart.

Mooie producten, prima service

Mooi jurkje ontvangen van goede kwaliteit. Verzending was snel en netjes. Ik had meerdere varianten en maten besteld en dus ook eea teruggestuurd. Retournering en terugbetaling verliepen ook vlotjes.

Mooi op tijd en netjes geleverd

De bestelde artikelen zijn precies als omschreven en van goede kwaliteit.

goede ervaring

Het is gemakkelijk om bij jullie online stoffen te bestellen

Snel en goede services

Ik las niet zulke goede recensies online, maar daar heb ik niks van gemerkt. Er was één van de stoffen die ik besteld had niet in 10m, ze hebben mij toen meteen opgebeld en mij andere opties gegeven waar ze wel 10m van hadden. 2 dagen erna was het meteen binnen. Super tevreden!

Makkelijk te bestellen, service oké en snel binnen

Snelle levering en artikel precies zoals besteld

Snelle verzending

Snelle verzending en super mooie items.

Snelle levering en super leuk verkleedpakje!

Snelle levering en super leuk verkleedpakje!

Snelle levering voor goed artikel

Bedankt voor de snelle levering van mijn pakket

Attente medewerkers

Mooie stof en bij foutje van de vervoerder weer snel opnieuw geleverd. Top

Geweldige winkel met een super goede service ;)

Snel en niet duur

Snelle levering en prima kwaliteit, bovendien niet duur

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch